- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВНИ ТАКТИКИ - Томас Макнайт Робърт Филипс
Вместо да пълните тоя форум с простотии,вземете и прочетете некоя книга за любовта пък после философствайте.Хората са го казали мн ясно - ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЧОВЕКА КОГОТО ОБИЧАШ,ДА изпитате взаимни чувства ! ! ! Нема неща като съдба и пр. Важното е да следваш съветите в книгата![]()
![]()
П.С: Книгата е на издателство КИБЕА,можете си я намерите на пл.Славейков УСПЕХ !!!![]()
Да точно ... когато се опитвам да накарам някого да изпитва чуства към мен ще си нося книжката и ще му чета от нея ... ае това не е наука да се изучава, нито е книга да се прочете, това е любов и трябва да се почуства![]()
обичам дениту ми{}
..napulno sam saglasna kva e taq reklama tuka li e mqstoto?!Първоначално написано от Frank_Lampard
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
pro4eti q puk,togava govori dali moje ili nemoje!Ne q reklamiram,prosto mi pomogna mnogo
Само шибан бял дебел и мазен американец може да напише книга с подобно съдържание. На истинският човек не му трябва книга, която да го учи как да обича. Това е чувство и ако си душевно развит това няма да е проблем. И не можеш да накараш никой да те обича с помоща на една книга. За мен това си е чист капитализъм - да спечелим пари от отчаяността на някой.
аххахаха за какво е тази книга,да ти каже как да обичаш ли?!!![]()
Или пък като излезеш с гаджето и какво ще му кажеш,"am чакай сега да видя съветчето в книжката да не сгафя някъде.."хахаха тва е пълна глупост!
Любовта не може да бъде описана в една книга,тя се чувства в сърцето!!!
f@nt@zi@
За всички, които искат да се просветляват, нека четат "Цифровата крепост" на Дан Браун или нещо подобно. Много повече ще помогне за емоционалното ви и духовно развитие от колкото нахвърлени истини на един неистински човек![]()
обичам дениту ми{}
Първоначално написано от jadna_za_lubov
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
spored men a i kakto vijdm spored mn drugi Liubovta nemoje da se opishe v edna kniga,nikoi nemoje da kaje/opishe i t.n. kakfo TRQBVA ili NETRQBVA da chufstfash....
awe s 1 duma spored men tfa e Glupavo....
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
mng se smqh na tva "6te si nosq knijkata i 6te mu 4eta!"Първоначално написано от Frank_Lampard
a onzi umnik iskam da mi kaje 4e za "nakara6" nqkoi da teobi4a tr da sledva6 nqkvi suveti!ebati tva ili stava ili ne kvi sa teq prostotii knigi,gluposti!ili ima trupkata ili ne!sredno polojenie nqma!
I az sam saglasna s temata...Vinagi mojesh da se haresvash na nqkoi..i mojesh da go nakarash da se vlubi daje...stiga da znaesh kak...ako si nekoq ligla glezla tupa i zadrustena kak shte zavartish glavata na nqkoi?Първоначално написано от e_l_i_z_a