View Full Version : Kosmi po racete - kislorodna voda .. ??
kak to4no se slaga kislorodnata voda,imam predvid . ?? s pamu4e ; izliva se prosto i na suha ili mokra raka ?
summer_04
06-17-2006, 19:16
s pamuk na suha ruka i turka6:)
Пепи Пекторалиса
06-17-2006, 19:44
И после на слънце... питай циганките те са специалистки в изрусяването с кис. вода.
Метълката
06-17-2006, 20:39
защо толкова мразите епилатора?!
Защо ми изглеждаш толкова тъпа ахаххаах Да , да си ги махне с епилатор и да съжелява цял живот.
Кислородна вода + амоняк върху суха ръка , нанесено с памук.
A tova deistva li i za kosmite po krakata?
Пепи Пекторалиса
06-17-2006, 22:57
A tova deistva li i za kosmite po krakata?
Не там космите са коренно различни - те са като извънземни там. :lol:
Метълката
06-17-2006, 23:34
Защо ми изглеждаш толкова тъпа ахаххаах Да , да си ги махне с епилатор и да съжелява цял живот.
Бе защо ли аз цял живот с епилатор ги махам и не съжАлявам никак?
Шото е много по-добре да ги махнеш, отколкото да ги направиш малко забележими.
Или и ти си на селския принцип, щом не се вижда, значи го няма?? :lol: :lol:
abe ti sigurno si gadna potna metulka..are sa
SeXyTo_f
06-18-2006, 07:51
ееее, я стига сте се обиждали...кво кат е метълка...такава музика и харесва тва ще слуша...нема се прави на такава каквато не е заради някои...малко уважение...и аз не обичам метъл...ама...
:arrow: ми аз до сега не съм пробвала с кислородна вода...ходя на кола маска и с епилатора...и колко време не растът космите от кислородната вода?
GREAT GRЕAT! xaxaax
Една моя приятелка си ги махна с епилатор , да не кажа колко зле изглеждаше , не при всеки може да се получи ефекта УАУ!
I_love_dead_people
06-18-2006, 10:44
...и колко време не растът космите от кислородната вода?
Кислородната вода не спира растежа.Тя само ги изрусява.За няколко дни-после пак, и пак,и пак...Затова кола маската е най-доброто решение
a_curious_girl
06-18-2006, 11:08
GREAT GRЕAT! xaxaax
Една моя приятелка си ги махна с епилатор , да не кажа колко зле изглеждаше , не при всеки може да се получи ефекта УАУ!
E къв ефект то просто ги махаш какво пък толкова.С епилатора е най-добре
Метълката
06-18-2006, 13:48
E къв ефект то просто ги махаш какво пък толкова.С епилатора е най-добре
Е не можеш ги убедиш точно в тва ! ;)Това е, защото са спретнати косматковци, а потните метъли с гладките ръце нищо не разбираме :lol:
fuck_you_baby
06-18-2006, 16:58
edin savet ot men-ne gi izrusqvai sas kislorodna voda [-X 6te ti kaja i za6to.i az taka ot na4aloto si gi izrusih 6toto ne iskah da gi maham, no efekt ima6e samo parvite 2 dni posle stanaha pak sa6tite dori be6e po zle.zatova re6ih da gi o4istq sas kola maska i ne sajelqvam :D sq gi 4istq ili sas epilator ili sas kola maska(kakto doide)i mi e mnogo dobre taka.no naistina ne gi izrusqvai-nqma efekt.az pone sam probvala i znam :wink:
Аз съм си ги изрусявала и ми седяха така доста време. То беше и лято, тЪ ми се задъжа изрусяването почти половин година. Все пак - не си е работа. То при мен беше амоняк (както всички знаем мирише ужасно) и някакво прахче. Забърквах си ги като каша и се мажех, после издивявах от сърбеж и след измиването от зачервяване. А също така и кожата ми изсветляваше и дори ми се струваше, че така космите ми личат повече. Все пак, ако някой ден решиш да си ги махнеш (това също не си е работа) - давай с кола маска
HandOfBlood
06-18-2006, 21:29
абе изобщо... потъмнеят ли ти космите по ръцете - не си е работа :lol:
бе махни ги с епилатора, една приятелка така прави... аз мойте на ръцете не ги махам по простата причина, че са си 'естествено руси блондита', така че компетентно мнение не мога да дам и споделям от опита на приятелката ми :Р
sweet_girl_14
06-24-2006, 14:19
Бе защо ли аз цял живот с епилатор ги махам и не съжАлявам никак?
Шото е много по-добре да ги махнеш, отколкото да ги направиш малко забележими.
Или и ти си на селския принцип, щом не се вижда, значи го няма?? :lol: :lol:
ами да дори и руси се ли4ът аз предпо4итам епилатора