PDA

View Full Version : Много съм зле с момичетата

Mastera
06-17-2006, 13:03
Никога до сега не бих се оплаквал в някой форум но станах на 18 и оште не мога да приказжам нормално с момиче,почвам да се потя,притеснявам се немога да се отпусна,незнам каква тема да подхвана,докато се опитвам да говоря с момичето си мисля "сега сигурно ме мисля за ебати смотаняка" и о6те много такива признаци.
Всеки който знае за проблемът ми досега ми е казвал само "дръж се спокойно", "бъди себе си", а това не помага :cry: ако някой от вас може да ми каже нещо повече много ще съм му признателен.
Сигурно всеки от вас си има много свой проблеми и извинявайте че ви занимавам със свойте,но този мой живот по този начин не се търпи,много се надявам да ми помогнете да го променя в положителна посока. [-o<

SeXyTo_f
06-17-2006, 13:06
няма от какво да се притесняваш....момичетата не хапат ;)
ако те помисли за смотан...(за момичето говоря) ще пробваш следващия път с друго момиче...ще натрупаш опит...ама трябва да опиташ...нямаш ли приятелки момичетА?

06-17-2006, 13:10
Ми едно съветче от мен.
Дай го по освободено все пак едно момиче няма от какво да се притесняваш.
Малко повече самочувствие и увереност и просто вярваи повече в себе си.
Не се отчаиваи [-X момичета много и не всички ще те помислят за смотан \:D/ Тъй че главата горе и пробваи да завържеш приятелство с момичета.
Ще свикнеш

SeXyTo_f
06-17-2006, 13:11
Ми едно съветче от мен.
Дай го по освободено все пак едно момиче няма от какво да се притесняваш.
Малко повече самочувствие и увереност и просто вярваи повече в себе си.
Не се отчаиваи [-X момичета много и не всички ще те помислят за смотан \:D/ Тъй че главата горе и пробваи да завържеш приятелство с момичета.
Ще свикнеш
мда, това имах впредвид, но не се изказах много добре....

momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 13:35
a be pi4 nedei taka
otpuska6 se kakto kazah apo gore po svobodno i nedei da se sramuva6 kvo te boli uspeh :smt019

`Death`Whore`
06-17-2006, 13:36
Сексито ф, препоръчвам ти да погледнеш темата "Неграмотността".

IsTiNsKa_LuBoV
06-17-2006, 13:56
Здравей!Незнам какво те прихваща но трябва да се отпуснеш и да можеш да говориш на всички теми с едно момиче!Както каза едно момиче от форума момичетата не хапем ;)

Кифльо
06-17-2006, 14:37
Никога до сега не бих се оплаквал в някой форум но станах на 18 и оште не мога да приказжам нормално с момиче,почвам да се потя,притеснявам се немога да се отпусна,незнам каква тема да подхвана,докато се опитвам да говоря с момичето си мисля "сега сигурно ме мисля за ебати смотаняка" и о6те много такива признаци.
Всеки който знае за проблемът ми досега ми е казвал само "дръж се спокойно", "бъди себе си", а това не помага :cry: ако някой от вас може да ми каже нещо повече много ще съм му признателен.
Сигурно всеки от вас си има много свой проблеми и извинявайте че ви занимавам със свойте,но този мой живот по този начин не се търпи,много се надявам да ми помогнете да го променя в положителна посока. [-o<
тоя ник как ти тича обаче :lol:

06-17-2006, 15:51
Здравей!Незнам какво те прихваща но трябва да се отпуснеш и да можеш да говориш на всички теми с едно момиче!Както каза едно момиче от форума момичетата не хапем ;)Tva sa gluposti, myjete govorqt s priqtelite si naj-ve4e za jeni, futbol, kompiutri i pro4ie ne6ta, koito ne stavat za tema za razgovor s momi4e. Osven tova, 4oveka pita kak da napravi pyrvite stypki ... ne mu pomaga6.

j0r0_fear
06-17-2006, 21:04
momcheto vi kazva che sa mu kazvali da se durji spokoino i t.n vie pak sushtoto mu povtarqte,aman ot razbirachi :)

