- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за срамежливостта-съвет
как да преодолея срамежливостта си 4е ми пре4и да об6тувам![]()
Mi vij to i az si padam malko sramejlivkaama to e normalno do nqkakva stepen. Nai-vajnoto e da ne se trevoji6 tolkova kakvo mislqt drugite za teb i taka po-lesno shte mojesh da gi dopusnesh blizo do teb. Novite priqteli sa neshto straxotno. Prosto trqbva da se otpusnesh i da se dyrjish estestveno.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Аз не зная на колко години си, но ти се замисли върху това. Трябва да претръпнеш. Просто говори с много хора и прави това, което ти харесва. Не бива да се влияеш от чуждото мнение.
V tova polojenie si za6toto misli6 4e trqbva da zadovoli6 o4akvaniqta na drugite(koito vsu6tnost nqmat takiva) ! Zamisli se ti kak priema6 edin 4ovek kogato ob6tuva6 s nego i znai 4e i drugite te priemat po tozi na4in! Nqma ni6to stra6no i da izrusi6 nqkoq driga hglupost-daje taka moje da im stane6 po-simpati4en! No tova ne e nai-vajnoto! Vajnoto e da se 4uvstva6 dobre!![]()
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
един път да прескочиш оградата и никога няма да поискаш да се върнеш от другата страна. Пробвай като заговаряш непознаните за различни неща - например как да стигнеш до некъде или колко е часа. Постепенно ще свикнеш и няма да се притесняваш.
ami i az predi godina bqh edna sramejliva,sramejlia.......ama ne znam kakvo stana,sega ne mogat da mi zatvorqt ustata
![]()
![]()
![]()
ami s vremeto horata se promenqt.dori i na daskalite pregovarqm,vypreki che ne mi e ot polza
s takiva hora li zapochnah da se dvija,kakvo stana s men ne znam.predi bqh edna zubyrka,vsichki me prenebregvaha.sega pyk vsichki me uvajavat
![]()
![]()
drugo si e da si otvoren
![]()
ama otvorena v smisyl kato harakter![]()
![]()
![]()