- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЯ Да си вьрне любовта.. след нараняване + Разминаване
Имали някьв шанс да се вьрне любовта на моята приятелка с която сега сме в променлив период тоез Тя. Преди тя ме обичаше много сега аз нея..разминахме се... Тя казва че е обьркана .. така обьрква и мен..казва че един ден ме обича друг по малко (НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛА ЧЕ НЕ МЕ ОБИЧА)... казва че иска да е с мен аз чуствам че не иска да е с мен(в някой ситуации)... Просто е наранявах преди сега е велича.. тя го вижда но оценява ли го.. Правя какво ли не за нея примери море... По цял ден си мисля за нея ...Внушавам ли си някой случей или всичко е от голямата любов иксам да сьм с нея завинаги тя неможе да го каже.... Има ли нещо вярно че когато си сигурен в някой показваш любовта си по малко... че когато не си я показваш до край... Знаете че любовта усеща и най малкото мьрдане Нали е при мен е така чуствам как някой пьт е безразлична някой пьт е супер привьрзана кьм.. Някой ден ме тьрси и иска да се видим друг по малко и минава с някво аз ще уча .. дали се заблуждавам за второто нз... Адски много я обичам преди тя ме обичаше толкова .. > вьпроса ми е дали не е с мен само заради това че е свикнала с мен.. Има ли шанс ако продьлжавам да и показвам любоввта си да се вьрнат и нейните чуства.. Казвайте кво да правя .. Преди не бях такьв човек докато на нея не и писна от това че се дьржа гадно с нея и ме заряза от този ден разбрах колко я обичам и от тогава станах нов човек.. Дали е от това че немое ме приеме а свикнала с стария "АЗ" Казва ми защо не беше преди така.. казва ми иксам да сьм с теб .. Обьркана е до макс на 17 години е .. Дали не и се искам вече друг след 1г. и 3 месеца дали сьм се изчерпал.. Но смятам че когато обичаш любовта не мое ти умрьзне и тя така си прави че да ти интересно.. Никога не млькваме но ако аз млькана е тихо (не всеки пьт) Сьрди се за най малкото нещо. КАзвала ми е че е страх ако нейните чуства се вьрнат че как може пак да я нараня. Аз и казвам чер сьм сигурен - Не си ли спира сама чуствата. Правя и подарьци и малки изненадки. Правим неща които мне сме правили .. Разхождаме се с часове хубаво ни е НЕ се караме когато сме заедно а само кат си приказваме по 2 часа в SKYPE ! Липсва ми постоянно броя минутите които остават докато се видим ОТКАЧАм без нея. немога да си представая живота без нея. Чуствам е и като най добьр приятел.. Чуства е като смисьла на живота не искам и да чувам за раздяла. А усещам че всеки ден тя може да го каже трьпне ми душата(плаче) ако и за най малкото се скараме а в любовта без каране и ревност не е любов.. Ако си псоделим любовта щастливи ли ще сме- аз мисля че ще сьм най добрия в света, Виждаме се почти всеки ден.. Секса е все по добьр и по добьр.. НЕМОГА И НЕ ИСКАМ ДА СПРА ДА Е ОБИЧАМ.. Трапва нещо в мен като я видя. гледам я постоянно дали гледа някой и.т.н - тьнкостите на любовта... . Бебе знам че ще видиш това ОБИЧАМ ТЕ......
Помагайте какво още да правя за да и вьртна чуствата почвам да се чуствам бесилен но НМОГА ДА СЕ ПРЕДАМ- СЬРЦЕТО НЕМОЖЕ ОБИЧАМ Я и не ме срам от това![]()
ako naistina q obi4a6 nqma da uspee6 d q ostavi6 i spored men tq 6te go oceni i 6te badete zaedno otnovo!tq te obi4a-lubovta ne ogasva tolkova lesno vajno e prosto da ne se otkazva6!!!!!uspeh!!!!
Ние сме заедно.. АЗ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА...Първоначално написано от kami`
![]()
бих те посаветвала вси4ко това което си написал тук да и го кайе6 в о4ите,да и кайе6 колко много я оби4а6 и 4е адски много дарйи6 на нея и ако неиска да е с теб сега да ти го кайе отколкото да те мотае и да те кара да страда6.Дано се оправите стискам палци УСПЕХ4Е
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
завиждам й!Честно ти казвам!!!Дано да осъзнае промяната ти на време!Дано...![]()