View Full Version : ЛЮБОВНИ ТАКТИКИ - Томас Макнайт Робърт Филипс
Salviomescalit
06-10-2006, 22:38
Вместо да пълните тоя форум с простотии,вземете и прочетете некоя книга за любовта пък после философствайте.Хората са го казали мн ясно - ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЧОВЕКА КОГОТО ОБИЧАШ,ДА изпитате взаимни чувства ! ! ! Нема неща като съдба и пр. Важното е да следваш съветите в книгата :) :)
П.С: Книгата е на издателство КИБЕА,можете си я намерите на пл.Славейков УСПЕХ !!! :)
Frank_Lampard
06-10-2006, 22:41
Да точно ... когато се опитвам да накарам някого да изпитва чуства към мен ще си нося книжката и ще му чета от нея ... ае това не е наука да се изучава, нито е книга да се прочете, това е любов и трябва да се почуства :smt008
jadna_za_lubov
06-10-2006, 23:00
Да точно ... когато се опитвам да накарам някого да изпитва чуства към мен ще си нося книжката и ще му чета от нея ... ае това не е наука да се изучава, нито е книга да се прочете, това е любов и трябва да се почуства :smt008
..napulno sam saglasna kva e taq reklama tuka li e mqstoto?!
Salviomescalit
06-11-2006, 06:57
pro4eti q puk,togava govori dali moje ili nemoje!Ne q reklamiram,prosto mi pomogna mnogo
e_l_i_z_a
06-11-2006, 07:58
Аз пък съм съгласна с темата.Вярно е,че любовта си е любов,но не е лошо човек малко да се просвети в тази област.Четенето никога не е в минус,нали :?:
WILD__BOY
06-11-2006, 08:04
Само шибан бял дебел и мазен американец може да напише книга с подобно съдържание. На истинският човек не му трябва книга, която да го учи как да обича. Това е чувство и ако си душевно развит това няма да е проблем. И не можеш да накараш никой да те обича с помоща на една книга. За мен това си е чист капитализъм - да спечелим пари от отчаяността на някой.
CVETELLINA
06-11-2006, 09:14
аххахаха за какво е тази книга,да ти каже как да обичаш ли?!! :shock: :shock: Или пък като излезеш с гаджето и какво ще му кажеш,"am чакай сега да видя съветчето в книжката да не сгафя някъде.."хахаха тва е пълна глупост! :-D Любовта не може да бъде описана в една книга,тя се чувства в сърцето!!!
Frank_Lampard
06-11-2006, 09:18
За всички, които искат да се просветляват, нека четат "Цифровата крепост" на Дан Браун или нещо подобно. Много повече ще помогне за емоционалното ви и духовно развитие от колкото нахвърлени истини на един неистински човек [-X
..napulno sam saglasna kva e taq reklama tuka li e mqstoto?!
:!:
sexy_macka
06-11-2006, 09:22
spored men a i kakto vijdm spored mn drugi Liubovta nemoje da se opishe v edna kniga,nikoi nemoje da kaje/opishe i t.n. kakfo TRQBVA ili NETRQBVA da chufstfash....
awe s 1 duma spored men tfa e Glupavo....
e_l_i_z_a
06-11-2006, 09:28
Но в книгата не се описва как да обичаш един човек,а как да спечелиш един човек.Естествено,че не съществува книга,която да ни казва как да обичаме-не е и нужна такава.
Няма смисъл да се нахвърляте по такъв начин на автора на темата. :idea:
summer_04
06-11-2006, 12:26
mng se smqh na tva "6te si nosq knijkata i 6te mu 4eta!"
a onzi umnik iskam da mi kaje 4e za "nakara6" nqkoi da teobi4a tr da sledva6 nqkvi suveti!ebati tva ili stava ili ne kvi sa teq prostotii knigi,gluposti!ili ima trupkata ili ne!sredno polojenie nqma!
Nadelina
06-11-2006, 13:54
Аз пък съм съгласна с темата.Вярно е,че любовта си е любов,но не е лошо човек малко да се просвети в тази област.Четенето никога не е в минус,нали :?:
I az sam saglasna s temata...Vinagi mojesh da se haresvash na nqkoi..i mojesh da go nakarash da se vlubi daje...stiga da znaesh kak...ako si nekoq ligla glezla tupa i zadrustena kak shte zavartish glavata na nqkoi?