Влез

View Full Version : Diskoteka

FuckThePolice
06-11-2006, 14:16
Хммм....снощи на късната дискотека...се запознахме с едно момче...Цяла вечер ни беше супер яко..говорехме си....смяхме се много...Но той малко се напи...и си тръгна!Каза ми че му е гадно и иска да си ходи, че му е било приятно и се надява пак да се видим....Ама не си остави телефона!!!Той искаше моя ама аз не му го дадох(може ли да съм толкова тъпа!?)Аз ако го видя сега някъде може изобщо и да не го позная!Бахх маа му!И ся ми е супер гадно...и незнам какво да права....Беше симпатяга.Можеше и да се получи нещо.Искам да го видяяя паааккк!!! :smt010 :smt010 :smt010 :cry: :cry: :cry:

~Amalia~
06-11-2006, 14:37
Vij mila tova e neshto absolutno normalno da sreshtnesh nqkoi simpatqga v diskoteka i posle da ima veroqtnost poveche da ne se vidite.Ama ako tragnesh da se vaikash za vseki s koito si se zapoznala v diskoteka i ne ste si razmenili nomerata,ti shte se pobarkash.izkarali ste si qko,tva e vajnoto,shte ima oshte mnogo takiva sluchai taka che spokoino

FuckThePolice
06-11-2006, 14:42
Да уе права си така е! Ама виж ся...на мене по принцип не ми дреме...знаеш ги кфи са повечето по дискотеките...леко пийнали...заговарят те и я стане нещо я не! По принцип ако някой ме заговори не поддържам разговор, а само отговарям от любезност...и на другия ден не ми пука.Забравам просто!Но снощи беше друго...не говорех просто от любезност...и тфа ме притеснява...щото от както съм станала само за това мисля :(

LP_girl_14
06-11-2006, 14:43
Ми не ти остава нищо друго,освен да се надяваш пак да го срещнеш в тази дискотека.Само малко ми е странно,защо не си му далал номера си,след като ти е бил симпатичен? 8-[ Също може да поразпиташ за него приятелите си или познатите.Ако ходи често в тази дискотека или ще се засечете пак или все някой ще знае малко инфо за него :wink:

FuckThePolice
06-11-2006, 14:49
LP_GirL_14....ами не му дадох номера ми защото съм мноооогоооо зелена и тъпа и малумна абе неам думи....Шегувам се...не му го дадох защото не се давам лесно....пък и не исках да ме помисли за "леко" момиче.

desito_88
06-11-2006, 15:14
emm davai varvi o6te nqkolko pati na taq diskoteka vse nqkoga 6te go zase4e6 dori i da ne go poznae6 toi 6te te poznae sigurna sam.Porazpitai sa6to za toq tip moje da imate ob6ti poznati i ako e taka prosto gi popitai kade hodi toi v koi zavedeniq i tei natataka.Vse nqkade 6te se vidite rano ili kysno.Kysmet !!!

sexy_dizzy
06-12-2006, 18:07
emm davai varvi o6te nqkolko pati na taq diskoteka vse nqkoga 6te go zase4e6 dori i da ne go poznae6 toi 6te te poznae sigurna sam.Porazpitai sa6to za toq tip moje da imate ob6ti poznati i ako e taka prosto gi popitai kade hodi toi v koi zavedeniq i tei natataka.Vse nqkade 6te se vidite rano ili kysno.Kysmet !!!
Подкрепям!! =D>

Labelle
06-12-2006, 18:58
Че няма да го видиш повече - ясно, но поне ще знаеш следващия път като си харесаш някой да не се моткаш и правиш на примерна :)

FuckThePolice
06-13-2006, 08:00
Ха-ха-ха! Аз съм най-тъпото същество на планетата! Вчера сме били заедно на кафе!Ама аз незнаех!Щото не го познах...имаше некъф където ме зяпаше...ма кой да се сети!

la4ezara
06-13-2006, 08:32
Хммм....снощи на късната дискотека...се запознахме с едно момче...Цяла вечер ни беше супер яко..говорехме си....смяхме се много...Но той малко се напи...и си тръгна!Каза ми че му е гадно и иска да си ходи, че му е било приятно и се надява пак да се видим....Ама не си остави телефона!!!Той искаше моя ама аз не му го дадох(може ли да съм толкова тъпа!?)Аз ако го видя сега някъде може изобщо и да не го позная!Бахх маа му!И ся ми е супер гадно...и незнам какво да права....Беше симпатяга.Можеше и да се получи нещо.Искам да го видяяя паааккк!!! :smt010 :smt010 :smt010 :cry: :cry: :cry:

Otidi pak v diskotekata i go 4akai :)

cskamoni4ka
06-13-2006, 09:50
Отиди пак в същата дискотека и може да се засечете или поразпитай някой може да го познава и да му има номер!Успехи! :D

06-13-2006, 12:34
Еми според мен е много минимална вероятност да го видиш пак на сори че така ти го казвам ама да си мислила навреме и да си му дала номера си така е супер тъпо заради някви капризи да изпуснеш една можеби бъдеща любов.Но иначе стискам палци пак да се видите [-o<

FuckThePolice
06-13-2006, 13:45
Ми аз вече му имам номера....ако е същия де! Писах му преди малко смс...вече ми е по-спокойно....щото се оказа че имаме супер мног общи приятели!Пък и сме малък град....бе дано да се видим :) :) :)

Krem4eto
06-16-2006, 08:01
Vij mila tova e neshto absolutno normalno da sreshtnesh nqkoi simpatqga v diskoteka i posle da ima veroqtnost poveche da ne se vidite.Ama ako tragnesh da se vaikash za vseki s koito si se zapoznala v diskoteka i ne ste si razmenili nomerata,ti shte se pobarkash.izkarali ste si qko,tva e vajnoto,shte ima oshte mnogo takiva sluchai taka che spokoino
Пък може на диско пак да го видиш!

FuckThePolice
06-17-2006, 09:41
Хеййй! Днеска вече трябва да се видим....снощи пак бях на кафе и той беше там...само гледа към мене....явно си мисли че не го помня....пък и бях с компания...но довечера сигурно ще ходи на дискотека...казаха ми че често ходел...бе стискайте палци довечера!Тоя път не номера ще му взема ми даже и отпечатъците ако трябва! :) :) :) :)

`Death`Whore`
06-17-2006, 09:43
Отиваш следващата седмица пак и засядаш на горе-долу същото място. Елементарно е!

ziky
06-17-2006, 09:44
опрееление за жена:
1.Две шепи глава,един пръс мозък!
2Жена и кажи и повече не и говори
3.Не е лесно да си жена ;)
4.Въпрос:За какво е създадена жената?
Отговор:За да слугува на мъжа :D
5.Ето един жив пример:Когато мъж падне някъде и се чува помогнете на ЧОВЕКА да стане,обаче ако падне дама се чува помогнете на жената да стане нали.....се 1 тя не е човек :D:D:D

iiirish
06-17-2006, 09:57
според мен не бива да се обвиняваш, че не си му дала номера си. постъпила си наистина добре. и не само за това, че може да те помисли за "леко" момиче, но от друга страна знаеш ли на кой може да се лепнеш. има ги всякакви. и помни че понякога външноста лъже.
все пак хубаво ще е отново да се засечете, стига да се познаете O:)

`Death`Whore`
06-17-2006, 09:59
Анито, курвенско е правиш секс с непознати, но да дадеш телефона си на непознат показва искане за нещо повече, което не е курвенско.