Влез

View Full Version : I l0ve me,wh0 d0eznt..

RioOo
06-16-2006, 13:58
imam mN seriozeN problem.. i nz kwo da prawq vece.. tova ne e p0rednata ebafka..;[[ .. amm.. pr0blema e che.. p0chti sicki momicheta.. da ne kaza sichki.. gi e sram da me zagoworqt d0ri.. shoto me smqtat za prekalen0 g0tin..za nesht0 mn0g0 p0veche 0t tqh..;(ne che ne e taka f povechet0 sluchaj..;() pff.. inache sam skr0meN i s poveceto hora se dyrza normalno ddznam .. kv0 tolkowa gi e strah da me zagoworqt i etc..che nqma da im 0byrna vnimanie na p0vecheto nqma.. hahah no nqkoua moje da izvadi kysmet.;[[[[ nqk0u ako she se bazika neshto i she pishe tapotii da si go spesti .. iskam seriozni k0mentari..;[[ kw0 da prawq.. d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz

Atula
06-16-2006, 14:00
Zagovori gi ti. Ne vijdam kakuv ti e prroblemut?

Ice_Queen
06-16-2006, 14:04
ебаси и самочувствието..а дали те просто не искат да имат нищо общо с теб?!?!?!..тц тц тц

~KUCHKATA~
06-16-2006, 14:42
Povqrvai mi,problema ti e v tova che si prekaleno nadut.Az si mislih,che imam visoko samochuvstvie,ama sam se barkala.Ne mislia che ima drug problem,taka che slez ot oblacite i se draj po zemno.vse shte se nameri nqkoia dostoina za teb ne mislish li :smt019 Btw. ot kade si i na kolko godini si?

06-16-2006, 14:43
haha.. chesto nqma da iskat da imat nisho obshto s mene.. vsqka edna krasiva jena bi iskala.. no nestawat taka rabotite.. prosto ne sam nameril nqkoia da stawa kato za men tolkowa gotina.. i zatwa ne gi zagowarqm mn.. shoto sa nqkwi deto pak stawat.. i si lichi che me hareswat no oswen az da trygna.. da gi zagowarqm..

06-16-2006, 14:47
KUCHKATA ami ot plovdiv na 18 ;0) emi dano se nameri :) ako se smqtash ti za takawa..hahaha;P prati pic RioOoN@Abv.bg :) i kato ima otgore na kakwo da imam samocystwie zashto da nqmam .. a ne sam tolkowa nadyt .. kazah ti che sas pocti sicki osobeno s priqtelite si se dyrza syper normalno sega.. s nqkwi mastii.. kade sa grozni a se mislqt za hybawi kak da se dyrza..

Frank_Lampard
06-16-2006, 14:52
Аз лично ти предлагам да се прегледаш на лекар. Незнам момичетата дали ги е срам да те заговарят, защото си готин, немога да ти кажа дали си, но може просто да те смятат за глупав надут пуяк / какъвто си/ и затова да не ти говорят ...
Преди да пишеш на Английски Език, ти предлагам да го научиш

06-16-2006, 15:16
Problema e 4e si mn nadut i se msili6 za ne6to pove4e ot drugite kafto ne si ! Hodi6 fo kenefa nali ? - Da i nie hodime s kvo si po razli4en ??? "Teh gi e sram 4e sam mn gotin" basi mnoo si nadut.Opravi se be 4ovek 21 vek sme ...

alkobalko
06-16-2006, 15:57
Abe kato te gledam i si mislq, che s pravo ne te zagovarqt. [-X Shto ne zemesh da pratish nqkoe pic-che da vidq stavash li? No i ot sega moga da ti kaja, ne mojesh da otkriesh idealnata.........ami da idealni hora nqma. I ti ne si? Taka che dai go po-spoko.

PS: Mail-a mi e: aleandra@abv.bg

06-16-2006, 16:08
Frank_Lampard awe pich ti si super zle maina na kuf lekar da hodq.. q ne se izkazwaj nepodgotwen.. na dr-te kwo da vi kaja ne sam tolkowa nadyt tz tz.. osobeno s pr- mi ne se dyrza nikoga taka.. no s nqkwi mastii kade ne sa hybawi a se mislqt.. kak da se dyrza.. a za pics she kacha spox.. f`chetata da si praite skrechove xaxaxaxa; ))) aleandra li kvo beshe.. zatwa li ti e;)))) oshe ne si me vidqla i me jelaeshhh ;)))) xaax nqma kvo ti prashtam na maila posle she dam nekaf link tyka,kakto kazah f`chetata da si naprajat nqkoj dr skrech.. a pichovete koito oshte ot sega zeha da hranqt.. oshe ne sa me vidqli i pocnaha da zavizdat .. no i te she si biqt po edna chikia nqma kak :))))))))))))))))

alkobalko
06-16-2006, 16:11
Xa-xa-xa jestoko se zabujdavash, ako si mislish, che te jelaq. Prosto mi stana lubopitno dali ne si poredniqt sus samochuvstvie bez pokritie.

