Влез

View Full Version : Проблем с Главичката...?

НезнаеН
06-09-2006, 22:40
Хора, по принцип не сам обрязван като малак...и са имам следния проблем...кожичката на главичката на пениса ми е някак си тясна...като се вазбуди...неможе да излиза спокойно, кожичката стяга и не позволява на главичката да излиза нормално... Някои приятели разправят че като малки са ги мазали с олио и са немали проблеми...ама при мен тва не се е случвало ? Я кажете нещо с което да избегна такива затруднения по време на секс ? Някви идеи ако имате, дайте ги...

Runnaway
06-09-2006, 22:47
Най-добрата идея - КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ЛЕКАР !!!!!!!!

Tyson
06-10-2006, 07:30
Мии не е много добре да се почне от много малък като тебе самозадовуляването....
Сигорно си не повече от 12.... [-(

06-10-2006, 09:32
бий повече чикии и сама ще се разтегне :mrgreen:

GHz
06-10-2006, 09:55
Мии не е много добре да се почне от много малък като тебе самозадовуляването....
Сигорно си не повече от 12.... [-(

бий повече чикии и сама ще се разтегне :mrgreen:
И двете мнения са по-малко вярни но истината е че на малките момченца се дърпа кожата назад за да им излиза главата исцяло щото в последствие ще се наложи операция!!!Пробвай докато се къпеш (ако трябва се къпи сутрин и вечер)но под душа дърпай по силничко докато накрая не излезе цялата!

LoRinSeR
06-10-2006, 09:58
Като правиш секс за първи път ще се оправи, не се безпокой излишно.

06-10-2006, 10:40

ХАХАХ БАХТИИИИ МАЛОУМНИЯ ПОСТ!! ТИ МОМИЧЕ ЛИ СИ?!?!?!

Няма такова нещо, не чакай първия секс..всеки път като се къпеш си я подръпвай и в крайна сметка всичко ще е ОК... но иначе ако я оставиш за първия секс... най много много да те заболи пристегне да се притесниш и спадне и т.н. кофти...Всеки път като се къпеш я дърпай назад и няма да имаш проблеми :wink: Почти всички сме минали по тоя път :wink:

06-10-2006, 23:18
Ми аз я придъпрвам от няколко дни вече...даже я оставям да седи дори като не се къпя така по бая време :-) Дано има резултат шото иначе стяга и е кофти верно :-) Мерси иначе че отговорихте...;-)

Frank_Lampard
06-11-2006, 00:04
Ти родители имаш ли ? Кожичката ти трябва да се издърпа, боли но няма др начин. След това няма да имаш проблеми

LoRinSeR
06-11-2006, 06:03

Няма такова нещо, не чакай първия секс..всеки път като се къпеш си я подръпвай и в крайна сметка всичко ще е ОК... но иначе ако я оставиш за първия секс... най много много да те заболи пристегне да се притесниш и спадне и т.н. кофти...Всеки път като се къпеш я дърпай назад и няма да имаш проблеми :wink: Почти всички сме минали по тоя път :wink:

При първия път се отпуска, ти явно не си много осведомен.

06-11-2006, 09:26

При първия път се отпуска, ти явно не си много осведомен.
Спри до тук, че вече се излагаш... като не ти е позната материята не се опитвай да философстваш напразно... объркваш хората само!

LoRinSeR
06-11-2006, 16:51
Абе защо не вземеш да се регистрираш ? Нали на мен така ми се оправи.

06-11-2006, 17:29
Абе защо не вземеш да се регистрираш ? Нали на мен така ми се оправи.
Hahahh ,оправило ти се е ,представям си колко кръв ти е изтекло по тоя начин ,ма сиктир :-D