06-18-2006, 09:49
Пий Спрайт \:D/

ATAKABG
06-18-2006, 10:29
много ясно,че тъпия лаф "бъде себе си" няма да ти помогне. мен винаги ми е била супер смешна тази реплика. Е,ако се спичаш пред момичета и 'бъдеш себе си' няма ли да се спичаш? :mrgreen:
И аз понякога се притеснявам,когато общувам с красиво момиче. Нормално е. Като съвет мога да ти дам - опитай се максимално да запазиш спокойствие (макар че наистина не винаги е лесно) и гледай да говориш. Така 100 % ще се отпуснеш като завържеш разговор. Ако мълчиш нищо няма да стане. И я гледай в очите!

Stefun
06-18-2006, 13:04
Съвета от мене е следния : четеш малко яки вицове и ги пускаш от време на време в компанията =P~ Не мислиш ли че ако успееш да развеселиш момичето което харесваш вече е твоя ? Ако ти е чак толкова трудно просто си мисли за нещо яку което ти харесва и те кара да си радостен преди да идеш да среща направи денят си готин разходи се с приятели набележи си романтични меска :smt007 ако си кажеш СТОП ще имаш щастието да преживееш някои латино сериал :mrgreen: Може ли само един въпрос ? Вашите разведени ли са?

Atula
06-18-2006, 13:16
Ne! Vie ludi li ste? Tova da budesh sebe si na 1-ta sreshta e nai-golqmata greshka. Ne kazvam, che trqbva da se durjish kato kloun, no vseki na 1-a sreshta ima opredelena strategiq. Predvaritelno trqbva da prouchish kakvo haresva momicheto, za da mojesh v nai-podhodqshtiq mig da iztursish naprimer: A, vij na tazi vitrina sa izkarali diska na BEP, az prosto gi obojavam-shte vlezesh li s men da proverq za cenata, a tq shte ti otvurne: Da ve, i az mnogo gi haresvam i eto ti 15 minuti spokoen razgovor. Osven tova e hubavo da znaesh kakvo q drazni, za da ne go pravish. Ako ti e navik da govorish po gsma si na vska 15-ta minuta, a tova q obijda ili ako si sviknal da narichash priqtelkite si: milo, zaharche, kotence, a tq nenavijda ligavite galeni imena-- prosto ne go pravi! Ostavi nai-charovnoto ot sebe si na pokaz v nachaloto-- vse pak kak da vpechatlish nqkogo, ako si na 100% sebe si. Nali v nachaloto trqbva da se pokajem blestqshti. Momicheta, pone vie potvurdete, za 1-va sreshta sedite nai-mnogo pred ogledaloto, nali?

fuck_you_baby
06-18-2006, 15:59
trqbva naistina da se otpusne6 i nai ve4e da ne misli6 za tova :wink: az sam momi4e i sa6to se pritesnqvam kogato govorq sas nqkoe mom4e no tova e normalno spored men.prosto trqbva da se otpusne6 i nai vajnoto ne misli za tova.gledai da ima pove4e razgovor mejdu vas.jelaq ti uspeh :wink: :D

ziky
06-18-2006, 16:02
Ей батка.....не че съм по голям и не че разбирам много от жени...просто искам да ти кажа че ще си намериш майстора и ако не си помогнеш сам няма кой....просто ти сам трябва да започнеш.....срамът е нещо което проваля много неща в жиота и след време съжаляваш че не си ги направил именно заради срама :|

IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 16:19
Здравей!Незнам какво те прихваща но трябва да се отпуснеш и да можеш да говориш на всички теми с едно момиче!Както каза едно момиче от форума момичетата не хапем ;)Tva sa gluposti, myjete govorqt s priqtelite si naj-ve4e za jeni, futbol, kompiutri i pro4ie ne6ta, koito ne stavat za tema za razgovor s momi4e. Osven tova, 4oveka pita kak da napravi pyrvite stypki ... ne mu pomaga6.
Abe tova si e moeto mnenie nikoi ne te pita dali mu pomagam ili ne toi sam 6te si re6i :)

ziky
06-18-2006, 16:23
Abe tova si e moeto mnenie nikoi ne te pita dali mu pomagam ili ne toi sam 6te si re6i :)

