PDA

View Full Version : Тя си има гадже, а пък се занимава с мен...

Ще се побъркам!
06-15-2006, 18:11
Здравейте, искам да споделя с някой проблема си, защото вече не издържам! Значи преди около година и половина се влюбих страшно силно в едно момиче от мойто училище! Направих всичко възможно, но нищо не се получи между нас и си мисля, че е по моя вина, но както и да е. Значи тя от около половин година си има сериозен приятел... Аз се примирих със ситуацията, и се радвах че си останахме приятели! С времето ставахме все по-добри приятели, мога да кажа, че сега тя ми е по-добър приятел от най-добрия ми приятел - момче! И пренебрегнах това, че съм луд по нея, макар че то още си е там, нищо не се е променило - чувствата са си все същите! Проблема е, че от известно време тя се държи по-странно с мен - постоянно ми пуска някакви намеци, комплименти, няколко пъти още малко и щеше да почне да ми се натиска, когато гаджето и не беше на близо! Гледа ме с един такъв изпиващ поглед, да не казвам какви работи ми пише в чата... И сега не знам какво става - нали уж сме най-добри приятели, нали уж тя си има гадже, а пък започна некви свалки с мен??????? Тя знае за мойте чувства, не съм и се разкривал напълно, но тя знае! И просто не знам къде съм! Не знам как да реагирам! Ако може някоя идея, ще съм ви страшно благодарен!

[VaNiA``]
06-15-2006, 18:36
Еми баш идейка не мога да ти дам аз,защото не съм запозната със ситуацията,все пак трябжа да се види отстрани тфа :oops: ,ама мисля,че ще мога да ти дам няколо съветчета.От това,което казваш аз си правя извод,че тя те харесва :D Обаче...искам да ти кажа,че,това,че си има приятел не значи,че не може да се влюби в теб,да кажем.Знаеш,че на сърцето не може да се нарежда.Еми моя съвет е или да поговориш с нея и да си изясните ситуацията,или да не казваш нищо,НО да си имаш едно на ум,защото има момичета,които обичат да си играят с чувствата на момчетата,по този начин си мислят,че са велики и много харесвани.Само ти казвам да внимаваш да не се опариш..Ама ако държиш всичко да е ясно помежду ви най-добре е да говориш с нея :))
Успех!!!И после ако ти се казва кажи какво е станало. :D

Tekitha
06-15-2006, 18:40
Не се потдавай! Жените имаме нажик да си играем с чувставата на хора които ни обръщат внимание.... Недей да правиш ти първи по сериозна крачка защото може да извърти нещата така че да каже че си и налетял при положение че знаеш че си има сериозен приятел.... а и друг съвет... казваш че е от половин година може вече малко да и е поомръзнал и да търси разнообразие така че се пази да не изгубиш всичко и приятелство и намеци и каквото има там между вас... наслаждавай се и на малкото! Успех :D

ziky
06-15-2006, 20:04
"Тя си има гадже а се занимава с мен"....колко познато...на такива момичета им се вика куче в женски род.....повече няма какво да се коментира! :-s

koalka
06-15-2006, 20:20
Ami spored men tq te haresva 6tom ti pravi nqkakvi nameci i tem podobni,no vupreki tova si ima gadje.Vie ste mnogo dobri priqrteli,koeto e o6te po-dobre i za tova moje6 da govori6 prespokoino s neq.Ako ti kaje 4e ne6to s priqtelq i ne vurvi ili te haresva ili dori ne6to drugo,mislq 4e trqbva da i priznae6 4e vse o6te ima6 4uvstva kum neq,osven ako tq ne go znae.Uspeh ti jelaq i v kraina smetka vsi4ko e v tvoi ruce.Uspeh!

NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 02:16
Много често голямото приятелство м/у момче и момиче прераства в любов или най-малкото до физическо привличане. Дори някакво моментно състояние може да обарка чувствата на момичето. Не мисля, че ще се подиграе с чувствата ти щом сте най-добри приятели, ако е игра преполагам, че ще я играе с някой друг. Но не изключвам вероятността голямото, силно и неизменно приятелство (ако е такова) да се сбърка с любовта (за което се надявам да не е така). Говори с нея открито... друг начин е да я оставиш да видиш до каде ще стигне. Незнам как ще постъпиш, но ти пожелавам успех с любимото момиче :smt006

Ще се побъркам!
06-16-2006, 18:35
Точно това е проблема! Мисля си, че ако направя нещо, ще излезе, че и се натискам, докато знам, че си има сериозен приятел и ще изляза виновен за нещо, за което не съм! И отгоре на всичко може да си развалим и приятелството! А иначе така като се заговорим за приятеля и, тя много пъти ми разправя как си е прекарала добре с него него ден, колко много го обича и такива подобни... Скоро обаче ми сподели, че нещо и се струва тъпо с него - цитирам: "някак ми се струва тъпо с него, не че сме си омръзнал, много сме си добре заедно, ама нещо не ми харесва" И в това време ще ме изяде от намеци, усмивки, комплименти и тем подобни! И аз си мислех нищо да не предприемам, ама вече не мога да издържам така, все пак и аз имам чувства, не съм от камък! Не знам какво да мисля и какво да правя.....

