.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Какво харесват момчетата?

Интересно ми е момчетата какво харесват...когато момичето е така да се изразя... рунтаво отдолу или не.... И изобщо обръщате ли внимание на това?
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Re: Какво харесват момчетата?

Цитирай Първоначално написано от cool__girl
    Интересно ми е момчетата какво харесват...когато момичето е така да се изразя... рунтаво отдолу или не.... И изобщо обръщате ли внимание на това?
    хахахаха много ясно че да няма косми!
    2,3,13 tochka

Супер фен Аватара на pinki
    XAXAXAXAXAX SYPER SI!Q mom4encata da si kajat mnenieto!Mai mi stana interesno!!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

1, 2 % от мом4етата може и да ги кефи моми4ето да е рунтаво

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    XAXAXAXAXAX SYPER SI!Q mom4encata da si kajat mnenieto!Mai mi stana interesno!!
    От 32-те мнения има ли поне едно смислено?

HePBeH^goCagHuK
    Guest

men ne me kefi

Мен лично не ми харесва момичето да е рунтаво, най-малкото защото когато я лижа по интимните части ми се пълни устата с косми, което си е гадничко.

Re: men ne me kefi

[b]TVA KOSMITE SA BASI GNUSNATA RABOTA
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Re: men ne me kefi

Цитирай Първоначално написано от HePBeH^goCagHuK
    Мен лично не ми харесва момичето да е рунтаво, най-малкото защото когато я лижа по интимните части ми се пълни устата с косми, което си е гадничко.
    именно!!!точно тва е и мойта мисъл.
    `Death`Whore` стига се заяжда де, казва си мнението момичето, не бъди истинска Whore [-o<
    2,3,13 tochka

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ako mom4eto obi4a momi4eto niama da mu puka vaob6te dali e runtavo ili ne,no po princip bez kosmi e po qko!

helppp
    Guest

Цитирай Първоначално написано от cool__girl
    haresvat da ti pikat v ustata dokato sere6 govna prez nosa

E kak moje takiva raboti be,tva za men sa tochno grubi selski proqvi!!!

helppp
    Guest

Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    mul4i ma ku4ko ! 6te eba v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!?

xaxoto
    Guest
    help l isi tam kuv si omruzna mi ot tupi selqncheta kato tebe deto se mislqt , che mnogo znaqt samo , ako razbera koi si shte ti smenq fizionomiqta az ti kazvam

Град
    Pyce
    Tva e naistina stra6no interesna tema. Interesno mi e i kakvi pri4eski haresvat- brazilska lenti4ka, sar4ice ili....(mom4etata da kajat)

Цитирай Първоначално написано от helppp
    mul4i ma ku4ko ! 6te e** v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!?
    MAaa Facka be zle poddarjan travestit.

Цитирай Първоначално написано от Yo-yo
    Tva e naistina stra6no interesna tema. Interesno mi e i kakvi pri4eski haresvat- brazilska lenti4ka, sar4ice ili....(mom4etata da kajat)
    гола глава - нула номер. тай ма кефи най мноо.
    2,3,13 tochka

Луди ли сте ... най-яко е да е силно окосмена,тогава може да си прави прически с гел
    Всичко може да не може !

тигар4о
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CrasSH^
    Луди ли сте ... най-яко е да е силно окосмена,тогава може да си прави прически с гел
    аха..предшната ми приятелка един път ги остави,в началото се ужаисих,защото бяха доста мотирали от бръсненето,ама после си стана навин,нещо като част от любовната игра да и правя прически преди секс...така за първи път изпита оргазъм момичето-докато се опитвах да й направя гребенче на клитирчето,а гребена с който я сресвах го пъхах чат пат...познайте къде..е накрая и аз не издържах и прическата отиде на кино,ама...карай..това не е ебавка,просто съм си малко извратен,а тогава за птрви път си бях намерил приятелка,която е на същото дередже като мене...едва ли пак ще си намеря ..ама само като си спомня прическите и ух..нещо ставаа..btw имам регистрация въвъ форума ама не искам всички да ме разбират какъв съм..

аха..предшната ми приятелка един път ги остави,в началото се ужаисих,защото бяха доста мотирали от бръсненето,ама после си стана навин,нещо като част от любовната игра да и правя прически преди секс...така за първи път изпита оргазъм момичето-докато се опитвах да й направя гребенче на клитирчето,а гребена с който я сресвах го пъхах чат пат...познайте къде..е накрая и аз не издържах и прическата отиде на кино,ама...карай..това не е ебавка,просто съм си малко извратен,а тогава за птрви път си бях намерил приятелка,която е на същото дередже като мене...едва ли пак ще си намеря ..ама само като си спомня прическите и ух..нещо ставаа..btw имам регистрация въвъ форума ама не искам всички да ме разбират какъв съм..

Ти маи не си съвсем наред?Как може да ти харесва моми4е което като се сабле4е и има пове4е косми по вагината отколкото по косата?И да и прави6 при4ески с гел.Лелелелел ти си за лудница ле извратеняк!!!!!

Guest
    МИ ако е стилно кефи, иначе кюсе

Цитирай Първоначално написано от helppp
    E kak moje takiva raboti be,tva za men sa tochno grubi selski proqvi!!! :smt019
    mul4i ma ku4ko ! 6te e** v guza kurvo malka nema se izkazva6 v temata bez da sum ti razre6il !!! QSNO ?!?!? A ?!?!?
    MAaa Facka be zle poddarjan travestit. :smt019
    mnogo qsno ve bez kosmi si e nai qko a ne datee sram da se sable4e6 ahhaah

i az principno sym na mnenieto bez kosmi
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    ako mom4eto obi4a momi4eto niama da mu puka vaob6te dali e runtavo ili ne,no po princip bez kosmi e po qko!
    Съгласна съм с теб Taina{}

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от fashion_f
    1, 2 % от мом4етата може и да ги кефи моми4ето да е рунтаво
    Aaa mnogo sa 1-2 % !!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Аре без космарлаци моля ви

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си