Всеки има право на свое мнение предпочитание и вкус за различните неща ;)

IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 16:55

Всеки има право на свое мнение предпочитание и вкус за различните неща ;)

\:D/

Eimi_{}
06-18-2006, 17:59
Виж,мислиш ли,че момичето до теб не го е срам повече?Опитай се да мислиш,че я е срам повече от теб

Mastera
06-21-2006, 22:33
mersi na vsi4ki 4e se opitvate da mi pomognete!!!!!!!
Sexyto po purviqt ti vupros (dali imam priqtelki) otgovorut e "Imam samo momi4eta s koito si lafq ot vreme na vreme no priqtelki smeq da kaja 3e nqmam :smt011

Mastera
06-21-2006, 22:40
mersi na vsi4ki 4e se opitvate da mi pomognete!!!!!!!
Sexyto po purviqt ti vupros (dali imam priqtelki) otgovorut e "Imam samo momi4eta s koito si lafq ot vreme na vreme no priqtelki smeq da kaja 3e nqmam :smt011

Mastera
06-21-2006, 22:50
"istinskata liubov" mersi za suvetite 6te se probam da gi priloja i dano pomognat [-o<

Mastera
06-21-2006, 22:52
Eimi mnoo 10x i na tebe no prosto ne znam dali 6te moga da si predstavq 4e nqkoi moje da go e po-sram :oops: no te uverqvam 4e pone 6te se opitam da si go predstavq na nqkoiq sre6ta (dai boje da ima takava)

Spei64eto
06-21-2006, 23:27
Eimi mnoo 10x i na tebe no prosto ne znam dali 6te moga da si predstavq 4e nqkoi moje da go e po-sram :oops: no te uverqvam 4e pone 6te se opitam da si go predstavq na nqkoiq sre6ta (dai boje da ima takava) мааа толкова ли не можеш да говориш спокойно и да се държиш както с приятелите ти само че с момиче ( е с известни разлики ;) )

cannabinoid
06-21-2006, 23:35
първи си втълпи, че си нещо повече от момичето и пускай повече шегички и усмивки :roll:

Mastera
06-21-2006, 23:38
Az sum izlizal s momi4eta no max za po 1,2 sre6ti na koito se opitvam da govorq(i do izvestna stepen uspqvam) no posle te vidno se opitvat da izvurtat ne6tata 4e ne mogat,4e nqmat vuzmojnost i pro4ie
Primerno imah 1 momi4e ot klasa.Do 12ti klas sme si govoreli predimno v mejdu4asiqta dokato pu6im i tova se slu4va6e izkliu4itelno rqdko :( .Ta s vuprosnoto momi4e na bala si govorihme (ne mnogo) i tancuvahme,sled koeto na razdqla si razmenihme telefonite(po neina iniciqtiva - "Za da sme se bili 4ueli i videli nqkoi put" . Poneje imah diplomna za6tita i svobodno vreme mi ostana 4ak sled okolo 2-3 sedmici pri koeto i zvunnah togava.3-4 dena sled kato se 4uhme po telefona,izlqzohme no se slu4i taka 4e po putq za zavedenieto se vidqhme s 2ma moi syu4enika i te doidoha s nas(meju drugoto edinstveniq moment v koito moga da se pritesnq pove4e ot kolkoto kato sum sam s momi4e e da sum sus kompaniq v koqto e momi4eto koeto si haresvam). Az ,momi4eto i 2mata mi syu4enika otidohme v 1 zavedenie i si govorehme blizo 3-4 4asa,sled koeto se razbrahme s momi4eto sled 3dni da izleznem samo 2mata ! \:D/ bqh ostanul s vpe4atlenie 4e mina dobre,A az hlutnah o6te pove4e po tazi macka!
Sled 2 dena i se obadih i tq mi kaza 4e moje da se vidim na sledva6tiq den,samo 4e v 9:30(tq ne e ot sofiq i pytuva s mar6rutka)!
Na sledva6tiq den kum 9 4asa az i se obadih za da i kaja 4e veroqtno 6te zakusneq s okolo 5-10 min! ta tq po telefona mi kazva 4e e v mar6rutkata i tq zakusnqvala s grafika blizo 10-15 min taka 4e da sum bil spokoen 6toto tq 6tqla da zakusnee malko pove4e ot mene.SAMO 4E sled okolo 10 min polu4avam suob6tenie 4e tq se bila uspala i nqmalo da moje da doide na sre6tata. po4akah q do kum 10:00 i i se obadih,popitah q kakvo staa,a ti mi otvurna 4e az sum q bil subudil o6te 1viqt put i tq e vidqla 4e e izpusnala mar6rutkata.Izvini mi se za slu4iloto , i obe6ta da se revan6ira kato nqkoi put izleznem za po bira.Sled 3dni se vidqhme na diplomnite ni za6titi,pri koeto tq mi kaza samo 4e 4esto i se e bilo slu4valo da se uspi,i ogovorkata "za po bira" si bila ostavala v sila.DO SEGA NE MI SE E OBADILA A AZ SI MISLQ 4E SUM I PISNAL S MOITE GLUPOSTI I OBAJDANIQ,ZA TOVA I AZ NE SUM I SE OBAJDAL.