DevilWish
06-16-2006, 18:44
Признай и всичко в очите и виж как ще реагира!!!

strawberry1988
06-16-2006, 19:39
nai-dobre pogovori s neq

Ще се побъркам!
06-17-2006, 14:08

От това най-много ме е страх! Познавам я, и има голяма вероятност да не реагира по най-добрия начин! Може да ми каже, че искам да я разделя с гаджето и! По-лошото, че може да не иска повече да сме приятели!

Tekitha
06-17-2006, 14:23

От това най-много ме е страх! Познавам я, и има голяма вероятност да не реагира по най-добрия начин! Може да ми каже, че искам да я разделя с гаджето и! По-лошото, че може да не иска повече да сме приятели!

zatova ti kazah da se naslajdava6 i na malkoto koeto ima6 i da iz4ak6 da se razdeli s priqtelq si.... primerno....

IsTiNsKa_LuBoV
06-17-2006, 14:25
Kakto sum kazvala na moi priqteli vsi4ko se po4va ot mnogo dobri priqteli zaka4ki i t.n.t.
Ne 4e ne6to ama s tova momi4e trqbva da si pgovori6 i da se razberete kakvo 6te stava predi da e stanalo prekaleno trudno za teb i predi da si se vlubil o6te pove4e v neq!Po dobre sega...tova e moq suvet kum teb!

АН-52
06-17-2006, 14:25

еми майната й ебаси такива патки които не се усещат и се подиграват с чувствата на хората заслужават да умрат девствени

seksi_kote_f
06-17-2006, 14:49
"Тя си има гадже а се занимава с мен"....колко познато...на такива момичета им се вика куче в женски род.....повече няма какво да се коментира! :-s

E ku4ki ti puk ne sa ku4ki tezi momi4eto prosto nz kakvo iskat.Iskam ne6to koeto nqmat i ne iskat ne6to koeto imat i posle obratnoto :)

IsTiNsKa_LuBoV
06-17-2006, 15:01
:-D :-D :-D =D>

Petinka``
06-18-2006, 00:43
Tiho tiho nishto ne i kazwai ne razwalqi priqtelstwoto zashtoto to e po cenno ! ako wi e pisano da ste zaedno neka da e kato mu doide wremeto :)

IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 15:06
da i taka su6to moje da se kaje no tq neznae se pak kakvo iska...trqbva da se re6i...no se pak priqteli moje da sa zavinagi a gajeto moje6 da se skara6 po vsqko vreme :wink:

lover4e-f
06-18-2006, 15:41
Ami nai-banalniq,no i nai-polezniq savet- govorete dvamata za tova!Pitai q za6to go pravi>ima dva variqnta ili te obi4a ili i tq ne znae kakvo iska...Tova e dosta nelovka situqciq i zatova trqbva da pogovorite otkrito i4estno! O:)

zara_i_mel
06-18-2006, 15:56
напално сам съгласна с теб.

ziky
06-18-2006, 15:59

E ku4ki ti puk ne sa ku4ki tezi momi4eto prosto nz kakvo iskat.Iskam ne6to koeto nqmat i ne iskat ne6to koeto imat i posle obratnoto :)

Добре де извинявам се...ИМЕННО ТАКИВА МОМИЧЕТА НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ И АЗ ЗА ТОВА НЕ ГИ ИСКАМ :d

IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 16:14
:-D :-D :-D

TBs
06-20-2006, 17:21
Пич, хващайте и си изяснявайте отношенията. Мен миналата година ме въртя една хем мен, хем гаджето и - само ти дава надежди, а пък иначе с другия. Ако ти каже - "имам нужда от време да реша" - НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ!!! Н И К О Г А!!! Щом си луд по нея, приятели няма да бъдете. Съжелявам, виното вода не става. Казваш и го направо "Аз не мога и не искам да съм ти само приятел. Ти флиртуваш с мене, искам да се изясни." Има една поговорка - най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой. А сега кажи, не ли вярна?

Изясни се!

Късмет ;)

love_all
06-20-2006, 17:54

еми майната й ебаси такива патки които не се усещат и се подиграват с чувствата на хората заслужават да умрат девствени
Nikoi ne umira devstven...jivotut v kraina smetka preebava vsichki...
Ami... i na men mi e poznato...nai-veroiatno samo se buzika ili iska da vidi kak shte reagirash...makar che vsushtnost ne ia poznavam...
Vnimavai, ama i nedei mnogo da mulcish, che da ne zapochne da se misli za goliamata rabta...
:)