View Full Version : момичета харесва ли ви при лизане . . .
обичате ли докато ви лижат да ви гледат в очите , така както момчетата обичат като им духате да ги гледате. На вас харесваливи да ви гледат, мене ме е срам затова неискам да ме гледат а вие ?
И още нещо - когато сваршите веднага ли бутате момчета да се отдрапне или го оставяте да продалжи да лиже ?
I na mene ne mi e priqtno da me gledat , kato me lijat , 4yvstavm se mnogo tupo.Za da go izbqhgvam tova gledane si slagam kosata pred liceto i taka mnogo ne me vijdat :)
ne`znaina
06-16-2006, 09:38
и на мен определено не ми харесва да ме гледат :)
laura_palmer
06-16-2006, 09:44
i men ne me kefi da me gledat! a kato svar6a...ami ostavqm go malko o6te...ne go butam vednaga :roll: :D
luda^S^vibrator
06-16-2006, 10:38
mne ne obi4am da me gledat ;) predpo4itam cqloto mu vnimanie da e naso4eno tam dolu ... ;)))
kudravoto
06-16-2006, 10:40
mi az ne obi4am da me gledat no nqma kak da go izbegna za6toto moito mom4e e dosta nagli4ko mi ne ne go butam vednaga ostavqm go o6te
I na mene ne mi e priqtno da me gledat , kato me lijat , 4yvstavm se mnogo tupo.Za da go izbqhgvam tova gledane si slagam kosata pred liceto i taka mnogo ne me vijdat :)
:P aXaxXaxaX sladuranka
значи това е така при всички момичета,аз си мислех че съм единствената.Момчетата обичат да гледат изражението на лицето и по тва разбират дали ни харесва и колко ни харесва.И аз също си слагам косата на лицето :)
И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето... затова ръцете трябва плътно да обхождат женското тяло... мн е яко като се гърчи от удоволствие :-D
Не! Ненавиждам да ме гледа, докато ме лиже. Е, вече не ме дразни чак толкова много. Но като не искам, си затварям очите и така. А пък относно другия въпрос - като усетя, че ще свърша и почваме да го правим. Иначе - е, не го бутам веднага, разбирасе. Още малко ме лиже и така.
Не! Ненавиждам да ме гледа, докато ме лиже. Е, вече не ме дразни чак толкова много. Но като не искам, си затварям очите и така. А пък относно другия въпрос - като усетя, че ще свърша и почваме да го правим. Иначе - е, не го бутам веднага, разбирасе. Още малко ме лиже и така.
:!:
И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето
и ти как разбираш по тялото ?
seksi_kote_f
06-16-2006, 13:23
ADSKI MN MI HARESVA DOKATO ME LIJAT DA ME GLEDAT AMA AZ DOKATO PRAVQ SVIRKI MN MRAZQ GADNO MI E :(
sexy_dizzy
06-16-2006, 18:59
Преди не ми харесваше особенно,но сегашният ми приятел ме гледа страшно възбуждащо и няма как да ми е неприятно.
mimigalio
05-26-2008, 16:05
az ne obi4am da me gleda ! ! sram me e , no toi postoqnno me gleda !!! a na dr vapros - da vednaga go butam
i'm so excited!
05-26-2008, 17:36
не.
Rysa_Kykla
05-26-2008, 19:50
обичате ли докато ви лижат да ви гледат в очите , така както момчетата обичат като им духате да ги гледате. На вас харесваливи да ви гледат, мене ме е срам затова неискам да ме гледат а вие ?
И още нещо - когато сваршите веднага ли бутате момчета да се отдрапне или го оставяте да продалжи да лиже ?
ами на мен специално ми харесва да го гледам как ме лиже :oops: ем оставям си го да продалжи защо не... :neutral:
DevilWish
05-26-2008, 19:58
Az 4esto s1m s zatvoreni o4i ,nyakoy p1t az go gledam ,no toy ne poglejda ,a si v1r6i rabotata ;)
beb4eto0o
05-26-2008, 20:46
vazbyjda6to e da me gleda v o4ite az kato po nenasitna go ystavqm o6te :D
ADSKI MN MI HARESVA DOKATO ME LIJAT DA ME GLEDAT AMA AZ DOKATO PRAVQ SVIRKI MN MRAZQ GADNO MI E :(
Девствена си 8)
Ъмм.. абе става ми некомфортно, не мога да обясня защо.
В смисъл, не неприятно, ама едно такова тегаво. И не мога да свърша така.
VerryBerry
05-27-2008, 07:36
И аз съм така..даже понякога ми е трудно да се възбудя :oops:
И аз съм така..даже понякога ми е трудно да се възбудя :oops:
:-o otpusnete se poglednete go na nego kakvo udovolstvie mu dostavq tova koeto vi pravi i 6e zaobi4ate pogleda mu :wink:
interesno :D
приятелю, айде смали си аватара плс, че мноо скрол е брат..
по темата -_- веднага ме избутва, явно не издържа :D