Ice_Queen
06-16-2006, 16:14
Frank_Lampard awe pich ti si super zle maina na kuf lekar da hodq.. q ne se izkazwaj nepodgotwen.. na dr-te kwo da vi kaja ne sam tolkowa nadyt tz tz.. osobeno s pr- mi ne se dyrza nikoga taka.. no s nqkwi mastii kade ne sa hybawi a se mislqt.. kak da se dyrza.. a za pics she kacha spox.. f`chetata da si praite skrechove xaxaxaxa; ))) aleandra li kvo beshe.. zatwa li ti e;)))) oshe ne si me vidqla i me jelaeshhh ;)))) xaax nqma kvo ti prashtam na maila posle she dam nekaf link tyka,kakto kazah f`chetata da si naprajat nqkoj dr skrech.. a pichovete koito oshte ot sega zeha da hranqt.. oshe ne sa me vidqli i pocnaha da zavizdat .. no i te she si biqt po edna chikia nqma kak :))))))))))))))))

от теб ми се доповръща...

06-16-2006, 16:20
Aleandra emi ne sam shte ti pratq pic posle na teb na maila.. Ice_Queen axxaxaax ako me vidish dr she kaesh.. no prosto zabravi nikoga nqma da imash towa ydowolstwie :))))

Ice_Queen
06-16-2006, 16:24
Aleandra emi ne sam shte ti pratq pic posle na teb na maila.. Ice_Queen axxaxaax ako me vidish dr she kaesh.. no prosto zabravi nikoga nqma da imash towa ydowolstwie :))))
ахахахахахахаххахаахахаха хх
смех!!!!!!!!
като те видя най-много верно да повърна хахаха.. :smt005
а за това удоволствие..ооо бъди лош,пляскай ме де хахахахахах
ае качи снимка де :smt005 или просто на думи си ГОЛЕЕЕМ ;) ахахах
леле не се бях смяла така отдавна :smt005

Fuckin`Lunatics
06-16-2006, 16:27
XAXAXAXXAX LEleleleeeee Ako 6te i brad pit da si s takava liohma kato tebe nikoe momi4e ne bi se hvanao taka4e nqma kvo da se 4udi6 6to ne te zagovarqt.. xaxaxxa mn si zle brat 4esno MNOGOOO
Ako 6te i zlato da i se dava, edna samouvajava6ta se jena nikoga ne bi tragnala s takuv pozior, kreten, nadut gei kato tebe :)) Misli malko s "krasivata" si glavica i prosto zabravi da nameri6 hubavo i svqsno momi4e koeto da ti varje :) Za idiotite kato tebe s tolkova visoko samomnenie ima sa6tite izprostqli ku4ki kato teb!!! Taka 4e ne se nadqvai na ne6to dobro ;)) Shtoto si mnogo smotan xaxaxxa

alkobalko
06-16-2006, 16:33
Xa-xa-xa napulno suglasna.

Fuckin`Lunatics
06-16-2006, 16:37
Puk i v kraina smetka ako ne si nameri6 tolkova izpadnala magarica kato za tebe si ima i drugi na4ini da si na4e6e6 krastata.. otia6 na okolovrastnoto, tam ima edni takiva podobni na tebe, vadi6 kintata 6toto ti si gazarq nali 6tom si THE BEST kakto kazva6 bi trqalo ima6 mnogo zeleno, i te tam 6te ti izkarat cenorazpisa i pri malko pove4ko kasmet nqma da te izgonqt.. ako si darji6 ustata zatvorena estestveno... :)

AssShot
06-16-2006, 16:55
RiOoOo, леле, пич, толкова голямо самочувствие не бях виждал до сега. Като те гледам как говориш за себе си и за момичетата, не вярвам някое момиче да те заприказва, камо ли да излезе с тебе освен ако не е супер кухо в главата или просто е по-голяма надувка от тебе.

alkobalko
06-16-2006, 18:22
Emi "nqkoi" vidqha snimkata ti ...i chestno da ti kaja .... produljavat da pishat i da sa na sushtoto mnenie :twisted:

strawberry1988
06-16-2006, 19:48
hahahha,svali si malko samo4uvstvieto puk moje i nqkoq da te zagovori

Ice_Queen
06-16-2006, 19:49
xa.xa.xa. ROFL pishi kvoto iskas.. vidqh te.. napisah ti ot lybeznost che "ne si zle" a ti si mi pisala che znaesh i nisto novo ne kazwam xaxaxaxaaxaxax pylen smqh.. pyrwo ne si poznala na koj da se nadywash.. i vtoro ne si nisto osobeno.. a shtom i ti mislis taka za men evala.. makar che ne mi se vqrwa.. prosto .. a e qsno che taka she kaesh.. systnost sega she si praish skrechove na pic-a mi .. no mojesh samo da si mectaesh za men :))))))))
айде де къде е ПРОСЛОВУТАТА СНИМКА ? :smt005

alkobalko
06-16-2006, 20:17
Tvoqta snimka vtori put prez jivota si nqma da q pogledna, poradi 3 prichini:
1.Iztrih q vednaga, shtom q vidqh
2.I ti ne si nishto osobeno, ima mnogo po-gotini ot teb
3.Nai-vajnoto- do sebe si imam chovek, na koito i na malkiq mu prust ne mojesh da stupish.
Vtoro mnenieto ti za men ne me interesuva ni nai-malko. Ne sum trugnala da tursq tvoeto odobrenie, koito trqbva da me haresva si me haresva. Da.... stranno s men govorqt, kak stava toq nomer ne znam. A ti nqkoi den moje bi.... (no ne e sigurno) shte se opravish. A ti vzemi i prati i na drugite snimka da ti se "poradvat". O i da ne zabravq da ti blagodarq za "chestta " da govorish s men. Abe kakvo da kaja...vsqkakvi gi ima na toq svqt.

Ice_Queen
06-16-2006, 20:20
даааааааа явно от липса на внимание почна да го търсиш по форумите..викаш си:еее мацките не ми обръщат внимание,мнооо се сдухах,ае да пиша в некой форум,да ми обърнат внимание,че ми е гадно :cry:

:smt006

06-16-2006, 20:21
ei KLOSHARI TAPI .. zasho sicki mi pishete da si smykfam samocystwieto kvo losho ima chowek da ima takowa.. osobeno kato ima otgore na kakwo?!? i za poreden pat kazwam che ne se darza sas sicki taka.. a i nikoi ne me poznawa ot tyk live che da mi gowori che sam bil TAP i nz si kvo teja analizi moze da si gi navrete f gyza... a twa che ne me zagowarqli shoto gi bilo sram ne mi go obesnqwaite kwo da naprawq che da pochnat da me zagowarqt.. prosto sigorno ne samo sam tolkowa gotin kolkoto se opiswam ami i oshte povece.. i to spored jenite.. ako bqh nqkaf zadrysten tapak shqha li da me zagowarqt NE .. prosto i sega ne go prawqt POVECHETO shoto sigorno sam prekaleNOOO GoTiN za tqh i si mislqt che nqmat nikaf shans da im obyrna vnimanie .. twa si go mislqt te AZ NE GO POKAZWAM tolkowa i ne se nadywam tolkowa.. tz tz

eto she vi dam naj nakraja 2a shibani pic-a.. na ediniq ne se vizdam mn dobre no nqma zn.. ne zaslyzawate po qk pic .. tolkowa bez pari :))))

http://img223.imageshack.us/img223/1507/hehe3mn.jpg
http://img415.imageshack.us/img415/367/rio5yn.jpg

Sq 100 % povecheto ot mom4etata tyka.. she pochnat da narezdat.. ama ste mi prez kyra ... zavizdajte goworete kwoto si iskate ;] are pr gledane.. opr she e priqtno

06-16-2006, 20:22
Kato na4alo stiga si se ligavil i se nau4i da pi6e6 kakto trqbva. Ti ot samo4uvstvie dori 5 reda normalni ne moje6 da napi6e6... ne si mn interesen sus "skromnostta" si. [-X [-o<

Ice_Queen
06-16-2006, 20:25
ахахахахах че какво да почвам да нареждам:

ГРОЗЕН СИ !!!!!!!!!!! :smt005

айде LOCK вече на тая тъпа тема :-D

06-16-2006, 20:29
xaxaaxax naj mN tebe da te lock u vas da ne izlizash.. ku4eeeeee~ q prati pic da te vidq;]] gr0zen sam bil xa.xa.xaxa.xa. to e qsn0 che taka she kazesssss masti000 pr0bita;]]]]]]]]]]]

Fuckin`Lunatics
06-16-2006, 20:29
Leleleleeee i tva mi bilo super pi4! XAXAXXAXA Ti naistina ne si normalen :)) Sled tolkova hvalbi o4akvah ne6to po.. hubavo :) Ti si si nai obiknoveno mom4e koeto oba4e e sbarkalo v precenkata si.. Vsa6tnost, da ne obijdame ostanalite mom4eta, koito za razlika ot teb si zaslujavat vnimanieto.. absoliuten muhlio.. i az predlagam da se sloji lock

06-16-2006, 20:32
xaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxaxxaxaxaxax!!!!!!
Abe 4ovek ti naskoro poglejdal li si se v ogledaloto!?!?!?
Kak da ti kaja nai-takti4no- GROZEN SI!!!
Moje da ne te poznavam kato 4ovek, no samo4uvstvieto ti e prekaleno golqmo i pravi mnogo lo6o vpe4atlenie.
A i da ti kaja namerih kude se korenmi problema ti. Znae6 li za6to nikoi ne te zagovarq....grozen si, kakto ve4e se ubedihme si dosta tup, samo4uvstvieto ti e meko kazano golqmo, no bez pokritie. S dve dumi "NE STRUVA^". S debil kato teb koi misli6 4e 6te se hvane. Zemi otidi na lekar, toku vij te izlekuva, malko veroqtno, no nadejdata umira posledna. A PS vsi4kite mi priqtelki kazaha, 4e si bukluk. I da be6e posledniq muj na zemqta da be6e pak nqma6e da ti oburna vnimanie. I nai-propadnalata jena ne bi, ako ima i malko doistoinstvo.

