View Full Version : Moderated:Той отива да учи в друг град наесен...
anito_{}
06-10-2006, 06:46
zdraveite teen fenove pishevi edno mnogo oplasheno momiche az imam rpiqtel s kotio sme v mnogo dobri vzaimootnosheniq i mnogo se obichkame no ima edin golqm problem ot septemvri mesec toi otiva v vt da uchi tam a az si ostavam v rodniq grad i ne znam tam kak shte se razviqt neshtata kakvo shte stane znam samo che mnogo se obichkame i durjim mnogo edin na drug shtastlivi sme zaedno pomognete help bi li moglo naistina da sme shtastlivi razdeleni shtoto shte se vijdame samo iukenda i to ne se znae dali shte e vseki iukend molq vi pomognete mi !!!!!!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ми, ако се обичате много само дето ще се виждате по рядко, иначе момчето е направило много добре, че е отишло да учи, ако мислиш, че и той те обича така както ти него довери му се просто по рядко ще се виждате
Nadelina
06-10-2006, 09:46
Vsichko zavisi ot vas...Ako se obichate she uspeete da si spasite vrazkata i vinagi she bydete shtastlivi..ako ne uspeete...znachi ne ste se obichali dostatachno...ili ste strahlicvi...Sigurnu v nachaloto she vi e trudno po dylgo razdeleni..no pak..nali znaesh .. Sladkoto ne e sladko bez gorchivoto:)
Истинската любов непризнава граници и препятствия(разбирай го метафорично)
`Death`Whore`
06-10-2006, 09:52
Ако се виждате веднъж на седмица-10 дни, ще успеете да сте заедно. Но иначе е доста трудно. Появяват се истински съмнения, писва ви само да говорите по телефона и да чатите...
otchaqnata
06-10-2006, 10:37
Истинската любов непризнава граници и препятствия(разбирай го метафорично)
anito_{}
06-10-2006, 17:00
mersi mnogo
SeXyTo_f
06-10-2006, 17:04
ами, нищо не се знае...какво ще стане до тогава....НО любовта съществува и на разтояния! 8-[
Ima strashno mnogo vreme do togava , ne go misli sega , moje toi da se otkaje da otide ili prosto taka da se razviqt ne6tata , 4e da ne se obichate ve4e(koeto ne ti go pojelavam). A ako zamine i ste zaedno , prosto ostavat pismata vijdaniqta kogato imate svobodni dni toi da idva , ti da otivash pri nego i taka.Posnavam edno mom4e, na koeto averkata my e ot sofiq , a toi e vuv varna i pochti vsqka ve4er , te si govorqt po skype s web kamera i taka , ne se pritesnqvai , ako toi durji na teb , nqma da se razdelite , nezavisimo , 4e ste dale4 edin ot drug
Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 17:31
Аз си мисля че дори да сте далеч един от друг (не че няма да се вииждате) пак ще се обичате :wink:
anito_{}
06-10-2006, 17:38
prava si mila!!!
Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:05
prava si mila!!!
Аз ли :oops:
anito_{}
06-10-2006, 19:44
dam i ti i drugite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strawberry1988
06-10-2006, 19:49
zavisi ot tova kakvi sa 4uvstavta vi
i az sam taka s moq priatel.toi zaminava v plovdiv da u4i a az si ostavam v grada i 6te se vijdame samo sabota i nedelq i mi e tolkova gadno,samo kato se setq i mi se reve
^BaBy^GirL^
06-10-2006, 20:51
Ако се обичате истински както ти твърдиш то няма проблем да се виждате само уикенда ... А пък и се пак до септември месец има много време до тогава може друг да обичаш така че нищо не се знае .
anito_{}
06-11-2006, 09:21
i na men mi e taka sega !!!
sexy_macka
06-11-2006, 09:37
Moq priqtel sushto zaminava septemvri da uchi vuv Varna .. No as sm reshila da ne mislq sega za tova a da prekarame lqtoto zaedno i shtastlivo,t.e. da ne mislim za problemite koito moje bi shte doidat...Kakto povecheto kazaha mn vr ima do togava i moje chufstfata da istinat(ne go pojelavam,no nemojesh da poprechish na tova)
Ako li ne..DOVERIE i LIUBOV e kliucha km tova da zapazite vruskata si
\:D/
anito_{}
06-11-2006, 09:53
ei mnogo mnogo vi mersi na vsichki !!!!!
sexy_macka
06-11-2006, 09:55
YcneX,mila :smt006
anito_{}
06-11-2006, 10:03
off mersi naistina shte mi e nujen i to ujasno mnogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eми гадно е станало sorry ама штом вярваш в лубовта му няма в какво да се съмняваш :-)
anito_{}
06-11-2006, 16:35
dali ?!? :-)