EnJoY
06-10-2006, 14:30
Имали някьв шанс да се вьрне любовта на моята приятелка с която сега сме в променлив период тоез Тя. Преди тя ме обичаше много сега аз нея..разминахме се... Тя казва че е обьркана .. така обьрква и мен..казва че един ден ме обича друг по малко (НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛА ЧЕ НЕ МЕ ОБИЧА)... казва че иска да е с мен аз чуствам че не иска да е с мен(в някой ситуации)... Просто е наранявах преди сега е велича.. тя го вижда но оценява ли го.. Правя какво ли не за нея примери море... По цял ден си мисля за нея ...Внушавам ли си някой случей или всичко е от голямата любов иксам да сьм с нея завинаги тя неможе да го каже.... Има ли нещо вярно че когато си сигурен в някой показваш любовта си по малко... че когато не си я показваш до край... Знаете че любовта усеща и най малкото мьрдане Нали е при мен е така чуствам как някой пьт е безразлична някой пьт е супер привьрзана кьм.. Някой ден ме тьрси и иска да се видим друг по малко и минава с някво аз ще уча .. дали се заблуждавам за второто нз... Адски много я обичам преди тя ме обичаше толкова .. > вьпроса ми е дали не е с мен само заради това че е свикнала с мен.. Има ли шанс ако продьлжавам да и показвам любоввта си да се вьрнат и нейните чуства.. Казвайте кво да правя .. Преди не бях такьв човек докато на нея не и писна от това че се дьржа гадно с нея и ме заряза от този ден разбрах колко я обичам и от тогава станах нов човек.. Дали е от това че немое ме приеме а свикнала с стария "АЗ" Казва ми защо не беше преди така.. казва ми иксам да сьм с теб .. Обьркана е до макс на 17 години е .. Дали не и се искам вече друг след 1г. и 3 месеца дали сьм се изчерпал.. Но смятам че когато обичаш любовта не мое ти умрьзне и тя така си прави че да ти интересно.. Никога не млькваме но ако аз млькана е тихо (не всеки пьт) Сьрди се за най малкото нещо. КАзвала ми е че е страх ако нейните чуства се вьрнат че как може пак да я нараня. Аз и казвам чер сьм сигурен - Не си ли спира сама чуствата. Правя и подарьци и малки изненадки. Правим неща които мне сме правили .. Разхождаме се с часове хубаво ни е НЕ се караме когато сме заедно а само кат си приказваме по 2 часа в SKYPE ! Липсва ми постоянно броя минутите които остават докато се видим ОТКАЧАм без нея. немога да си представая живота без нея. Чуствам е и като най добьр приятел.. Чуства е като смисьла на живота не искам и да чувам за раздяла. А усещам че всеки ден тя може да го каже трьпне ми душата(плаче) ако и за най малкото се скараме а в любовта без каране и ревност не е любов.. Ако си псоделим любовта щастливи ли ще сме- аз мисля че ще сьм най добрия в света, Виждаме се почти всеки ден.. Секса е все по добьр и по добьр.. НЕМОГА И НЕ ИСКАМ ДА СПРА ДА Е ОБИЧАМ.. Трапва нещо в мен като я видя. гледам я постоянно дали гледа някой и.т.н - тьнкостите на любовта... . Бебе знам че ще видиш това ОБИЧАМ ТЕ......
Помагайте какво още да правя за да и вьртна чуствата почвам да се чуствам бесилен но НМОГА ДА СЕ ПРЕДАМ- СЬРЦЕТО НЕМОЖЕ ОБИЧАМ Я и не ме срам от това :-({|=
Помагайте какво още да правя за да и вьртна чуствата почвам да се чуствам бесилен но НМОГА ДА СЕ ПРЕДАМ- СЬРЦЕТО НЕМОЖЕ ОБИЧАМ Я и не ме срам от това :-({|=