View Full Version : интернет любов
desito_88
06-12-2006, 21:40
Влюбвали ли сте се в момче (момиче)от чата,което е от друг град и ако се е случвало виждали ли сте се след това наживо.Ако някой има такава случка да я сподели ако иска защото ми е интересно какво е станало след време понеже аз съм в същото положение с едно момче и незнам хубаво или ло6о е това :roll:
SeXyTo_f
06-12-2006, 21:42
ми, не ми се е случвало....и това не е истинка любов...просто си мислиш че той е такъв...ама като се видите....често сигорно има големиииии разочорования!....защото мн. хора са коренно различни в чата!
desito_88
06-12-2006, 21:44
emii nie si imame i kamerki s koito se gledame vsqka ve4er i znam mn dobre kak izglejda
SeXyTo_f
06-12-2006, 21:47
emii nie si imame i kamerki s koito se gledame vsqka ve4er i znam mn dobre kak izglejda
еми...нз...ама според мен това не е любов...
priti_kiti
06-12-2006, 21:48
Ми случвало ми се е .. но любовта дойде след като се видяхме;т.е. не смятам,че може да има истинска любов само по чата без да си видял другия.. някак си нереално е според мен.
А дали е хубаво или лошо не мога да ти определя.. аз не виждам нищо лошо в тва но си зависи от хората и разбиранията им :)
Достигнал съм до тази мъдрост :
Чатиш си с някоя, харесваш я, влюбваш се в нея, искаш деца от нея, а тя се оказва мъж..
Сама си вади изводите.
tainstvenata
06-12-2006, 22:12
mi da slu4valo mi se e .. ama posle razbrah 4e tova ne e lubov a prosto prevyrzanost i moje bi nqkakf flirt ... ne6to takova :)
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 22:38
{P} ne varshi rabota.... na jivo e po-iako..shtoto kato doide momenta da i go kajesh stava iako i ne e kato da ti kajat ... ooo mersi {P} :wink:
emi....da se vlubq,stava s chovek s koito se vijdam chesto,govorime si chesto,dopada mi i go poznavam dobre...drugi sluchai ... imam... da sam haresal nqkoe momiche...shtoto me e adnalo v skaip i mi e dalo hubava snimka ^^ ama ne i lubov...hah :smt005
Football_PD
06-13-2006, 02:29
Разбира се,че съм се влюбвал по нета......междудругото много си секси като натискаш "Enter" :mrgreen:
az sym v syshtoto polojenie.toi e na moite godini.za malko da se vidim i vsichko se provali,no prodyljavama da poddyrjame vryzki.nqmam veche tyrpenie da doide. ](*,) 8-[ :mrgreen:
според мен е напълно възможно да има и такава любов колкото и рядко да се случва.Не го мисли,всичко ще си проличи със времете,остави се на течението и не се затормозяваи в излишни мисли.....дали ще се получи нещо,дали е истински и т. н.
ми аз се запознах с едно мом4е от варна преди доста време....и след кат си 4атихме 1 година,ре6ихме да се видим през лятото ,6тото аз ходя на море във варна и се видяхме.,.опознахме се о6те и след тва тои се премести в софия да у4и....и тръгнахме....ходихме положин година и ре6ихме да скусаме 6от бе6е много ревнив....и са сме приятели и той отново се върна във варна :)
blagodarq vi na vsi4ki za mneniqta si btw tova mom4e 6te idva sled 6 dena pri men na gosti za 10 dena i 6te vidim kakvo 6te stane mejdu nas :D
blagodarq vi na vsi4ki za mneniqta si btw tova mom4e 6te idva sled 6 dena pri men na gosti za 10 dena i 6te vidim kakvo 6te stane mejdu nas :D
super
anitka_555
06-13-2006, 12:33
da no go poznavah ot predi.prosto bqhme izgubili vrazka dalgo vreme
sladkoto_neli
06-13-2006, 14:15
ами аз съм имала такав случей.влюбих се в едно момче което ми сваляше звезди обаче небяхме се виждали и след два месеца ходене по чата се видяхме и двамата бяхме супер разочаровани и нз защо.после той ме използваше само като отдушник щото знаех всичко за него и той като имаше проблеми идваше при мен.с неко скасахме всякакви вразки и не сам го виждала от 5-6 месеца.и честно казано неискам.