Sleeps well with others
06-16-2006, 20:33
Амм а мислил ли си, че момичетата може да не те заговарят, защото не те харесват? :|

06-16-2006, 20:34
xa.xa.xa.ax. ama d0breeeee we;]]]]] selski dewoikiiiiiiii pratete mi pics az da vi vidq kwo prestawlqwate sigoren sam che 99 % tyka ste mi mn pod intelektyalnoto nivo i finansovoto i sqkakvo tochno ti kade mi goworish che sam obiknoweno momche sam sigoren che si nqkwa obiknowenna selqnka... zatwa kato mn ste krasivi prashtaite kachete e taka nqkade pics kwo se pritesnqwate ;))))

Ice_Queen
06-16-2006, 20:35
xaxaaxax naj mN tebe da te lock u vas da ne izlizash.. ku4eeeeee~ q prati pic da te vidq;]] gr0zen sam bil xa.xa.xaxa.xa. to e qsn0 che taka she kazesssss masti000 pr0bita;]]]]]]]]]]]

опаааааааа
опаааааааааа
бебето да не ми се убиди нещо ...тц тц абе недей така бебче,хаха късаш ми сърцето :(
снимка.. както сам каза:моеш да се надяваш мастио :smt005
смешен си бе бебче не го ли вдяна бе ?!?!?
е какво да ти кажа:леле пич Флубих са ,сакам та на масата ..
е сру аз още мога да мисля с главния си мозък,ама за теб се съмнявам че имаш връзка
ае нани на,утре можеш пак да ни пратиш "УБАВА" снимка да се посмеем :)

Fuckin`Lunatics
06-16-2006, 20:39
Xaxaxax pik nqa da ti pratq ako 6te poslednoto mom4e na zemqta da si :)
Kolko si mi prozra4en samo.. nqkakuv debil, nesposoben da zavarje razgovor poradi visokoto si samomnenie s momi4eta po prostata pri4ina 4e kato ti vidqt nivoto na intiligentnost se otkazvat vedbnaga... a i ne smao tova.. ti si si otkroven groznik :) III se 4udi tuka kak da si izprosi edna snimka za da se pohvali i toi 4e e vijdal momi4e Xaxaxaxax
Maloumen si kolkoto si iska6 :)

06-16-2006, 20:40
Sleeps well with others

ami moje i da ima mnogo malko izklycheniq koito da ne me haresat;pp.. no najstina sa malko a i poveceto po nqkaf nachin go pokazwat che me haresfat no gi e sram sigorno da napraqt po golqma stypka zashoto si mislqt che sas sigornost shte gi otblysna.. ;] se 1 ti pone ne pishesh tapotii a drygite koito gi hwana mn qd i pocnaha da laqt.. mn fak 0ff palqci ;]]] a toja kade kaza che SAM NQMAL POKRITIE xaxaxaxaxaxaxaa e naj golemia tapak .. ;]]]]]]

Sleeps well with others
06-16-2006, 20:45
ми то хубава работа, ама с това ти мислене няма и да те заговорят, защото си личи кога един човек се мисли за голяма работа, момичетата ги виждат тези неща, а ти без да ми се обиждаш си точно такова момче. На мен не ми пречи да си постна тука снимките.. Независимо дали хората тук ще ме вземат за грозна..хубава или пък простовата.. или каквото и да е там.. аз знам колко струвам, така че не обиждай другите ;-)

06-16-2006, 20:51
emi te drygite sicki trygnaha da me napadat taka li 1 chowek kato teb nemoza da napishe nqkaf post kadeto toj pyrwi da ne me ybidi i da se opita voobshte nesto kato sywet da dade po temata.. pak kojto nqma jelanie da ne postva prosto kuf e problema.. ama te bash patronite pocnaha da hranqt.. ta i nqkolko KOMPLEKSIRANI F`cheta.. pochnaha shoto 1n1 te nqma da trygnat kato tebe da post tyka pics shoto znajat che sa grozni i gi e sram ot towa ;)))))))

06-16-2006, 20:57
Aleandra

3.Nai-vajnoto- do sebe si imam chovek, na koito i na malkiq mu prust ne mojesh da stupish.

Twa ako ne go otochnish she ti se smeq mnogo a i ne samo az ... HAHAHAHHA imala chowek do sebe si na kojto na malkia pryst ne moga da stypna.. smisaLLLLLLLLLL?!!?!!??! q ne gowori glyposti ili se otochni a i verno chest e osobeno za teb da si goworish s meNN

06-16-2006, 20:58
tra la la abre zadnik ti mai o6te ne se osaznava6 4e si prosto smenil rezbata .Vij sq kvo ti predlagam kato za na4alo si izvajda6 glavata ot zadnika. sled tazi mn trudna za tebe zada4a se poglejda6 v ogledaloto ,vijda6 6to za urodlivo sa6testvo si . sled koeto si nabutva6 glavata v na maikati pu6tinqka i ostava6 taka do kraq na ne6tasniq ti jivotec .ako ne po dobre idi se hvarli ot nekoi most. :smt019

alkobalko
06-16-2006, 20:58
Da ima izklucheniq, no ne sa malko. Samo mi obqsni kak taka reshi primerno az, che sum ti pod intelektualnoto nivo i finansovite vuzmojnosti. Aide obqsni mi go, ako mojesh de. I mi kaji edno, koi te e izlugal, che si hubav?

