View Full Version : HORA POMOGNETE
Adski mnogo obi4am edno momi4e v edin klas sme ot gat se pomnq
dnei i priznah 4e q obi4am no tq kaza 4e ne4ustva ni6to kum men
kak da q zabravq.Adski mnogo mi e gadno :cry:
WILD__BOY
06-09-2006, 23:24
Поредния ревльо!
Не останаха мъже, а само сополанковци!
LoneLy_BaBy`
06-09-2006, 23:42
Опитваи се да не мислиш за нея...избягваи я...А и не остана много време до края на учебната година...и може би сега няма да я виждаш толкова често ... УСПЕХ !!! \:D/
In alcohol you will find the answer. Всъщност алкохолът е средство за самозаблуждение, което напълно подкрепям.
ne`znaina
06-10-2006, 00:11
ха ...глупости алкохола ](*,) [-X ще се натряскаш една вечер и на другия ден ще е пак същото.. каф е смисъла... недей да и обрашташ толкова внимание колкото до ся... стой по настрана.. а и наистина няя време до края на уч.година.. освен ако не живеете пак близо някаде.. не ти е сигурно първата няя да е и последна не се отчаивай чак толкова..живота не е свършил :) Успех \:D/
Blagodarq vi mn a WILD__BOY rano ili kusno 6te razbere6 kvo e 4ustvoto!
otchaqnata
06-10-2006, 10:33
Поредния ревльо!
Не останаха мъже, а само сополанковци!
6to pak de e sopolanko 6toto izrazqva 4uvstvata si li? mn se draznq na takiva kat teb 6toto e mom4e i ne mu e pozvoleno da pokazva 4uvstvata si i da pla4e taka li.emi pak ne sam saglasna s teb
Кофти е,но насила нищо хубаво не става!Продължи си живота,без нея,няма смисъл да страдаш за нещо,което не може да се случи.Старай се да си силен,ще намериш щастието в очите на друга.Такъв е животът,не се предавай...тя е минало.
Nie nemojem da ti kajem kak da q zabravish, ti trqbva da go iskash, hvani si dryga moje da stane
strawberry1988
06-10-2006, 20:15
ami zabravi q,trqbav da ocenie6 4e e bila 4estna s tebe
TAKA iskam da se otdale4a malko ot temata.
Wild_boy ti si palen oligofren moi.POJELAVAM ti i na teb da ti e gadno za momi4e,da q obi4a6,da pravi6 vsi4ko za neq a tq za teb NI6TO.az sega sam v takava situaciq i mn mn spe4eno.pstoqnno mislq za neq no ... . tova 4e obi4a6 nqkoi i ti e tapo 4e toi ne te obi4a ne e slabost KRETEN takav!!!!!
ycMuBkaTa
06-10-2006, 21:50
Виж сега, не винаги нещата се случват така както ни се иска на нас, но това просто е съдба...Опитай се да гледаш позитивно на нещата-тя може пък да не е подходящата за теб.
Просто един ден ще се събудиш и ще се сумихваш като се сещаш колко те е боляло сега...Времето лекува всичко.
jaboka_kermit
06-10-2006, 22:28
Pi4 ne gi sly6ai tiq ! Vinagi moje6 da spe4eli6 4oweka kogoto haresva6,vajno e da se zaredi6 s dosta turpenie i edin den 6te e tvoq ! Nikoi ne bqga ot lubovta purvo !!!Vseki 4owek obi4a da go obi4at,ako proqwi6 turpenie i yporitost.Govori si s neq,izslu6wai q nai-vajnoto !Ako tq ti kaje,4e spored neq ni6to ne moje da stane mejdu was ,kaji i 4e i ti si na tova mnenie,no produljawai da ba4ka6 po vuprosa !
CVETELLINA
06-11-2006, 08:36
Ako tq ti kaje,4e spored neq ni6to ne moje da stane mejdu was ,kaji i 4e i ti si na tova mnenie,no produljawai da ba4ka6 po vuprosa !хах е така най-много и приятели да не останат според мен,тъпо е като един човек ти е казал,че не те иска ти да продължаваш да му се натискаш... :? :roll:
А сега по темата мисля,че най-доброто решение е да я забравиш,както каза Усмивката може би не е била подходяща за теб,а и все пак,ще срещнеш още много момичета и се някоя ще се окаже "твоето момиче":)Успех
:wink:
Ако наистина я обичаш както казваш щом не е станало с думи опитай с действия.Не че съм много опитен,но гледах как става при един по-опитен.И аз съм в подобна на твоята ситуация и започнах вече с действията.Плавно и постепенно "просто като приятел"ще засилвам натиска пък ще видиме накрая какво ще излезе.
А WILD_BOY докато не го усетиш не давай безсмислени коментари,защото рано или късно АБСОЛЮТНО всеки човек се влюбва.Вярвай ми така е.И твоят момент все някога ще дойде.Само не ти пожелавам да е несподелено.Познавам хора като теб,който са големите гъзари,който "Нямало как да се вържат".Е някой от тях сега са влюбени до уши.Така че моля те без ненужни коментари и определения ако обичаш.