Ako mojete izkajete ne6to po vuprosa dali si vuobrazqvam ili tq naistina gleda da me prenebregne.

cannabinoid
06-21-2006, 23:43
обаждай и са може да не си и писнал, а ако си пак иса обаждай, че да я дразниш поне ;-)

Mastera
06-21-2006, 23:46
po princip ne sum ot nai-sku4nite hora,i momi4etata gi razsminav ponqkoga no glaviqt problem e 4e nqma na4in momi4eto da me haresa kato harakter.Pri4inata e qvno vuv men ](*,) i nujdata mi za pomo6t e to4no v taq nasoka kak da si go promena haraktera.Znam 4e e izkliu4itelno trudno no vse pak se nadqvam da ne e nevuzmojno!

Axxxel
06-21-2006, 23:59
И аз бях така (глупости... все още съм).Накрая просто ми писна...няма пред кого да се правя...и аз съм притеснителен...лигавя се...когато усетя, че се притеснявам много, просто почвам да се лигавя...тъпо, но така или иначе за гадже неставам, поне да разсмея компанията...

06-22-2006, 00:31
Много сме така брат. Срам ме е да си вляза с профила направо. Аз съм на 17 и сам същата история. Точно защото се смятам за някакво нищожество в сравнение с другите момчета не смея да поканя да излезем някаде което и да е момиче. Причината според скромното ми мнение се крие в липсата на самочувствие от една страна и присъствието на голямо количество кучки и курви сред момичетата(зависи от градът, училището и др.). И все "насила хубост не става". Все някога идва подходящ момент за всичко ..... :smt023

Mastera
06-22-2006, 02:19
Axxxxxxxxxxxxxel ne mislq 4e tova koeto kaza 4e kato se pritesni6 i po4ne6 da se ligavi6 e bilo tupo ti pone moje6 da se otpusne6 ot tazi gledna to4ka,dokato az - durvo pulto kakto sa kazali horata"o4ite X krakata gips" i nema nikvo otpuskane dori i za da spodelq ne6to,ili puk da se razligavq :(

Mastera
06-22-2006, 02:22
Mejdu drugoto vie ste purvite hora na koito spodelqm 4ast ot du6ata si i bolkata v neq.Dosega nito na momi4etata,nito na priqtelite,nito na roditelite mi,nito dori na sestra mi ne sum spodelql tolkova kolkoto na vas
blagodarq na vsi4ki 4e ne mi se izpliuhte v liceto,i 4e se opitvate da mi pomagate. OCENQVAM GO. vie hora ste nomer 1 \:D/ \:D/ \:D/

06-22-2006, 02:24
Mejdu drugoto vie ste purvite hora na koito spodelqm 4ast ot du6ata si i bolkata v neq.Dosega nito na momi4etata,nito na priqtelite,nito na roditelite mi,nito dori na sestra mi ne sum spodelql tolkova kolkoto na vas
blagodarq na vsi4ki 4e ne mi se izpliuhte v liceto,i 4e se opitvate da mi pomagate. OCENQVAM GO. vie hora ste nomer 1 \:D/ \:D/ \:D/

Интернет Форумите са велико нещо :D