Влез

View Full Version : Моля Помогнете дайте ми съвет

The Curse 0f Glock
06-12-2006, 14:20
От както е почнала учебната година много харесах 1 момиче но и до сега още не съм я заговорил.Просто незнам кво да и кажа,секи ден я виждам и мн ми се иска поне да се запозная с нея моля дайте ми съвет

~Amalia~
06-12-2006, 14:22
vse nqkoga trqbva da se prestrashish

Nadelina
06-12-2006, 14:23
A inache taq tema ne e za tuka..

smyrtta
06-12-2006, 14:24
опитай се да разбереш повече нешта за нея,с кого излиза нешто за приятелите и.Опитаи се да се приближиш към нея мойе да се сприятелиш парво с някой от неините приятели и тои да ви запознае.ако разбереш какво харесва ще можеш да я впечатлиш при запознанството ви и т.н.успех

Tyson
06-12-2006, 14:26
Хах ми отиваш запознаваш се бе ламее :mrgreen:
СЛед това като я виждаш здравей как си и с времето искаш да излезете и така :twisted:

The Curse 0f Glock
06-12-2006, 14:30
СЛед това като я виждаш здравей как си и с времето искаш да излезете и така :twisted:

ха аве ламе сам бил ко отиам при нея и просто еи така ко праиш и почвам я занимаам и тя ше ми каи си иба маийаката мн знаи6 и ти хаха

Qgodka_
06-12-2006, 15:14

ха аве ламе сам бил ко отиам при нея и просто еи така ко праиш и почвам я занимаам и тя ше ми каи си иба маийаката мн знаи6 и ти хаха

Tyson си е много прав.
Като си толкова оригинален, що сам не си измислиш нещо ......... скачай като маймуна около нея, 100% ще те забележи :lol: :lol: :lol:

06-12-2006, 15:21
tochnata duma e che si strahliv piklio.kakvo da ti kaja?ami vzemi da i kajesh neshto,pone se zapoznai s neq.moje da ne ti haresa kato chovek.pak i ako tova e sexualen problem.......za liubov e.cheti po-vnimatelno. :wink: :mrgreen: :::

06-12-2006, 15:56
:) отиваш до нея и казваш нещо от рода " здрасти! всеки ден те виждам по коридорите... та викам си да ти кажа здрасти... аз съм Пендьо" :) най-важното е да го кажеш ей така между другото :) да не вземеш да спечеш и да заекваш ... импровизация му е майката!

gl hf

shadow4e
06-12-2006, 16:28
"здрасти, от доста време искам да се запознаеме, надявам се,че нямаш нищо против. Аз съм ,както някой преди мен каза Пендьо :lol: .Приятно ми е.и се усмихваш чаровно:)