- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета харесва ли ви при лизане . . .
обичате ли докато ви лижат да ви гледат в очите , така както момчетата обичат като им духате да ги гледате. На вас харесваливи да ви гледат, мене ме е срам затова неискам да ме гледат а вие ?
И още нещо - когато сваршите веднага ли бутате момчета да се отдрапне или го оставяте да продалжи да лиже ?
и на мен определено не ми харесва да ме гледат![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
i men ne me kefi da me gledat! a kato svar6a...ami ostavqm go malko o6te...ne go butam vednaga![]()
![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
mne ne obi4am da me gledatpredpo4itam cqloto mu vnimanie da e naso4eno tam dolu ...
))
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
mi az ne obi4am da me gledat no nqma kak da go izbegna za6toto moito mom4e e dosta nagli4ko mi ne ne go butam vednaga ostavqm go o6te
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
:P aXaxXaxaX sladurankaПървоначално написано от XXX_f
значи това е така при всички момичета,аз си мислех че съм единствената.Момчетата обичат да гледат изражението на лицето и по тва разбират дали ни харесва и колко ни харесва.И аз също си слагам косата на лицето![]()
И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето... затова ръцете трябва плътно да обхождат женското тяло... мн е яко като се гърчи от удоволствие![]()
Не! Ненавиждам да ме гледа, докато ме лиже. Е, вече не ме дразни чак толкова много. Но като не искам, си затварям очите и така. А пък относно другия въпрос - като усетя, че ще свърша и почваме да го правим. Иначе - е, не го бутам веднага, разбирасе. Още малко ме лиже и така.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
и ти как разбираш по тялото ?Код:И по тялото се разбира дали изпитва удоволствие момичето
ADSKI MN MI HARESVA DOKATO ME LIJAT DA ME GLEDAT AMA AZ DOKATO PRAVQ SVIRKI MN MRAZQ GADNO MI E![]()
Преди не ми харесваше особенно,но сегашният ми приятел ме гледа страшно възбуждащо и няма как да ми е неприятно.
az ne obi4am da me gleda ! ! sram me e , no toi postoqnno me gleda !!! a na dr vapros - da vednaga go butam
ами на мен специално ми харесва да го гледам как ме лижеПървоначално написано от Анонимко
ем оставям си го да продалжи защо не...
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Az 4esto s1m s zatvoreni o4i ,nyakoy p1t az go gledam ,no toy ne poglejda ,a si v1r6i rabotata![]()
vazbyjda6to e da me gleda v o4ite az kato po nenasitna go ystavqm o6teПървоначално написано от Анонимко
![]()
Девствена сиПървоначално написано от seksi_kote_f
![]()
Ъмм.. абе става ми некомфортно, не мога да обясня защо.
В смисъл, не неприятно, ама едно такова тегаво. И не мога да свърша така.
![]()
Робинята на Quench
И аз съм така..даже понякога ми е трудно да се възбудяПървоначално написано от SINDEL
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
otpusnete se poglednete go na nego kakvo udovolstvie mu dostavq tova koeto vi pravi i 6e zaobi4ate pogleda mu
![]()
приятелю, айде смали си аватара плс, че мноо скрол е брат..Първоначално написано от x3eme
по темата -_- веднага ме избутва, явно не издържа![]()
Do you speak Salsa? .......