View Full Version : Защо ли не мога да спра да те обичам ;(
Ето на, минаха 70 дена и не мога да те забравя. Минаха тези дни - бавно и мъчително, не мога да спра да мисля за тебе. Защо ли всичко свърши така неочаквано ? Защо ли когато се попитам каква грешка съм направил, че се разделихме не мога да я обясна. Опитах се с други, опитах и удоволствието, но не мога. Всичко с теб беше прекалено хубаво..даже ми се стори, че беше сън, от който се събудих. Сънувах те, желах те и едновременно с това знаех, че никога повече няма да си моя. Не ми даде и обяснение, не ми даде последната си ласка, не ми даде и последната целувка..защо ли така те обичам ? Нима имаш нещо по различно от другите ? За мене не беше поредната..за мен ти беше ЕДИНСТВЕНАТА. Опитах се да те забравя с какво ли не - тренировки, купони, фитнес и др развлекателни неща..но не. Мисълта за теб отново изплува в главата ми..защото знам, че в момента си с друг..В момента даваш на друг любовта, ласката и целувките си, на друг даваш това, което на мен даваше. Дано някога срещна момиче, на което да даря това, което тая в себе си. Дано някога изпитам чувството любов отново, дано някоя пак ме направи щастлив, че я имам, че ценя абсолютно всичко, което ни свързва..само знай че те обичах, ще те обичам винаги и винаги ще бъдеш в моето сърце. Сега си надалеч, в друг град, с друг човек..АЗ те разделих с твоя приятел и те накарах да ме обикнеш..ето, че някой те отне от мене..
Съжалявам за всичко мила, съжалявам за грешките, които допуснах, съжалявам, че не бях до теб когато трябваше, съжалявам и че повече няма да те имам..но не съжалявам, че те имах, че почувствах магията, за която всички говорят, че бях щастлив..цели 6 месеца ;(
CVETELLINA
06-13-2006, 13:31
wow тва е много готино,но също така е и много тъжно....само мога да ти кажа евала,че си имал смелостта да си излееш чувствата.... :cry:
NeSTa_86
06-13-2006, 13:35
евала и от мен
Чувствам ги тези неща, чувствам и адската болка, която пробожда сърцето ми когато си спомня за нея. Макар и блед спомен да ми е останал в мислите, в сърцето си ми остава винаги пресен..винаги когато те видях за последно..как се обърна и замина (за последно :smt010 ). Господи как искам да върна този момент, да се повтаря хиляди пъти, един след друг. Да се повтаря и повтаря, защото знам, че ще те загуба. Искам да го върна, да те целуна и да ти кажа колко много те обичам, колко много ще ми липсваш..С всеки един изминал ден спомена избледнява, но любовта се засилва..не мога да дишам без да мисля за теб. Какво правиш в този момент, с кого си, спомняш ли си за нас въобще..всякаш вчера беше, когато те целувах, проронвах сълзи вечер, че имам такова щастие и с радост чаках следващия ден, за да те видя отново..да те прегърна и целуна..Но не, тези неща сигурно вече няма да ги изпитам..Звучи тъпо, отчаял съм се..но знайте, че тя беше жената на моя живот :( Опитах с други..не е същото.. :-# Всеки ден слагам усмивка на лицето ми все едно нищо няма, но в душата ми всякаш трохичка по трохичка сърцето ми се троши.. :smt009 :smt010 :smt011 :smt012 Липсваш ми..
евала и от мен
i ot men mn e tujno
alkobalko
06-14-2006, 11:19
Mnogo e tujno, no i e mnogo hubavo. Vuzhishtavam ti se, che si mogul da napishesh vsichko tova, zashtoto si lichi, che si iskren.
sladkoto_neli
06-14-2006, 13:33
БРАВО!наистина е много тажно че една любов си отива така но е прекрасно че един човек може да излее маката която има.БРАВО още веднаж.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :( :(
R0lfc0pter
06-15-2006, 13:38
mersi mersi
тя беше всичко за мен
беше най прекрасното нещо което ми се е случвало през целия ми шибан живот
но един ден неможах да я позная
тя не беше същата
сърцето и бе студено, беше се вледенило
нямаше и капка помен от нея, тя беше друга
много по различна от момичето в което се влюбих и което обичах
тя ме нарани жестоко, но аз и простих
тя отново ме нараняваше и нараняваше и бавно ме убиваше
аз знаех че тя вече неме обича, защото сърцето и бе студено
но дълбоко в мен знаех че някаде в сърцето и тя ме обича
аз чувствах празнота в мен, и душевна болка която ме мъчеше непрекъснато
исках да и кажа толкова много неща, но тя непожела да ги чуе
непожела да ми подаде ръка и ме остави сам да се лутам в тъмнината
но въпреки всичко тя не беше лоша, тя беше прекрасен човек
единствено тя успя да проникне в мен и да види човекът който се криеше зад маската
тя ме научи да обичам и ми даваше сили да живея и да се боря
но тези сили изчезнаха и аз отново станах слаб
слаб до такава степен че вече не издържах и се побърквах
постоянно ме измъчваха тези ужасни мисли
докато накрая спрях да усещам вятъра който галеше лицето ми
спрях да чувам сладкия звук на музиката
спрях да я виждам когато си затварях очите
бях студен, сърцето ми правеше последни прощални удари
CVETELLINA
06-15-2006, 14:50
ааа това е даже по-готино и от предното :cry: :cry: лелелеле страхотно е,прекрасно....адски красиво
=D> =D> =D>
де да можеше да каже така момичето което обичах...
seksi_kote_f
06-15-2006, 15:11
MN DOBRO SAMO NAPRED I NIKOGA NAZAD
Mnogo e hubavo, che si go napisal i se useshta kak se chuvstvash. Znam kakvo ti e, no sum sigurna, che sled oshte 70 dni shte si po-dobre. Gore glavata i ne pozvolqvai edna liubov da pritupi chuvstvoto ti kum jivota. No ako q obichash zapazi q nqkude dulboko v surceto si i pomni otkusa ot onazi strahotna pesen na X-PlisiT- Za neq: Pusni q na svoboda, a tq ako te obicha shte se vurne v tvoqta strana.
Pazi surceto si da ne udavi v muka.
това беше, повече никога няма да се влюбя понеже никое момиче не ми превлича вниманието :) пробвах да излизам със доста момичета ама не става работата :)
тази любов която изпитвах към нея, започна да се превръща в омраза, повече никога не искам да я виждам
Naistina e mnogo kraviso no edin savet ne poglejdai poveche na zad ...opitai se da zapochensh na novo na chisto i neka vsi4ko bude po krasivo i po hubavo i bez razocharovaniq
Shte stane. Az dve godini se vlachih, ama se opravih nakraq i vsichko si stava kakto trqbva. Nqma neprejalima liubov. Prosto nqkoi se prejivqvat po-tejko.
благодаря ви за разбирането...
Не мога повече, нищо не е наред в живота ми от както ме заряза. Училище, семейство, отношения..само приятелите ми останаха :( Никой вече не ме разбира освен тях. Не мога да спрада мисля за нея. Изглежда тъпо, но е така. Обичах веднъж истински, нараниха ме. Втория път (този) мислех, че ще е различно, че ще бъдем заедно повече време, но не..всичко свърши :( Колко пъти ми казваше, че ме обича, колко пъти ми го е доказвала..след като я изпратих и тя си замина..завинаги. Никога повече няма да я видя.господи много я обичам. Жадувам я вскяка секунда, постоянно е в мислите ми...никой не ме разбира. Слагма усмивка на лицето и излизам, нарязвам се някой пъти като животно с мисълта, че ще я забравя..още повече мисля за нея след това.. :cry: Защо не мога да я видя пак..да й покажа колко я обичам, колко ми липсва, колко неща имам да й казвам..последня път, който я видях и казах, че я обичам..но тя не отвърна...
ще се оправиш... и ще почнеш да я мразиш след време..
PLAMENKO
06-15-2006, 18:11
:smt010 :cry: само това мога да кажа...