PDA

View Full Version : Помощ!Ужааааааас!

sexy_girl944
06-10-2006, 18:04
Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!

Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:10
Не мога да те разбеера. Това момиче ревнувало ли е или какво? А и защо те е псувал? Нещо не разбирам. Той на нея ли се разсърди или на теб? Ти ли си Симона? Как така на другия ден момичето написало....и вие не си говорите? Това е много объркано. :-k

sexy_girl944
06-10-2006, 18:12
да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя! :cry:

sedric
06-10-2006, 18:13
Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!
e тва бе6е мноу тъпо написано или просто не си го измислила добре и не си обяснила както требва

niki7o
06-10-2006, 18:17
mmom4eto prosto e revuval za tova te e napsuval utidi pri nego i mu obqsni vsi4ko

06-10-2006, 18:17
просто всичко е страшно объркано, историята е странна и дълга...мен ако питаш по-добре не може да се обесни

06-10-2006, 18:18
Я кажи по-добре лелките карат ли ви да спите на обяд?

Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:18
да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя! :cry:
Е добре де ама пак не мога да те разбера. Той те псува защото тя е написала нещо. Абе бъди поо-ясна дее. [-(

06-10-2006, 18:21
Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........

niki7o
06-10-2006, 18:22
Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........
moje bi e tova pitai go

Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:28
Наистина погоовоори с него в този случай. Друг съвет не мога да ти дам. :wink: И успех!!! Пожелавам ви да се сдобрите и да сте отново заедно! :)

doctordre
06-10-2006, 18:36
да, както и да си изяждат всичко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_M1rkA6t0_k0tI_
06-10-2006, 18:42
защо те псува кой я е нарисувал тази рисунка и кво общо има и нали сте се харесвали и ти си тряала да му кажеш на другия ден до колкото разбирам ДА я пак обясни ?????

He3HauKa
06-10-2006, 19:08
:wink:

MiRaCuLiXbb
06-10-2006, 19:15
да, както и да си изяждат всичко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Явно не ги карат да си изяждат всичко, щото brain development-a e под критичния минимум...

strawberry1988
06-10-2006, 19:52
abe ne6to ne moga da te rabera mn dobre

I_love_dead_people
06-10-2006, 19:55
Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
:-)

skyline_207
06-10-2006, 20:15
:wink:

06-11-2006, 16:20
Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
:-)чакай чакай, ти се обърка.аз съм симона, а момичето което му даде рисунката се казва танита, определено се познават, защото сме в едно и също у-ще

I_love_dead_people
06-11-2006, 16:37
Е,извинявай,разбрала съм погрешно,сега го прочетох отново и ми се изясни :-)
Доста е странно...харесва те,а след някаква си рисунка,на която пише нещо,което е естествено,след като си му казала "Да",започва да те псува...Да не би някой да седи зад всичко това,някой да му е говорил нещо против теб.А тази Танита...ох нещо е наистина доста странно :-k
Трябва да поговорите,може би това е начина да си изясниш всичко,друго не мога да те посъветвам

06-11-2006, 16:44
всички това ми казва, да поговорим, лошото е, че нищо не става :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: срам ме е да го заговоря в у-ще, на sms-ите не ми отговаря, а по скайпа ме е блокнал :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: