View Full Version : Мини анкета за момичета !
Нека чуя мненията ви.Въпроса е адски лесен За или протов космите по краката на момчетата :?:
Зависи колко ще са ...
Смисъл ако е нормално не бих имала нещо против ...
Обаче ако не се вижда крака от космите определено см против :x
~KUCHKATA~
06-18-2006, 13:23
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko ](*,) Nqma nishto losho [-X v tva edin maj da se poddarja.
Stranna_
06-18-2006, 13:37
Еми и аз смятам, че е много по - добре без косми и много уважавам момчетата, които се поддържат!! И не мисля, че има нещо гейско в това, напротив, прави ги по - привлекателни. Но това си е лично мое мнение! :wink:
`Death`Whore`
06-18-2006, 13:40
Аз пък не се възбуждам от гладки мъжки крака.
kudravoto
06-18-2006, 13:43
mi nqmam ni6to protiv kosmite po krakata na mom4etata pravi gi po mujestveni
I_love_dead_people
06-18-2006, 13:53
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски
zavisi ako se vijdat mn da se mahnat a ako ne en mi pre4i
loosen up my buttons
06-18-2006, 14:38
Naposledak vse poveche i poveche moi priqteli(Momcheta)Si mahat kosmite na krakata...MNOgo e sexi i e priqtno pri dokosvane...osobeno ako krakata sa im hubavi (kakvito sa na moite friends) i oshte neshto mislia 4e tova si e do li4na higiena i vseki ima mnenie no v nikakav sluchai ne sum si pomisliala nqkoga 4e e pederastko kakto tvardqt mnogo hora....DAJE E MNOGO po-priqtno sexyyy i kakto iskate go narichaite :)))
IKisseDAGirL
06-18-2006, 14:50
ми ако излезе някъде навън по къси гащи много ясно, че съм против, ама ся ако случайно има мъничко няма да оревем света 8-[ :) не съм кой знае ква маниячка в тва отношение :wink:
против - предпочитам да е гладичък
`Death`Whore`
06-18-2006, 15:36
Аз не харесвам мъже, които носят къси панталонки...явно вие - да. Педали всякакви.
The Goodbye Girl...
06-18-2006, 16:12
Не виждам нищо общо с хигиената и обезкосмяването на краката. Който както иска да си ходи, ама мен тва нещо не ме кефи и е просто излишно за момчетата.
fuck_you_baby
06-18-2006, 16:48
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko ](*,) Nqma nishto losho [-X v tva edin maj da se poddarja.
i az nemoga da razbera za6to nqkoi smqtat 4e e pederastko tova.no vseki si ima mnenie.
honey_7o
06-18-2006, 17:48
Не виждам нищо общо с хигиената и обезкосмяването на краката. Който както иска да си ходи, ама мен тва нещо не ме кефи и е просто излишно за момчетата.
=D> Много добре казано
Специално за краката - Против.
dan dan dan
06-18-2006, 21:58
На мен ми е все тая.
DiVaChkA
06-18-2006, 23:19
Нямам нищо против момчетата да се обезкосмяват.Приятно ми е,че се поддържат даже.
Нямам нищо против космите по краката на мъжете
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko Nqma nishto losho v tva edin maj da se poddarja.
и аз съм на същото мнение
xOtkiSsSs
06-19-2006, 08:04
ми ако излезе някъде навън по къси гащи много ясно, че съм против, ама ся ако случайно има мъничко няма да оревем света 8-[ :) не съм кой знае ква маниячка в тва отношение :wink:
Съгласна :-)
И моето мнение е същото...
2000 такива теми ще има сигурно . На мен много повече ми харесват обезкосмените.
rusalkata_
06-24-2006, 12:00
оффф и тея момчетата от моя клас кво ги е хванала манията да си бръснат краката. :lol: и то се бръснат тези които нямат кой знае колко големи косми! :shock: един беше споменал,че иска и на ръцете да си ги маха...ужас!аз нямам нищо против да си ги махат космите на краката,но само ако имат много! :wink:
sladka_blondi
06-24-2006, 12:50
На мен ми е все тая.
TikvenaElhichka
06-24-2006, 13:29
На мен не ми пречат космите по краката на мъжете. А и мъж с гладки крака ми изглежда много смешно...
sweet_girl_14
06-24-2006, 13:33
ми и аз съм против космите по краката им но естествено те не са и мн се ядосвам така
kaka_lara
06-24-2006, 16:18
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски абсолютно съгласна O:)
Nadelina
06-24-2006, 16:45
Chesno kazano ne mi puka dali she ima kosmi ili ne.. bash po krakata si e normalno.. ama sq ne govorim za nekoq gora de!
hollaback_girl
06-24-2006, 19:53
ami zavisi kvo e koli4estvoto,no po princip se kefq na obezkosmeni.ama e mn typo kato e na plaja i ako se obeskosmqva samo do kolqnoto....brrr
e_l_i_z_a
06-24-2006, 20:05
БЕЗ :-D
shemetnata567
06-24-2006, 22:29
Ami vse mi e taq stiga da ne e obrasal kato maimuna...ina4e kat xaresvam edno mom4e ne gledam mn vun6niq vid........ :roll:
miss_flirt
06-26-2006, 16:45
Spored mene.............napravo 6te e SUPERako vsichki mom4eta prestanat da se pritesnqvat ot obiditena glupavite i se obrusnat.Az li4no haresvam mom4etata da sa poddyrjani. \:D/
Зависи колко ще са ...
съгласна :smt023
korabokroshenec
06-27-2006, 13:31
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko ](*,) Nqma nishto losho [-X v tva edin maj da se poddarja.mi ne e samo pederasko 4algarsko e ! sledovatelno 4algarite sa pederasi!
korabokroshenec
06-27-2006, 13:38
predpo4itam bez kosmi
a ako iska6 da si oformi i kosmite nad kura f triugalnik ? po li 6te kefi a ? 4algarski pri6tqfki.... :smt009 :smt009 :smt009 WITHOUT WORDS !!!
според мен всеки си има вкус и тва че някои мъж се е обръснал отдолу и по краката не го прави задължително гей!може просто на него така да му харесва. както при нас е по яко да няма косми така е и при мъжете.
а иначе за космите-мразя ги но все пак ако има някое изпуснато косъмче едвам забележимо не сам против него :roll: :lol:
sexY_mackA90
06-27-2006, 22:14
Mi ne mi pre4at mom4eta s kosmi...sa ako sa prekaleno podybre da maxnat ina4e nqmam nishty protif i teq deto si g imaxat....
e kvo sa krakata mi sa super kosmati, ama super i 6e trugna gi brasna 6oto na momi4etata tei im e skefnato, da da nqmam si druga rabota, skoro i drugi gluposti 6e iskate da praim, ei tei 6o ne se lakirate da si opraite noktite i blabalbalba, kat ne vi e kef.......ne se ebete s kosmati
Angel_Girl
06-27-2006, 23:26
Az sam za kosmite izglejda mi po majestveno
Съгласна :-)
И аз се присъединявам към вас :wink:
e kvo sa krakata mi sa super kosmati, ama super i 6e trugna gi brasna 6oto na momi4etata tei im e skefnato, da da nqmam si druga rabota, skoro i drugi gluposti 6e iskate da praim, ei tei 6o ne se lakirate da si opraite noktite i blabalbalba, kat ne vi e kef.......ne se ebete s kosmati
Сългасен на 100% :smt008 =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Abe ne e lo6o da se poddarjat, ama ako imat kosmi (ne prakaleno mn oba4e [-X ) ne e problem! :wink:
Аз не харесвам мъже, които носят къси панталонки...явно вие - да. Педали всякакви.
i az sam na tva mnenie pedal4eta navsqkade :smt018
se mi e taq...po mujestveno e sus po sexy e bez...
axhhaxi az nz kfo kazah :D
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски
ei macka kartinkite ot profila ti sa mi mn poznati ot nqkade q kaji ot kade sa nqkoi film ili kvo
goddes_of_the_death
06-29-2006, 08:01
изцяло ПРОТИВ мом4ета с обезкосмени крака!!!
хехе естествено е повечето момичета да харесват обезкосмените мъже...по-привлекателно е ;)
protiv- tva si e moe mnenie mom4etata da si pravqt kakvoto iskat :)
Няма да казвам, че е педалско, само защото знам, че ще получа критики от много страни...Но когато си представя момче с епилатор ми става смешно...Депилиращите кремове, женските самобръсначки,епилаторите и т.н. са произведени за момичета и като цяло за жени, а не за момчета. Не бих понесла приятелят ми да е по-гладък от мен...А вие?Какво привлекателно намирате в гладките МЪЖКИ крака не знам...
eXciTiNg-BabY
06-29-2006, 16:31
на мене пак мн пове4е ми харесва когато едно мом4е е с гладки крака :D мисля 4е е много по хегиени4но и много по секси :-k но не е задълвително де ако приятеля ми не е с гладки крака няма по малко да го оби4ам
Devil*Rose
06-29-2006, 19:49
Не си падам по епилирани момчета, така че предпочитам да са естествени.
miloto_girl_4e
06-29-2006, 20:16
ако не е много космат - нека си му седят, но ако е като горила ... еми гнусно е сега :-#
LoVe_RuSlAn
06-30-2006, 08:02
na mene pyk si mi xaresvat s kosmite mn po dobre sa taka otkolkoto da si gi mahat s nqkoq samoobrysna4ka i dneska zabravili utre zabravili i nqkakvi naboli kosmi posle
На мен не ми пречат космите по краката на мъжете. А и мъж с гладки крака ми изглежда много смешно...
mii 4sno kazano predpo4itam bez i sum na mnenie 4e nqma ni6to lo6o v tva ako na mom4eto mu haresva za6to da ne pravi tova ne go pravi pedal :P
*Sumerian_Haze*
07-02-2006, 15:37
Adski mnogo mrazq muje s brusnati kraka i gurdi . Male kvo e geisko . Izobshto tolkova mi lazqt po nervite i sa mi mnogo jalki . Za men tva ne sa muje . Malko gadni4ko prozvu4ah , ama tva mi e mnenieto .
girlpower
07-02-2006, 15:38
БЕЗ косми естествено!
...ако не е много космат - нека си му седят, но ако е като горила ... еми гнусно е сега ... и аз съм на това мнение[/i][/b]
olive_oil
07-03-2006, 09:48
това не е до хигиената,а до това колко добре се чувстваш.И все пак пребпочитам гладки крака.Изобщо всичко да е гладко.
dream_for_you
07-03-2006, 13:10
без косми определено е много по-яко \:D/
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 16:18
to4no taka...
ErinEverly
07-03-2006, 20:03
Против махането им. Според мен това е нормално, а не да си ги бръснат като полуидиоти.
WILD__BOY
07-03-2006, 20:09
:smt006
Аз съм без! ;)
priti_kiti
07-03-2006, 21:17
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски абсолютно съгласна O:) аз също
^HyPoCRiSy^
07-04-2006, 10:08
Не харесвам глисти (както и горили, де). Златната среда си е идеално...
Vse mi e taq.. .
Vypreki,che e po-dobre bez;)
гладки мъжки крака....тфа е гадно :-#
playful_baby
07-04-2006, 10:55
az sam protiv!!!
Enjoy_yourself
07-11-2006, 17:19
predpo4itam mom4eta koito si mahat kosam4etata po krakata
az mislq 4e nqma ni6to geisko v tova naprotiv taka izglejdat mn po dobre i po sexy :P
ThePainIsReaL
07-11-2006, 17:24
Както съответното момче се харесва , така ще го приема . Но все пак не ми харесват момчета без косми по крака , ръце и т.н . Може би само на гърдите не трябва да имат , и то , в случай че са им черни и къдрави 8) Иначе руси ест . е сладурско дори :mrgreen:
Jessika_MG
07-11-2006, 19:27
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски :idea:
^sladyranka`
07-11-2006, 20:39
Protiv!Ne e 4esno da iziskvate ot nas da sme vinagi perfektnki ,ako vie samite ne ste ....na nikoi nqma da mu haresa da vidi gotino momi4e s po edin santimetar kosmi,nali ?
PLAMENKO
07-11-2006, 20:42
Аз пък не се възбуждам от гладки мъжки крака.
тебе те знаеме че си много странна личност.......
аз си ги бръсна понякога само заради татуса... иначе нямам много и ако нямах татус нямаше да имам нужда да ги махам
Black_Cat
07-11-2006, 20:58
ako e nekav stra6no ryntav s nekvi kudravi kosmi :smt005 sam proriv! no ako sa po4ti nezabelejimi neka si stoqt :)
po dobre bez kosmi otkolkoto nqkva gora
x-PeRiMenT
07-11-2006, 22:20
Махането на космите на краката било гейско :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Вие, момичета, като си махате космите на крата лесбийки ли сте?Айде стига с това консервативно мислене.Преди космите са ни били нужни, за да се топлим.Сега живеем в 21 век и космите вече не ни трябват.Било чалгарско :smt005 :smt005 Какво общо има епилирането с чалгата :-s Не може да няма за и против ама такива изказвания 'гейско, чалгарско и т.н.' са направо смешни.Аз си миахам космите и нито слушам чалга нито съм гей(поне още си падам по нежния пол :smt007 за в бъдеще незнам,може и да ми прищрака нещо :smt005 )
П.П.
