.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Истинският ГГБГ
    Guest

УжасТната ми трагедия продължава!!!

Първо искам да благодаря на всички, които взеха проблемът ми присърце и ми дадоха съвет. Искам да благодаря и на модераторът, който така любезно заключи темата ми!
    Но искам да ви се оплача, че моят проблем все още не е разрешен! Дори става по-зле! Мисля, че вчера забременях! Как може да съм сигурна? Да кажа ли на леля? Мама вече й казах. Тя каза да кажа на всички, но аз не съм сигурна дали е редно. мнението ви е изключително важно за мен! Особенно много ще ценя мнението на личностите, които са чели т. 11 от правилника и знаят какво казва тя относно моя проблем. Чакам отговор!!

CRaZy_IKTe
    Guest
    Mi zashto da ne spodelish-spodeli-taka naistina 6te te izgleda nakrivo no pone 6te ti pomogne da se spravish s problema

Guest
    А сигурна ли си че няма да забременееш утре?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Не съм ти чел предишната тема и не знам какво точно е станало.. Не искаш да казваш на леля си , че си бременна ли какво?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    дианабад

Re: УжасТната ми трагедия продължава!!!

Цитирай Първоначално написано от Истинският ГГБГ
    Мисля, че вчера забременях! Как може да съм сигурна?
    Направи си един тест в края на седмицата и ако се потвърди тогава казвай "на всички" макар аз не виждам смисъл да разказваш подред на цялата си рода. А всъщност защо мислиш, че си забременяла? Абсолютно сериозно питам! След като, ако е така ти е за втори път или по-скоро "отново" не вярвам да правиш вече секс без предпазни мерки. Пък ако е било с презерватив и той се е скъсал, предполагам знаеш какво се прави....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си