alkobalko
06-16-2006, 21:03
Sega shte se otochnq. Chovekut, koito e do men e mnogo po-dobur ot teb. Samo kato nachalo e zemen i ne se misli za Bog. Uvajava momichetata i nikoga ne bi gi narichal po nachina, po koito ti go pravish. Samochuvstvieto mu ne e tolkova golqmo. Za intelektualnoto nivo, ima li smisul da govorq. Lichi si, che si dosta tupichuk. Finansovoto mu sustoqnie nqma da komentiram, zashtoto tova ne te zasqga. Vzemi se poupokoi malko i slez na zemqta.

06-16-2006, 21:04
Aleandra ne sam citiral che tochno ti si nito pak nqkoj dr tocno.. prosto kazah che predpolagam che poveceto tyk sa takiwa.. a ti mi obqsni kak po dqwolite reshi che ne moga da stypna na malkiq prast na pr-ti t.e otochni se f kakuf smisal tocno... a na twa pederastce kadeto mi gowori ot kade da si vadq glawata xaxaxaxaxa :))))))))))))))))))))) zavizdash li brato.. razbiram te sigorno si nqkaw mangaL kade swiri na pazarite s cigylka i prosi nekwi stotinki .. IZRASNAL SI PO DOMOVE ZA SIRACIIIIIIIII bratoooooooo znammmm no kakvo sam vinowe az.. a sega si ebi mamicata:))))))))))))))))))))))))))

06-16-2006, 21:05
abe ni6este . izlaga6 se kat traktorist. Tvoito samu4uvstvie vardi 100 km pred tebe . ma sa6nost kvo ti obqsnqvam ti prosto si za 4uk . nema smisal da ti obqsnqvam kolko si neskoposan i sduhan .to si li4i

06-16-2006, 21:14
qqq ma ti si mojel da 4ete6 prez dupkata na zadnika ti .sa6nost ne se u4udvam . sega se se6tam 4e ti nikoga nemoje6 da si izvadi6 tendjerata (glavata) ot zadnika ta verno 6to ne se hvarli6 ot nekade i bez tva si stanal dostata4no za rezil . apa ako verno si tolko zaguben kolkoto izliza 6te si ostane6 devstven do kraq na mizerniq ti jivotec a do tva dali sam mangal NE sam . az leka no6t iiii nali se se6ta6 _|_ (poneje si tup da ti kaja tva e sreden prast)

Frank_Lampard
06-16-2006, 21:15
ГОТЯН, теб те е срам да се покажеш, на мен приказваш, че съм зле... Мен ме остави. За разлика от теб мен момичета ме заговарят и то не рядко, но не си мисля, че съм Бог, но определено си мисля, че съм мноу по-голям от теб / говоря за визия и за характер /. Ще те помоля да не ми говориш на ВЕ, защото може да си красив, но не си по-възпитан възпитан :wink:
За разлика от момичетата аз мога да те заговоря, но не съм сигурен, че разговора ще е много приятен. Пожелавам ти само грозни да те заговарят докато не стъпиш на земята O:)
Хората ти даваме съвет, а на теб след като не ти харесва / 100 % от случаите/ ги нареждаш... Ае я се оправи. Като си толкова умен, готен, вундеркин, защо не си решиш сам проблема, ами караш нас ОБИКНОВЕНИТЕ-ЗЕМНИТЕ да ти го решаваме ? Странно, но ми се струва, че на всички мнението ни съвпада... Замисли се, ако ти е останал мозък в красивата глава ...
Моя съвет си остава да потърсиш лекарска помощ... само внимавай да не ти развалят прическата :lol:

06-16-2006, 21:19
zashoto cqlata tema beshe tashak,bazik,sh0w.. smqh da ima xaxaxaax ama poveceto sa syper tapaci kwo da ti kaza.. a za teb nisho losho ne mislq che sam kazal kakto vizdas i ti malko ili mn da me narezdas ili da me ybizdash go kazwash po po taktichen nachin dr-te sicki sa selski tarikati.. kak da im otwyrna :))))) taka che f DIVIQ palqci sicko beshe obshto vzeto na bazik.. ;]

Frank_Lampard
06-16-2006, 21:26
Еми тогава не виждам модераторите какво чакат ... хост бан, лок :twisted:

06-16-2006, 21:33
mnoooooooo si zle men..grozen zadnik..ama grozennnnnn! :smt014

moliv
06-16-2006, 21:35
xaxaxa predi da stigna do tuk znaeh 4e e ta6ak leleee ne vijdate li 4e se gavri s vas ama nqkoi tupi hora se vurzvat brao pi4 trqbva da ima ot vreme na vreme provokacii a i mejdudrugoto naistina ni6to osobeno na snimkite

06-16-2006, 21:40
ahahaha kakuv baluk si samo q se vij kvi gi pi6e6 be sme6nik....100% sa te xaresali 2...3...momi4eta i ti si re6il 4e si mnogo gotin....i ot tam vsqka te xaresva...nee....nemoje da ima takiva baluci lele...abe mom4e q se osuznai be....q si sloji edna snimka tyka da vidim na kvo prili4a6...jdroflio takuv..... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) lele samo go 4etqx e inemoga da povqrvam kakuv si lainar axaxaxaxa........

Carlos
06-16-2006, 21:49
ебаси и самочувствието..а дали те просто не искат да имат нищо общо с теб?!?!?!..тц тц тц
хах има нещо вярно...
A kAt0 pi6e6 TakA zA mn0g0 g0Tin Li s3 iMa6?!??

DetE-Idi0t
06-16-2006, 22:18
Деградант дошъл от село и за малко, с леки психични
отклонения обича най-много да псува и да разказва вицове,
на които никои не се смее.Ненормално откачен тип с признаци
на агресия спрямо мухите и животните от семейство
калитоборунчин такозинчин.Умее да къса мокри вестници и да
събира кибритени клечки. Занимавам се със следене на
мърдането на стрелката на часовника и съзерцаването в
тъмнината.
Много си зле. По наперен от тебе до сега никога не съм срещал. Трай си щото си мега смешен. #-o :smt021 :smt067 :smt071 :smt070 :smt068 :smt072 :smt075 :smt074 И на мен ми се додрайфа от тебе. И междудругото си убиистФен грознофил. :smt078 :smt097

HeDa
06-16-2006, 23:57
d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz
Като гледам как пишеш ми се виждаш много надут!Как искаш момичетата да те заговарят...кво в тва -> даже да е мн яка пак няма да е идеална за тебе.. ти кво за повече от идеален ли се имаш?Абе я се осъзнай...такива като тебе момичетата си викат "Този е мн надут , мн нафукан .. мисли се за БОГ една ли не..." такива работи.. и не че не могат .. ами не искат...

Stealth_51
06-16-2006, 23:59
Виж сега пич.За да те хареса едно момиче ти трябва да си мил с нея,да я галиш да я целуваш а не да и говориш нагло и подигравателно мислейки се за по добър от нея ... Характера ти е под сякаква критика ! Ти нямаш никакво уважение към никога , и си затънал в някакъв си свят мислейки се за идеален !

И все пак за да ти покажа че не си идинствения хубав тук ето ме и мене :

http://flirt4e.com/upics/738/738471.jpg

06-17-2006, 00:59
xa.xa.xa.xa.ax palqciiiiiiiiii kazah che poveceto raboti bqha e taka za bazik taka che ne laite oshe mn pomqrcheta tapiiiiii na sicki kade mn znaete maikite vi da rodqt kradci koito da kradat ot vas i da nosqt na mene xa.xa.xa.xa.ax.xax.xa.xa.xa

06-17-2006, 01:04
deaba i mizernici otrepani az koeto momiche sam go iskalll i mi e haresalo
sam go imallllllll we.......vyprosa e f tfa che nqkwi dr momicheta koito pak sa nqkwi qki.. na men ne sa mi naprajli golqmo vpecatlenie zatwa ne sam gi zagoworil i etc. no si lichi che na tqh im hareswam no ne me zagowarqt shoto ME MISLQT za prekaleno gotinnnnn ne sam kazal az che sym... a i s takiwa momicheta ne sam se dyrzal nadyto i etc che zatowa da ne me zagoworqt vizte 90 % KWI STE MALYMNICI ... problema e f towa che TE ISKAT DA ME ZAGOWORQT NO NE GO PRAWQT SIGORNO ZASHOTO SE PRITESNQWAT CHE SHTE GI OTBLYSNA .. a az ne sam takuf ne sam tolkowa nadyt kolkoto pishete sichki za men dori bez da me poznawate.. are f diviq sichki ....... RAZRESHAWAM na moderatorite veche da zatworqt temata are.. ax.xa.

Luciferian
06-17-2006, 03:22
imam mN seriozeN problem.. i nz kwo da prawq vece.. tova ne e p0rednata ebafka..;[[ .. amm.. pr0blema e che.. p0chti sicki momicheta.. da ne kaza sichki.. gi e sram da me zagoworqt d0ri.. shoto me smqtat za prekalen0 g0tin..za nesht0 mn0g0 p0veche 0t tqh..;(ne che ne e taka f povechet0 sluchaj..;() pff.. inache sam skr0meN i s poveceto hora se dyrza normalno ddznam .. kv0 tolkowa gi e strah da me zagoworqt i etc..che nqma da im 0byrna vnimanie na p0vecheto nqma.. hahah no nqkoua moje da izvadi kysmet.;[[[[ nqk0u ako she se bazika neshto i she pishe tapotii da si go spesti .. iskam seriozni k0mentari..;[[ kw0 da prawq.. d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz
Ти глътна ли си хапчетата бе младеж? Какви комплекси те тресат? Аз, като един виден психолог, проучих много сериозно твоя въпрос и стигнах до извода, че наистина няма жена, достойна за теб, защото ти просто не си падаш по жени. Не се отчайвай, върни се на село (то с тая грамотност и селяндурско поведение си баш за там), поогледай се, и си хвани някоя козичка, може да си паснете идеално. Ако е по-умна от теб, не се отчайвай - важното е да се разбирате. :-D :-D :-D

sexy_dizzy
06-17-2006, 06:52
Щом тях ги е срам,пък както казваш не всички имат шанс с теб-вариантът е един:ЗАГОВОРИ ГИ ТИ!Тъкмо ще си избереш коя да заговориш,тъкмо момичето,което заговориш,ще разбере че имаш интерес към нея и ще стане по-решителна.
Щом те се страхуват от това,че си"надут"(според тяк,както твърдиш)-докажи им,че си естествен и бъди мил с тях,заговаряй ги.Повечето момичета очакват да бъдат заговорени от момчетата-явно все на такива поподаш.Щом ги е страх да отидат при теб-ти отиди при тях!!

Nosferatu_Alucard
06-17-2006, 07:07
Този ненормолник Ri0o е за гозовата камера... После на сапун, а от шкембето ти ще си направя гайда!

bati
06-17-2006, 09:28
mn me kefite tc tc tc tia deto se zasqgat pove4eto se imat za ne6to ama to taka trqbva de ama vse pak nqma nujda da se vprqgate tolkova

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-17-2006, 15:33
ти си се мисли за хубав ма мен на външен вид не ме кефиш нещо :) типично елементарно " гъзарче " , живей си с високото самочувствие но така нищо няма да постигнеш . Ше се осъзнаеш някой ден ... а може и да не се осъзнаеш :-)

rado1234
06-17-2006, 15:44
A we pi4 ti si absoliuten ne6tastnik we-te ne te zagovariat 6tot nai-veroiatno i te go znaiat

Ice_Queen
06-17-2006, 16:05
ооооооооооооооооо моля виииииииииииииииии
спрете мъките ! заключете я тая тема!!!!!!!!!!!!

](*,) ](*,)

RioOoOO
06-17-2006, 16:08
KRaLiCa_na_OrGaZmA

cesto nqma da te kefq.. vqrwam si iztyrka pytkata ot skrechove po snimkite mi ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Ice_Queen
06-17-2006, 16:13
KRaLiCa_na_OrGaZmA

cesto nqma da te kefq.. vqrwam si iztyrka pytkata ot skrechove po snimkite mi ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ти др работа нямаш ли си ?!?!

06-17-2006, 16:25
NE az sam BASH PATRONA.. kwato rabota imam mi q vurshat moite agenti .. kapish? ili da ti go narisywam mastio probita;] ne me ZAGOWQI TI ..

Ice_Queen
06-17-2006, 16:26
NE az sam BASH PATRONA.. kwato rabota imam mi q vurshat moite agenti .. kapish? ili da ti go narisywam mastio probita;] ne me ZAGOWQI TI ..
ахаххахахах кретен :-D

Frank_Lampard
06-17-2006, 16:43
Не разбирам защо продължавате да заговаряте готяния... Човекът си направи базик с нас и ние трябва да се чустваме посрамени, трябва да запитаме Бог, защо ни позволява да живеем с такива Царе като него, след като ние в сравнение с тях сме нищо... В момент губим така ценното му време, кой знае ... може да продължава да учи английски език и да се опитва да прави закодирани съобщения/ като заглавието на темата/... Ние от простолюдието можем само да се гордеем, че хората искат и правят секс с нас, а с Царе като него само избраните /т.е. никой :lol: / Ае със здраве ... темата стана тъпа ;)

06-17-2006, 16:49
Царе като него, след като ние в сравнение с тях сме нищо... В момент губим така ценното му време

TAKA E PO DQVOLITE TAKA E PRAF SI MAAFAKA ;]]]]]]]]]]]
GO BAD GO HARD

Victorya
06-17-2006, 17:24
ей за кой ли път се убеждавам че тя бавнотията по хората ходи!Бил си супер готин и затфа не те заоварят!Я ми отговори колко градуса температура имаш?Ние момичетата като видим някой сладур пък го заговаряме и го сваляме,щото обикновено сме по силния и по готин пол!А пък те даже не са били и достойни за тебе!Брейййййййй че красавец се извъди!Ти като застанеш пред огледалото и какво хвалиш ли си се!правиш си комплименти а?Проблем!Ами слез на земята,бе Господи, и ще си решиш проблема!Ти още малко ще кажеш че Аполон е като Квазимодо в сравнение с тебе!Я бягай си игарй,май за друго още не си порасъл! :smt019 :smt019 :smt019

Victorya
06-17-2006, 17:29
xa.xa.xa.xa.ax palqciiiiiiiiii kazah che poveceto raboti bqha e taka za bazik taka che ne laite oshe mn pomqrcheta tapiiiiii na sicki kade mn znaete maikite vi da rodqt kradci koito da kradat ot vas i da nosqt na mene xa.xa.xa.xa.ax.xax.xa.xa.xa

чудесно!ся ни почна на серийка заучени лафчета!хахаха!абе бегай си играй в пясъчника!на 18 а?!хаххаа! ти имаш акъл на зародиш!хаххаха!ай бегай си гушкай мечето!