Ami ne tochno..v momenta sam vlubena v momche s koeto se zapoznah v chata ama sme ot 1 grad i ot 1 uchilishte seki den se vijdame...a po temata spored men takava vryzka e mn trudno da syshtestvuva
О да имала съм...беше незабравимо 2 седмици чат...след тва се запознахме на живо и се влюбихме един в друг...5 месцеа връзка и може би най-силната ми и първа любов за сега....Жалко,че го изгубих ама кой знае може след време пак да сме заедно... :twisted:
az sym hlytvala po mom4e ot 4ata,no v nikakyv slu4ai VLIUBVANE!!! mozyka mi ne go proumqva.... kak moje da se vliubi6 s pisane i gledane na snimki...dori i govorene ili s kamerki... v 1 vryzka vseki pogled,vsqko 1 dokosvane govori mn pove4e ot 594765487654 dumi.. a toi ne gleda teb,gleda nqkakyv si predmet, 4rez koito ti go vijda6 i si predstavq6 4e te gleda v o4ite... bulshit ](*,) ](*,) vypreki 4e ne moga da go razbera, ne otri4am 4e e vyzmojno..
1 priqtelka slu4aino se zapozna s 1 pi4 v 4ata (nqma da spomenavam narodnost ot diskretnost a i da nqam obideni vyv foruma) u4i v franciq. po4naha da 4atqt zimata, skoro sled tova ni zaqvi 4e e vliubena,pra6taha si podaryci za koleda,sv valentin,rojdenni dni,4ateha vsqka no6t,ne izliza6e s nas na disko,za da govori s nego,ne u4e6e ve4e mn,neprekysnato misle6e i govore6e za nego...s 1 duma be6e OBLADANA ot nego, a nikoi ot nas poradi bezbroi mn pri4ini ne odobrqva6e tazi 'vryzka',no tq est ne ni slu6a6e.. sled 5 mese4na chat-vryzka toi doide v sf,zapoznaha se li4no,nie se nadqvahme za neino dobro da se razo4arova ot nego pri li4niq kontakt,no tq se vliubi o6te pove4e i kaza 'az zaminavam da jiveq pri nego' nikoi ne vqrva6e ,no i tova se slu4i sled o6te 2 meseca... ne se qvi na kandidat-studenstki izpiti,zarqza rodnini,priqteli i vsi4ko tuk i iuli zamina za franciq s rabotna viza i ot sledva6tata godna 6te u4i tam. za problemite s roditelite i nqma da spomenavam,no prosto liubovta nadmogna vsi4ki spynki i prepqtstviq.. mina po4ti 1 godina otkakto e pri nego i vse o6te e jiva,zdrava,6tastliva,vliubena... nikoi ne vqrva6e 4e tova moje da e vyzmojno i vse o6te ni e trudno da se primirim 4e takiva ne6ta sy6testvuat,no qvno tova e taka!!!
v tvoq slu4ai mucka ne6tata sa po realni i po lesno osy6testvimi.. taka 4e USPEH!!! dano i sled sre6tata vi da provyrvqt ne6tata i da si izjiveete pulnocenno liubovta,ako naistina q ima mejdu vas.. i pi6i kakvo e stanalo sled sre6tata vi:P
Krem4eto
06-16-2006, 08:53
Влюбвали ли сте се в момче (момиче)от чата,което е от друг град и ако се е случвало виждали ли сте се след това наживо.Ако някой има такава случка да я сподели ако иска защото ми е интересно какво е станало след време понеже аз съм в същото положение с едно момче и незнам хубаво или ло6о е това :roll:
Да мислих си че ще се получи нещо,но не се видяхме и от тогава не вярвам на такива простотии!!!
az imam i o6te imam vruska . mn se obi4ame i dvamata . no ne6to bliskite dni po4na da me izbqgva ve4e ne mi klikva nemi pi6e akkvo zna4i molqvi kajete tovana lo6o li e :(
love_all
06-20-2006, 18:47
Ami...ne biah vliubena...a i da si priznaia men po princip malko me e strah...
ama toia e edin priatel na edin priatel na edin suuchenik, taka che niamashe nishto...
ama i toi jivee na 50 km, taka che...mai ne pomognah mnogo
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 22:46
Da imam takava slu4ka koqto zavur6i tragi4no i gore dolu bolezneno...
