- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Два рождени дни на една и съща дата!
Здравейте! И аз ще помоля за съвет, защото имам чувството, че съм в тъп виц! Значи гаджето ми и най-добрия ми приятел имат рожден ден на една и съща дата! И просто не знам на кой да ида на рождения ден... Не знам кой как ще възприеме отказа... Ако може да дадете някоя идея... Благодаря!
ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха еми сай тт плз
наистина много кофти ситуация,ами няма ли как да отидеш първо на единия рд примерно на наи добрия ти приятел а по късно на рд на гаджето....
А те познават ли се? Според мен отиди на рожденния ден на гаджето. Незнам и аз как ще реагира приятелят ти, но със сигурност ще се обиди. Затова му обясни как стоят нещата и му обещай да му се реваншираш, да излезете някъде на следващия ден...
гаджетата лесно се сменят, а истинските приятели не ...
помисли на кого държиш повече![]()
а най-добре ще е, ако си ги празнуват заедно![]()
а не можеш ли да съчетаеш нещата така, че да идеш и на двата рождени дни?! например отиваш да уважиш приятеля, а после оставаш у гаджето...![]()
еми простичко е ... отиваш първо на рожден ден на добрия приятел да го уважиш поседиш 2 часа и отиваш после при гаджетопоне според мен така и двамата ще са доволни
Не може ли първо на единия после на другия?!Ако не поне не можеш ли да обясниш на приятеля че примено на другия ден ще се почерпите и ще ви е яко?!
И какво стана?
Значи принципно и по закон отиди на този на който ти е по скъп без да казваш че и двамата са ти еднакво скъпи...
Моя съвет е такъв:За да не ти е кофти за другия просто извади някаква причина за да не ходиш на нито един от двата![]()
ако приятеля ти наистина ти е добър приоятел ше те разбере и няма да се обиди,че си отишла на рожден ден на гаджето си.
ми тъпчо първо отиди на момчето за 1 час примерно да го уважиш и после при жената... аз така бих направилПървоначално написано от ////***///
![]()
nai fobre im kaji ako iskat da idete nqkude naprimer v largo v nqkoe kafe i vsi4ki da ste zaedno taka e nai dobre taka ili ina4e xem 6te si na rd -to na pr ti em na gadjeto kusmet \/
tva e mnogo hitroПървоначално написано от Анонимко
Темата е леко стара, усещате ли?
otiva6 purvo na ediniq,posle na drugiq.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
[quote="MiRaCuLiX.bb"]И какво стана?quote]
Нищо не е станало, защото до тогава има повече от месец! Даже не знам кой как и къде ще си го празнува! Просто исках да съм измислил някакъв компромисен вариант, за да не ми се сърди никой от двамата!
Za6to ne gi zapoznae6 i da si ppravqt zaedno rojdenite dni???
![]()