Atula
06-17-2006, 18:30

от теб ми се доповръща...

I na men sushto..aman..

06-17-2006, 20:35
kvo da si prawq komplimenti pred ogledaloto maina gledam se mnogo vreme i se chydq to biwa krasota ama... nemoga da si se nagledam ahhh ;[

06-17-2006, 20:36
xa.xa.xa gore selqnkata kade napisa che kato si haresala nqkoj sladyr go swalqla HAHAAHHAHA ti za sladyr kato men moze da si mectaesh moeto momiche hodi swalqi selskite tarikati i twa e :))) haresala si nqkoj i go svalqla xaxaxaaxaxxax
dj damqn - ebi si majkata pachaaa she piq chak do sytrintaaa :)

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-17-2006, 21:04
KRaLiCa_na_OrGaZmA

о да направо се запали ... абе немам думи ... хахаха с тебе човек и гъза неможе да си изтърка :smt005 :smt005 :smt005

Tekitha
06-17-2006, 22:17
xa.xa.xa gore selqnkata kade napisa che kato si haresala nqkoj sladyr go swalqla HAHAAHHAHA ti za sladyr kato men moze da si mectaesh moeto momiche hodi swalqi selskite tarikati i twa e :))) haresala si nqkoj i go svalqla xaxaxaaxaxxax
dj damqn - ebi si majkata pachaaa she piq chak do sytrintaaa :)

абе нали те видях какъв си крив бе айде стига мечта тука..... не стига че си даваш смешните снимки а пък и се наричаш готин и нз си какво после как ще те заговарят ?! спрете да пишете в тая тема че стана мн банално вече за какво ще се занимаваме с глупости.....

06-17-2006, 22:23
lele ti ako si taja ot avatara maina i si posmqla da mi pishesh nz xa.xa.xa.xa.ax ebahti pachata

ObiChLiFk0
06-17-2006, 22:59
Хахахахах ! Абе ей Смърф я се осъзнай малко бе !
1во На момиче не се говори така няма значение как изглежда!
2ро Абе ей див селяндур научи първо българският (Защтото гледам че и него не го знаеш ) и тогава пиши на английски
3то след като направиш 2рото научи и английският или поне Латиницата !
4то Ае най добре да замалчиш че дразниш вече
5то 10000000000000 % си някой тъп шоп на който мама и тати му угаждат и той си мисли че е фанал Господ за оная рабнота!

П.П да ме извиняват другите от София нищо против тях и против софиянците нямам !

ObiChLiFk0
06-17-2006, 23:04
Извинявам се за правописните грешки ама тоя адски много ме изнерви.

06-17-2006, 23:29
awe ei baush qsno i tocno sam napisal che sam ot PLOVDIV taka che ne se izkazwaj i ti nepodgotwen malymnik prost a twa che pisha po nz si kakuw nachin ne znachi cheneznam BG i angliiski .. prosto si ynikalno tap i banalen

BGdog
06-17-2006, 23:48
ей супер готиния прочети преди да постваш
http://zdrave.start.bg/?article=1013

blahhh
06-17-2006, 23:48
Абе момче... зле си!
1.Ако ти си това на снимките... много зле за самочувствието ти...
2.Държанието ти... пак не пасва на самочувствието ти
3.Теб да не те е срам да ги заговаряш, че чакаш те теб? На 18, а? Браво бе, батко.

Да повторя ли? ЗЛЕ си!
Хайде у лево и пътя.

ObiChLiFk0
06-18-2006, 07:39
Ок дори и от пловдив да си !Пак си надут и си блъскаш задника в тавана!Аз си мислех че неможе да има толкова прости хора ама явно съм се бъркал!Най-добре да замълчиш вече а ?! Усети се малко бе!На 18 бил ... !Може да си на 18 ама акъла ти е по-зле и от на 10 годишно дете бе !Ама те Мама ти и Тати ти са виновни защото ти играят по свирката и те глезят!Лигльо такъв!Ае просто обобщение ... ТЪП си .... МАЙНА !!!

Atula
06-18-2006, 08:26
awe ei baush qsno i tocno sam napisal che sam ot PLOVDIV taka che ne se izkazwaj i ti nepodgotwen malymnik prost a twa che pisha po nz si kakuw nachin ne znachi cheneznam BG i angliiski .. prosto si ynikalno tap i banalen

Plovdiv, Varna, Sofiq... to kato si glupav ima li znachenie otkude si. Skromnostta znam, che e za hora, koito si nqmat drugi kachestva, ama ti hich ne si popljuvash. Zalivash ni tuka sus samohvalstvo i nie kakvo trqbva? Da postroim hram za prekolonenie pred svetlata ti osoba. Ei sega po4vame :-({|=

06-18-2006, 08:38

\:D/

ObiChLiFk0
06-18-2006, 10:34
Съгласен съм с момичетата ,че ти просто си живееш в някакъв си твой свят !Осъзнай се малко бе момче ! Уж на 18 години пък то нищо общо с акъла на 18 годишните! :smt011

Coki
06-18-2006, 11:13
поради грубия тон на автора, предразполагащ към редица нарушения в темата, същата ще бъде заключена.