View Full Version : Помощ!Ужааааааас!
sexy_girl944
06-10-2006, 18:04
Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!
Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:10
Не мога да те разбеера. Това момиче ревнувало ли е или какво? А и защо те е псувал? Нещо не разбирам. Той на нея ли се разсърди или на теб? Ти ли си Симона? Как така на другия ден момичето написало....и вие не си говорите? Това е много объркано. :-k
sexy_girl944
06-10-2006, 18:12
да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя! :cry:
Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!
e тва бе6е мноу тъпо написано или просто не си го измислила добре и не си обяснила както требва
mmom4eto prosto e revuval za tova te e napsuval utidi pri nego i mu obqsni vsi4ko
просто всичко е страшно объркано, историята е странна и дълга...мен ако питаш по-добре не може да се обесни
Я кажи по-добре лелките карат ли ви да спите на обяд?
Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:18
да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя! :cry:
Е добре де ама пак не мога да те разбера. Той те псува защото тя е написала нещо. Абе бъди поо-ясна дее. [-(
Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........
Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........
moje bi e tova pitai go
Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:28
Наистина погоовоори с него в този случай. Друг съвет не мога да ти дам. :wink: И успех!!! Пожелавам ви да се сдобрите и да сте отново заедно! :)
doctordre
06-10-2006, 18:36
да, както и да си изяждат всичко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
_M1rkA6t0_k0tI_
06-10-2006, 18:42
защо те псува кой я е нарисувал тази рисунка и кво общо има и нали сте се харесвали и ти си тряала да му кажеш на другия ден до колкото разбирам ДА я пак обясни ?????
He3HauKa
06-10-2006, 19:08
:wink:
MiRaCuLiXbb
06-10-2006, 19:15
да, както и да си изяждат всичко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Явно не ги карат да си изяждат всичко, щото brain development-a e под критичния минимум...
strawberry1988
06-10-2006, 19:52
abe ne6to ne moga da te rabera mn dobre
I_love_dead_people
06-10-2006, 19:55
Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
:-)
skyline_207
06-10-2006, 20:15
:wink:
Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
:-)чакай чакай, ти се обърка.аз съм симона, а момичето което му даде рисунката се казва танита, определено се познават, защото сме в едно и също у-ще
I_love_dead_people
06-11-2006, 16:37
Е,извинявай,разбрала съм погрешно,сега го прочетох отново и ми се изясни :-)
Доста е странно...харесва те,а след някаква си рисунка,на която пише нещо,което е естествено,след като си му казала "Да",започва да те псува...Да не би някой да седи зад всичко това,някой да му е говорил нещо против теб.А тази Танита...ох нещо е наистина доста странно :-k
Трябва да поговорите,може би това е начина да си изясниш всичко,друго не мога да те посъветвам
всички това ми казва, да поговорим, лошото е, че нищо не става :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: срам ме е да го заговоря в у-ще, на sms-ите не ми отговаря, а по скайпа ме е блокнал :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: