View Full Version : за срамежливостта-съвет
как да преодолея срамежливостта си 4е ми пре4и да об6тувам :(
sunny_girl16
06-14-2006, 17:59
Mi vij to i az si padam malko sramejlivka :roll: ama to e normalno do nqkakva stepen. Nai-vajnoto e da ne se trevoji6 tolkova kakvo mislqt drugite za teb i taka po-lesno shte mojesh da gi dopusnesh blizo do teb. Novite priqteli sa neshto straxotno. Prosto trqbva da se otpusnesh i da se dyrjish estestveno.
martin69
06-14-2006, 18:10
Аз не зная на колко години си, но ти се замисли върху това. Трябва да претръпнеш. Просто говори с много хора и прави това, което ти харесва. Не бива да се влияеш от чуждото мнение.
100% ANGEL
06-14-2006, 18:37
V tova polojenie si za6toto misli6 4e trqbva da zadovoli6 o4akvaniqta na drugite(koito vsu6tnost nqmat takiva) ! Zamisli se ti kak priema6 edin 4ovek kogato ob6tuva6 s nego i znai 4e i drugite te priemat po tozi na4in! Nqma ni6to stra6no i da izrusi6 nqkoq driga hglupost-daje taka moje da im stane6 po-simpati4en! No tova ne e nai-vajnoto! Vajnoto e da se 4uvstva6 dobre! O:)
WILD__BOY
06-14-2006, 19:45
един път да прескочиш оградата и никога няма да поискаш да се върнеш от другата страна. Пробвай като заговаряш непознаните за различни неща - например как да стигнеш до некъде или колко е часа. Постепенно ще свикнеш и няма да се притесняваш.
ami i az predi godina bqh edna sramejliva,sramejlia....... :roll: ama ne znam kakvo stana,sega ne mogat da mi zatvorqt ustata 8-[ :mrgreen: :lol: :mrgreen: ami s vremeto horata se promenqt.dori i na daskalite pregovarqm,vypreki che ne mi e ot polza :mrgreen: s takiva hora li zapochnah da se dvija,kakvo stana s men ne znam.predi bqh edna zubyrka,vsichki me prenebregvaha.sega pyk vsichki me uvajavat :mrgreen: :wink: 8) drugo si e da si otvoren :mrgreen:
ama otvorena v smisyl kato harakter :roll: :wink: :mrgreen: