.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ////***///
    Guest

Два рождени дни на една и съща дата!

Здравейте! И аз ще помоля за съвет, защото имам чувството, че съм в тъп виц! Значи гаджето ми и най-добрия ми приятел имат рожден ден на една и съща дата! И просто не знам на кой да ида на рождения ден... Не знам кой как ще възприеме отказа... Ако може да дадете някоя идея... Благодаря!

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха еми сай тт плз

наистина много кофти ситуация,ами няма ли как да отидеш първо на единия рд примерно на наи добрия ти приятел а по късно на рд на гаджето....

Супер фен
    А те познават ли се? Според мен отиди на рожденния ден на гаджето. Незнам и аз как ще реагира приятелят ти, но със сигурност ще се обиди. Затова му обясни как стоят нещата и му обещай да му се реваншираш, да излезете някъде на следващия ден...

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    гаджетата лесно се сменят, а истинските приятели не ...

помисли на кого държиш повече

а най-добре ще е, ако си ги празнуват заедно

Голям фен
    Град
    sofia
    а не можеш ли да съчетаеш нещата така, че да идеш и на двата рождени дни?! например отиваш да уважиш приятеля, а после оставаш у гаджето...

еми простичко е ... отиваш първо на рожден ден на добрия приятел да го уважиш поседиш 2 часа и отиваш после при гаджето поне според мен така и двамата ще са доволни

Супер фен
    Не може ли първо на единия после на другия?!Ако не поне не можеш ли да обясниш на приятеля че примено на другия ден ще се почерпите и ще ви е яко?!

Супер фен
    И какво стана?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Значи принципно и по закон отиди на този на който ти е по скъп без да казваш че и двамата са ти еднакво скъпи...
    Моя съвет е такъв:За да не ти е кофти за другия просто извади някаква причина за да не ходиш на нито един от двата

ATAKABG
    Guest
    ако приятеля ти наистина ти е добър приоятел ше те разбере и няма да се обиди,че си отишла на рожден ден на гаджето си.

Голям фен
    Град
    софия

Re: Два рождени дни на една и съща дата!

Цитирай Първоначално написано от ////***///
    Здравейте! И аз ще помоля за съвет, защото имам чувството, че съм в тъп виц! Значи гаджето ми и най-добрия ми приятел имат рожден ден на една и съща дата! И просто не знам на кой да ида на рождения ден... Не знам кой как ще възприеме отказа... Ако може да дадете някоя идея... Благодаря!
    ми тъпчо първо отиди на момчето за 1 час примерно да го уважиш и после при жената... аз така бих направил

Guest
    nai fobre im kaji ako iskat da idete nqkude naprimer v largo v nqkoe kafe i vsi4ki da ste zaedno taka e nai dobre taka ili ina4e xem 6te si na rd -to na pr ti em na gadjeto kusmet \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nai fobre im kaji ako iskat da idete nqkude naprimer v largo v nqkoe kafe i vsi4ki da ste zaedno taka e nai dobre taka ili ina4e xem 6te si na rd -to na pr ti em na gadjeto kusmet \/
    tva e mnogo hitro

Супер фен
    Темата е леко стара, усещате ли?

Повече от фен
    otiva6 purvo na ediniq,posle na drugiq.
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

////***///
    Guest
    [quote="MiRaCuLiX.bb"]И какво стана?quote]

Нищо не е станало, защото до тогава има повече от месец! Даже не знам кой как и къде ще си го празнува! Просто исках да съм измислил някакъв компромисен вариант, за да не ми се сърди никой от двамата!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Za6to ne gi zapoznae6 i da si ppravqt zaedno rojdenite dni???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си