А аз в момента съм в матрицата с подобна ситуация...смях се...искрено се смях на будалите мислейки си, че в чата ще се влюбят...ама на...и мен кирката ме прасна право между очите...много е лошо когато искаш да прегърнеш някой, да не можеш, защото е на доста разстояние от теб :cry:
Принципно с първата и незабравима истинска моя любов тръгнахме именно по скайп...запозна ни едно момиче от нейния клас и след кратки фллиртове с най добрия ми приятел а аз с най добрата и приятелка решихме да си пишем по често и така до момента в който тя не ми призна чуствата си....предупреждавах я че адски мн щще сажалява акое смен защото съм ралзичен и скучен и не съм като друготе с глеми възможности и не ходя по дискотеки и т.н нп след каот каза "не м интересува искам да съм с теб.." аз приех придизвикателството и си казах майната му на сичко тя е мойто момиче.....ето сега след 6 меседца до преди 2 юни аз още я обичах а тя сигурно не иска и да чуе за мен..презира ме......такаче интернет любовт апонякога е дообре понякога много боли :|:|:|
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 23:49
А аз в момента съм в матрицата с подобна ситуация...смях се...искрено се смях на будалите мислейки си, че в чата ще се влюбят...ама на...и мен кирката ме прасна право между очите...много е лошо когато искаш да прегърнеш някой, да не можеш, защото е на доста разстояние от теб :cry:
Da...naistina e super gadnoo
A i kogato go gleda6 samo na kamerata primerno i nemoje6 da go celune6 i celuva6 tupiq monitor...
A i kogato go gleda6 samo na kamerata primerno i nemoje6 da go celune6 i celuva6 tupiq monitor...
Я не обиждай монитора и ПЦ елементите че тва ми е живота...кой къде как и защо се на мишока или на клавиатурата си го искава деба....компа не е виновен с нищо!!!!!
Абе каот се замисля....деба тая майка еба еейййй секи я ебе деба....накрая ше земе да роди и какво остаава бе майка му деба...
Колкото и майка и каквото и да е компа не е ивновен за нищо...а монитора не е тъп!!!!! ](*,)
Мдам...събрат :D .И за мен тези джунджурийки са ми живота...бтв значи знаеш какво е "хардуер"...хардуер е нещо което яде бой, когато софтуера не работи както трябва...блахахаха.А между другото сега в петък ще ходя на гости на момичето...незнам какво ще излезе...малко ме е страх...все пак не се познаваме...абе незнам...
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 23:58
Я не обиждай монитора и ПЦ елементите че тва ми е живота...кой къде как и защо се на мишока или на клавиатурата си го искава деба....компа не е виновен с нищо!!!!!
Абе каот се замисля....деба тая майка еба еейййй секи я ебе деба....накрая ше земе да роди и какво остаава бе майка му деба...
Колкото и майка и каквото и да е компа не е ивновен за нищо...а монитора не е тъп!!!!! ](*,)
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Мдам...събрат :D .И за мен тези джунджурийки са ми живота...бтв значи знаеш какво е "хардуер"...хардуер е нещо което яде бой, когато софтуера не работи както трябва...блахахаха.А между другото сега в петък ще ходя на гости на момичето...незнам какво ще излезе...малко ме е страх...все пак не се познаваме...абе незнам...
Облечи си повече рам...гледай да вървиш прав като линия измерваща производителността на процесора...А ако по път видиш някоя мадама с яки Properties помни че е само read only...А и като капак си испразни мозъка да е като туко що купен хард осемдесетка че да и запомниш омера..обикновено по срещи такива неща не се помнят ако с охласнат като мишка с пад по нея... :) успехх! :))
IsTiNsKa_LuBoV
06-21-2006, 00:06
Ami neznam...jelq ti kusmet i da si izkara6 hubavo..
na men purvata mi sre6ta be6e hubava ama se pak nakoi hora nali tqha da se razkarvam 300 km za da mi provalqt ve4erta... :evil: kakto i da e...minalo ZAMINALO...