.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Моля Помогнете дайте ми съвет

От както е почнала учебната година много харесах 1 момиче но и до сега още не съм я заговорил.Просто незнам кво да и кажа,секи ден я виждам и мн ми се иска поне да се запозная с нея моля дайте ми съвет
    Fucking Crazy Bitches !!!

vse nqkoga trqbva da se prestrashish
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A inache taq tema ne e za tuka..

опитай се да разбереш повече нешта за нея,с кого излиза нешто за приятелите и.Опитаи се да се приближиш към нея мойе да се сприятелиш парво с някой от неините приятели и тои да ви запознае.ако разбереш какво харесва ще можеш да я впечатлиш при запознанството ви и т.н.успех

Фен
    Град
    Bulgaria
    Хах ми отиваш запознаваш се бе ламее
    СЛед това като я виждаш здравей как си и с времето искаш да излезете и така

Цитирай Първоначално написано от Tyson

ха аве ламе сам бил ко отиам при нея и просто еи така ко праиш и почвам я занимаам и тя ше ми каи си иба маийаката мн знаи6 и ти хаха
    Fucking Crazy Bitches !!!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от The Curse 0f Glock
    Цитирай Първоначално написано от Tyson

ха аве ламе сам бил ко отиам при нея и просто еи така ко праиш и почвам я занимаам и тя ше ми каи си иба маийаката мн знаи6 и ти хаха
    Tyson си е много прав.
    Като си толкова оригинален, що сам не си измислиш нещо ......... скачай като маймуна около нея, 100% ще те забележи

Guest

Re: Моля Помогнете дайте ми съвет

tochnata duma e che si strahliv piklio.kakvo da ti kaja?ami vzemi da i kajesh neshto,pone se zapoznai s neq.moje da ne ti haresa kato chovek.pak i ako tova e sexualen problem.......za liubov e.cheti po-vnimatelno.

Guest
    отиваш до нея и казваш нещо от рода " здрасти! всеки ден те виждам по коридорите... та викам си да ти кажа здрасти... аз съм Пендьо" най-важното е да го кажеш ей така между другото да не вземеш да спечеш и да заекваш ... импровизация му е майката!

gl hf

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    "здрасти, от доста време искам да се запознаеме, надявам се,че нямаш нищо против. Аз съм ,както някой преди мен каза Пендьо .Приятно ми е.и се усмихваш чаровно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си