View Full Version : Какво харесват момчетата?
cool__girl
06-17-2006, 12:47
Интересно ми е момчетата какво харесват...когато момичето е така да се изразя... рунтаво отдолу или не.... И изобщо обръщате ли внимание на това? :roll:
laynovoz
06-17-2006, 12:49
Интересно ми е момчетата какво харесват...когато момичето е така да се изразя... рунтаво отдолу или не.... И изобщо обръщате ли внимание на това? :roll:
хахахаха много ясно че да няма косми! :-D
XAXAXAXAXAX SYPER SI!Q mom4encata da si kajat mnenieto!Mai mi stana interesno!! :wink:
fashion_f
06-17-2006, 12:56
:o 1, 2 % от мом4етата може и да ги кефи моми4ето да е рунтаво 8)
`Death`Whore`
06-17-2006, 12:57
XAXAXAXAXAX SYPER SI!Q mom4encata da si kajat mnenieto!Mai mi stana interesno!! :wink:
От 32-те мнения има ли поне едно смислено?
HePBeH^goCagHuK
06-17-2006, 13:19
Мен лично не ми харесва момичето да е рунтаво, най-малкото защото когато я лижа по интимните части ми се пълни устата с косми, което си е гадничко.
~KUCHKATA~
06-17-2006, 14:00
[b]TVA KOSMITE SA BASI GNUSNATA RABOTA ](*,)
laynovoz
06-17-2006, 14:01
Мен лично не ми харесва момичето да е рунтаво, най-малкото защото когато я лижа по интимните части ми се пълни устата с косми, което си е гадничко.
именно!!!точно тва е и мойта мисъл.
`Death`Whore` стига се заяжда де, казва си мнението момичето, не бъди истинска Whore :) [-o< ::: :smt008
ako mom4eto obi4a momi4eto niama da mu puka vaob6te dali e runtavo ili ne,no po princip bez kosmi e po qko!
haresvat da ti pikat v ustata dokato sere6 govna prez nosa
~KUCHKATA~
06-17-2006, 14:51
E kak moje takiva raboti be,tva za men sa tochno grubi selski proqvi!!! :smt019
mul4i ma ku4ko ! 6te eba v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!?
help l isi tam kuv si omruzna mi ot tupi selqncheta kato tebe deto se mislqt , che mnogo znaqt samo , ako razbera koi si shte ti smenq fizionomiqta az ti kazvam
Tva e naistina stra6no interesna tema. Interesno mi e i kakvi pri4eski haresvat- brazilska lenti4ka, sar4ice ili....(mom4etata da kajat) :-D
~KUCHKATA~
06-17-2006, 15:14
mul4i ma ku4ko ! 6te e** v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!? MAaa Facka be zle poddarjan travestit. :smt019
laynovoz
06-17-2006, 15:56
Tva e naistina stra6no interesna tema. Interesno mi e i kakvi pri4eski haresvat- brazilska lenti4ka, sar4ice ili....(mom4etata da kajat) :-D
гола глава - нула номер. тай ма кефи най мноо.
Луди ли сте ... най-яко е да е силно окосмена,тогава може да си прави прически с гел :::
Луди ли сте ... най-яко е да е силно окосмена,тогава може да си прави прически с гел :::
аха..предшната ми приятелка един път ги остави,в началото се ужаисих,защото бяха доста мотирали от бръсненето,ама после си стана навин,нещо като част от любовната игра да и правя прически преди секс...така за първи път изпита оргазъм момичето-докато се опитвах да й направя гребенче на клитирчето,а гребена с който я сресвах го пъхах чат пат...познайте къде..е накрая и аз не издържах и прическата отиде на кино,ама...карай..това не е ебавка,просто съм си малко извратен,а тогава за птрви път си бях намерил приятелка,която е на същото дередже като мене...едва ли пак ще си намеря ..ама само като си спомня прическите и ух..нещо ставаа..btw имам регистрация въвъ форума ама не искам всички да ме разбират какъв съм..
аха..предшната ми приятелка един път ги остави,в началото се ужаисих,защото бяха доста мотирали от бръсненето,ама после си стана навин,нещо като част от любовната игра да и правя прически преди секс...така за първи път изпита оргазъм момичето-докато се опитвах да й направя гребенче на клитирчето,а гребена с който я сресвах го пъхах чат пат...познайте къде..е накрая и аз не издържах и прическата отиде на кино,ама...карай..това не е ебавка,просто съм си малко извратен,а тогава за птрви път си бях намерил приятелка,която е на същото дередже като мене...едва ли пак ще си намеря ..ама само като си спомня прическите и ух..нещо ставаа..btw имам регистрация въвъ форума ама не искам всички да ме разбират какъв съм..
Ти маи не си съвсем наред?Как може да ти харесва моми4е което като се сабле4е и има пове4е косми по вагината отколкото по косата?И да и прави6 при4ески с гел.Лелелелел ти си за лудница ле извратеняк!!!!!
МИ ако е стилно кефи, иначе кюсе [-X
seksi_pi4ka
06-18-2006, 08:36
mul4i ma ku4ko ! 6te e** v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!? MAaa Facka be zle poddarjan travestit. :smt019mnogo qsno ve bez kosmi si e nai qko a ne datee sram da se sable4e6 ahhaah
cool__girl
06-18-2006, 17:44
i az principno sym na mnenieto bez kosmi ;-) :lol:
ako mom4eto obi4a momi4eto niama da mu puka vaob6te dali e runtavo ili ne,no po princip bez kosmi e po qko! Съгласна съм с теб Taina{} :-)
Nadelina
06-19-2006, 07:04
:o 1, 2 % от мом4етата може и да ги кефи моми4ето да е рунтаво 8)
Aaa mnogo sa 1-2 % !!
skate_warrior
06-19-2006, 07:07
Аре без космарлаци моля ви ::: :smt005 :-({|= :mrgreen:
WILD__BOY
06-19-2006, 07:13
Мноо гадно да екосмата особено долу - отгоре може да има една тънка черта ама около входа трябва да е разчистено
batko vi
06-19-2006, 13:29
tyka tva ne opira da lubof be gajdo - ako mi dojdesh takava prosto naj-malkoto e da te zarewa
Без косми,без пъпки,не харесваме големи срамни устни
NeSTa_86
06-19-2006, 13:42
Ako obicham momicheto do men nqma da mi povliqe kakvo ima tam dolu ; )
skate_warrior
06-19-2006, 13:57
Да , ама едва ли искаш да плюеш косми след всяко лизане :twisted:
`Death`Whore`
06-19-2006, 13:59
Аман от безчувствени мъже! Какъв е проблемът да кажете на момичето да се обръсне отдолу? Щели да го зарязват...боже! Или просто без лизане.
NeSTa_86
06-19-2006, 14:07
Да , ама едва ли искаш да плюеш косми след всяко лизане :twisted:xaxaxa az vikam da ne lija veche nikoga v jivota mi xhaxhah ;)
Lizal sum momiche bez kosmi i ne mi beshe nikak priqtno..ne ot mirizmata..mirisheshe si super, no prsoto kato mi se razteche v ustata i.....blqx gadno mi stava ;)
и да има косми, нека не са по-дълги от 1-2мм :-D
skate_warrior
06-19-2006, 17:15
Poznavam edno momi4e koeto se kazva Veronika i otdolu se brusne pod formata na V :D Ostavq suvsem malki kosum4eta koito vuob6te ne pre4at :D
x-PeRiMenT
06-19-2006, 17:53
Най добре е с чертичка.Тва наистина влудява