PDA

View Full Version : УжасТната ми трагедия продължава!!!

Истинският ГГБГ
06-12-2006, 15:31
Първо искам да благодаря на всички, които взеха проблемът ми присърце и ми дадоха съвет. Искам да благодаря и на модераторът, който така любезно заключи темата ми!
Но искам да ви се оплача, че моят проблем все още не е разрешен! Дори става по-зле! Мисля, че вчера забременях! Как може да съм сигурна? :-({|= Да кажа ли на леля? Мама вече й казах. Тя каза да кажа на всички, но аз не съм сигурна дали е редно. мнението ви е изключително важно за мен! Особенно много ще ценя мнението на личностите, които са чели т. 11 от правилника и знаят какво казва тя относно моя проблем. Чакам отговор!!

CRaZy_IKTe
06-12-2006, 15:41
Mi zashto da ne spodelish-spodeli-taka naistina 6te te izgleda nakrivo no pone 6te ti pomogne da se spravish s problema

06-12-2006, 15:42
А сигурна ли си че няма да забременееш утре?

skate_warrior
06-12-2006, 15:42
Не съм ти чел предишната тема и не знам какво точно е станало.. Не искаш да казваш на леля си , че си бременна ли какво? ](*,) :-k

djigi
06-12-2006, 15:52
Мисля, че вчера забременях! Как може да съм сигурна?
Направи си един тест в края на седмицата и ако се потвърди тогава казвай "на всички" макар аз не виждам смисъл да разказваш подред на цялата си рода. А всъщност защо мислиш, че си забременяла? Абсолютно сериозно питам! След като, ако е така ти е за втори път или по-скоро "отново" не вярвам да правиш вече секс без предпазни мерки. Пък ако е било с презерватив и той се е скъсал, предполагам знаеш какво се прави....