View Full Version : kak da go vuzbudq?
kak da go vuzbudq sega kato se vidim?za6toto za nego tova e dosta vajno.help.. (bez sex i svirki) a samo laski
i_want_u_f
06-10-2006, 15:10
облечи се секси,целувай го страстно,може и по дупето да го щипнеш-понякога действа :)
kak da go vuzbudq sega kato se vidim?za6toto za nego tova e dosta vajno.help.. (bez sex i svirki) a samo laski
Като е без секс, какъв смисъла да го възбудиш само да се дразни момчето [-( [-X
izpolzvai vuobrajenieto si :) gali go nejno:P
Целувай го поврата,това разбива почти всички!Започни от шията,слез по-надолу да ключицата и тръгни към рамото!
Айде късмет :smt008
`Death`Whore`
06-11-2006, 13:25
Не е хубаво да ти го казвам, но щом момчето ти е казало, че за него е важно да го възбудиш /а ти, предполагам, си малка и съвсем неопитна/, не иска нещо сериозно.
Еми мила целуваи го страстно,и пове4ко ласки може да подеистват :) КЪСМЕТ
desito_88
06-11-2006, 16:51
Celuvai go strastno i nejno,gali go po cqloto tqlo i nablegni na vrata i u6ite vinagi pomaga.Sy6to taka moje6 da priloji6 leko hapene po ustnite :D
ako tiq neshta ne ti haresvat napravi neshto prosto naprimersloji ruka mn blizo do ....... i gotovo :twisted: :D
cskamoni4ka
06-11-2006, 17:13
Ми целувай го по врата и ушите и му пускай по някой и друг език :-D хапи го леко и нежно и пускай ръцете си по цялото му тяло .. облечи се секси и го гледай перверзно :lol: :lol:
remember_the_name
06-11-2006, 17:13
Celuvai go strastno i nejno,gali go po cqloto tqlo i nablegni na vrata i u6ite vinagi pomaga.Sy6to taka moje6 da priloji6 leko hapene po ustnite :D
за вси4ко друго съм съгласна ама това с у6ите въоб6те не ми харесва даже ми зву4и мн гнусно въпреки 4е не съм гнуслива...
desito_88
06-11-2006, 17:21
remember_the_name е4и аз не сам казала да си пъха езика в у6ите му а савсем леко да го похапва и да го целува там :)
леко го гризни в меката част на ухото.. лекоо - като докосване - не го ръфайй.. и по врата
CVETELLINA
06-11-2006, 20:03
амии според мен,би му станало много хубаво от целувки по вратлето...Първо започни от устните,след това бавно слизай по надолу и по врата мисля,че ще му хареса,определено...а както казаха другите много е възбуждащо също и по ушите
remember_the_name
06-11-2006, 21:00
remember_the_name е4и аз не сам казала да си пъха езика в у6ите му а савсем леко да го похапва и да го целува там :)
хахах е то остава6е да си навре езика в у6ите му :lol: тва ве4е 6те6е да е върха
Целувай го, милвай го, обърни внимание на врата..Там полудявам поне аз =)
remember_the_name
06-11-2006, 21:11
е...вие изкарахте врата за наи-ерогената зона :lol: я кажете не6то друго
Spored men ne e mnogo trudno da vuzbudish edin muj.. samo edna duma i te sa v boina gotovnost!Ako iskash da polojish i ti malko usiliq mojesh da se oblechesh po -predizvikatelno. Ako xodite na diskoteka tancuvai samo za nego i go gledai strastno..:)ima mnogo malki xitrinki.. dori i nachina po koito go celyvash..: :oops: