View Full Version : Два рождени дни на една и съща дата!
////***///
06-13-2006, 21:08
Здравейте! И аз ще помоля за съвет, защото имам чувството, че съм в тъп виц! Значи гаджето ми и най-добрия ми приятел имат рожден ден на една и съща дата! И просто не знам на кой да ида на рождения ден... Не знам кой как ще възприеме отказа... Ако може да дадете някоя идея... Благодаря!
R0lfc0pter
06-13-2006, 21:18
ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха еми сай тт плз
наистина много кофти ситуация,ами няма ли как да отидеш първо на единия рд примерно на наи добрия ти приятел а по късно на рд на гаджето....
MiRaCuLiXbb
06-13-2006, 21:22
А те познават ли се? Според мен отиди на рожденния ден на гаджето. Незнам и аз как ще реагира приятелят ти, но със сигурност ще се обиди. Затова му обясни как стоят нещата и му обещай да му се реваншираш, да излезете някъде на следващия ден...
the_destiny
06-13-2006, 21:30
гаджетата лесно се сменят, а истинските приятели не ...
помисли на кого държиш повече #-o
а най-добре ще е, ако си ги празнуват заедно 8)
kaka_lara
06-13-2006, 21:35
а не можеш ли да съчетаеш нещата така, че да идеш и на двата рождени дни?! например отиваш да уважиш приятеля, а после оставаш у гаджето... O:)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-13-2006, 22:58
еми простичко е ... отиваш първо на рожден ден на добрия приятел да го уважиш поседиш 2 часа и отиваш после при гаджето :-) поне според мен така и двамата ще са доволни
Krem4eto
06-16-2006, 09:05
Не може ли първо на единия после на другия?!Ако не поне не можеш ли да обясниш на приятеля че примено на другия ден ще се почерпите и ще ви е яко?!
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 09:06
И какво стана?
Значи принципно и по закон отиди на този на който ти е по скъп без да казваш че и двамата са ти еднакво скъпи...
Моя съвет е такъв:За да не ти е кофти за другия просто извади някаква причина за да не ходиш на нито един от двата :)
ако приятеля ти наистина ти е добър приоятел ше те разбере и няма да се обиди,че си отишла на рожден ден на гаджето си.
PLAMENKO
06-16-2006, 15:03
Здравейте! И аз ще помоля за съвет, защото имам чувството, че съм в тъп виц! Значи гаджето ми и най-добрия ми приятел имат рожден ден на една и съща дата! И просто не знам на кой да ида на рождения ден... Не знам кой как ще възприеме отказа... Ако може да дадете някоя идея... Благодаря!
ми тъпчо първо отиди на момчето за 1 час примерно да го уважиш и после при жената... аз така бих направил :wink:
nai fobre im kaji ako iskat da idete nqkude naprimer v largo v nqkoe kafe i vsi4ki da ste zaedno taka e nai dobre taka ili ina4e xem 6te si na rd -to na pr ti em na gadjeto kusmet \:D/
nai fobre im kaji ako iskat da idete nqkude naprimer v largo v nqkoe kafe i vsi4ki da ste zaedno taka e nai dobre taka ili ina4e xem 6te si na rd -to na pr ti em na gadjeto kusmet \:D/
tva e mnogo hitro
MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 19:10
Темата е леко стара, усещате ли?
strawberry1988
06-16-2006, 19:36
otiva6 purvo na ediniq,posle na drugiq.
////***///
06-17-2006, 14:12
[quote="MiRaCuLiX.bb"]И какво стана?quote]
Нищо не е станало, защото до тогава има повече от месец! Даже не знам кой как и къде ще си го празнува! Просто исках да съм измислил някакъв компромисен вариант, за да не ми се сърди никой от двамата!
IsTiNsKa_LuBoV
06-17-2006, 14:19
Za6to ne gi zapoznae6 i da si ppravqt zaedno rojdenite dni???
:-k