.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

момичета харесва ли ви при лизане . . .

обичате ли докато ви лижат да ви гледат в очите , така както момчетата обичат като им духате да ги гледате. На вас харесваливи да ви гледат, мене ме е срам затова неискам да ме гледат а вие ?
    И още нещо - когато сваршите веднага ли бутате момчета да се отдрапне или го оставяте да продалжи да лиже ?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    I na mene ne mi e priqtno da me gledat , kato me lijat , 4yvstavm se mnogo tupo.Za da go izbqhgvam tova gledane si slagam kosata pred liceto i taka mnogo ne me vijdat

и на мен определено не ми харесва да ме гледат
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

i men ne me kefi da me gledat! a kato svar6a...ami ostavqm go malko o6te...ne go butam vednaga
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

mne ne obi4am da me gledat predpo4itam cqloto mu vnimanie da e naso4eno tam dolu ... ))
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi az ne obi4am da me gledat no nqma kak da go izbegna za6toto moito mom4e e dosta nagli4ko mi ne ne go butam vednaga ostavqm go o6te

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

ellener
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    I na mene ne mi e priqtno da me gledat , kato me lijat , 4yvstavm se mnogo tupo.Za da go izbqhgvam tova gledane si slagam kosata pred liceto i taka mnogo ne me vijdat
    :P aXaxXaxaX sladuranka

Guest
    значи това е така при всички момичета,аз си мислех че съм единствената.Момчетата обичат да гледат изражението на лицето и по тва разбират дали ни харесва и колко ни харесва.И аз също си слагам косата на лицето

looper
    Guest
    И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето... затова ръцете трябва плътно да обхождат женското тяло... мн е яко като се гърчи от удоволствие

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не! Ненавиждам да ме гледа, докато ме лиже. Е, вече не ме дразни чак толкова много. Но като не искам, си затварям очите и така. А пък относно другия въпрос - като усетя, че ще свърша и почваме да го правим. Иначе - е, не го бутам веднага, разбирасе. Още малко ме лиже и така.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Не! Ненавиждам да ме гледа, докато ме лиже. Е, вече не ме дразни чак толкова много. Но като не искам, си затварям очите и така. А пък относно другия въпрос - като усетя, че ще свърша и почваме да го правим. Иначе - е, не го бутам веднага, разбирасе. Още малко ме лиже и така.
    Love you Kris !!!

Guest
    Код:
    И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето
    и ти как разбираш по тялото ?

ADSKI MN MI HARESVA DOKATO ME LIJAT DA ME GLEDAT AMA AZ DOKATO PRAVQ SVIRKI MN MRAZQ GADNO MI E

Преди не ми харесваше особенно,но сегашният ми приятел ме гледа страшно възбуждащо и няма как да ми е неприятно.

az ne obi4am da me gleda ! ! sram me e , no toi postoqnno me gleda !!! a na dr vapros - da vednaga go butam

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не.
    алелуя.

Re: момичета харесва ли ви при лизане . . .

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    обичате ли докато ви лижат да ви гледат в очите , така както момчетата обичат като им духате да ги гледате. На вас харесваливи да ви гледат, мене ме е срам затова неискам да ме гледат а вие ?
    И още нещо - когато сваршите веднага ли бутате момчета да се отдрапне или го оставяте да продалжи да лиже ?
    ами на мен специално ми харесва да го гледам как ме лиже ем оставям си го да продалжи защо не...
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az 4esto s1m s zatvoreni o4i ,nyakoy p1t az go gledam ,no toy ne poglejda ,a si v1r6i rabotata

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    interesno

Re: момичета харесва ли ви при лизане . . .

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vazbyjda6to e da me gleda v o4ite az kato po nenasitna go ystavqm o6te

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    ADSKI MN MI HARESVA DOKATO ME LIJAT DA ME GLEDAT AMA AZ DOKATO PRAVQ SVIRKI MN MRAZQ GADNO MI E
    Девствена си

Мега фен
    Град
    SF
    Ъмм.. абе става ми некомфортно, не мога да обясня защо.
    В смисъл, не неприятно, ама едно такова тегаво. И не мога да свърша така.

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И аз съм така..даже понякога ми е трудно да се възбудя
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И аз съм така..даже понякога ми е трудно да се възбудя
    otpusnete se poglednete go na nego kakvo udovolstvie mu dostavq tova koeto vi pravi i 6e zaobi4ate pogleda mu

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    interesno
    приятелю, айде смали си аватара плс, че мноо скрол е брат..

по темата -_- веднага ме избутва, явно не издържа
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си