Някоя се изказа, че не харесвала момчета с къси панталони :shock: Бейби, излез с някой пич сега както е лято и да е 40 градуса и той да си ходи с дънките и ще усетиш 'благовонния' му естествен парфюм.
`Death`Whore`
07-11-2006, 22:24
Хората са измислили дезодоранти, душицо. Моят мъж да не мирише на пот, защото не е обличал къси до гъза панталони?
x-PeRiMenT
07-11-2006, 22:37
Каквито и дезодоранти да ползва като се поти човек мирише.Не го знам твоя мъж 'защо мирише на пот', но съм 10000% сигурен, че ще се поти по-малко ако ходи с къси дрехи ама както и да е... Тъп спор.Всеки да ходи както си иска и да бъде жив и здрав \:D/
`Death`Whore`
07-11-2006, 22:38
Къс панталон е приемлив само ако мъжът е със спортен екип. Хората имат доста извратени представи...било задължително да се ходи с къси поли, задължително да се ходи с къси панталони...луди ли сте?
teen_girl4e
07-12-2006, 12:36
gladki kra4enca me vazbujdat mnogo i e stra6no gotino no gadjeto mi ne si maha kosmite i tova ne mi pre4i vseki si precenqva
За :) не искам да се допирам до някой, по гладък от мен ще ми е доста тъпо.. иначе пк ако са прекалено големи черни и дълги космите са много гадни..тогава по добре да ги махне в началото на лятото..
Ами то е въпрос на личен избор,но аз не харесвам много-много гладки крака за момче.
nymphetamine__
07-13-2006, 12:42
Твърдо против мисля че е супер глупаво и няма абсолютно никаква хигиенна цел а просто е пореднота изпростяване...Според мен за мъж е напълно нормално да има окосмяване по краката и не виждам нищо гнусно или отблъскващо в това....А иначе едва ли не да си сравнявате на кой са му по-гладки краката и да си ходите заедно но кола маска... :-k нищо мъжествено
Ами тез косми на момчетата са им гордост.А пък ако няма ще седи много изкуствено.Следователно за космите
light_purple
07-14-2006, 20:26
Нека чуя мненията ви.Въпроса е адски лесен За или протов космите по краката на момчетата :?:
Emi ako e nekuv hiper kosmat po-dobre e da si gi mahne,no ako e normalno okosmen ne e hubavo da si gi maha.Po princip sum protiv
Eclipse_bb
07-14-2006, 20:28
Добре де, сега аз да ви питам нещо - защо много момичета (поне тези, които познавам), щом едно момче се епилира са по-склонни да го пратят "на другия бряг", отколкото ако си прави маникюр и педикюр редовно, примерно?
Добре де, сега аз да ви питам нещо - защо много момичета (поне тези, които познавам), щом едно момче се епилира са по-склонни да го пратят "на другия бряг", отколкото ако си прави маникюр и педикюр редовно, примерно?
Аз не съм от тез момичета :-D
`Death`Whore`
07-15-2006, 10:23
ОО, не вярвам някой наистина да мисли, че мъж, който се епилира, е хомосексуален. Това няма нищо общо. Транссексуалните мъже се чувстват отвътре като жени, следователно са хетеосексуални, само обвивката е мъжка.
Мъж, който се епилира, е педал, т.е. мъж, който прави неща, свойствени само за жените - епилация, гримиране, скубане на вежди...Ходенето на маникюр и педикюр също е педалско.
Eclipse_bb
07-15-2006, 13:55
Е, извинявай, но поста ти е адски противоречив, двете части се самоизключват...
Да си чувала за "типове" като метросексуален и кеърмен?
Еми и аз смятам, че е много по - добре без косми и много уважавам момчетата, които се поддържат!! И не мисля, че има нещо гейско в това, напротив, прави ги по - привлекателни. Но това си е лично мое мнение! :wink:
И аз мисля тей !
Malko_kote
07-16-2006, 01:44
Mi moito gadje si gi maha i tva mi haresva.Po-dobre e mom4etata da se obezkosmqvat.
Зависи си от самите косми,ако са големи и черни по-добре без тях,но ако са малки и руси нямам нищо напротив :oops:
`Death`Whore`
07-16-2006, 11:13
Всъщност не се самоизключват. Просто едното беше отклонение. Ти му казваш метросексуален, а аз - педал. Не става въпрос за сексуални предпочитания, спокойно, нали всички мъже се притесняват от това.
sladkata_hilary
07-18-2006, 13:02
за мен няма голямо значение,но все пак клоня към обезкосмените :lol:
DeSiTo0o
07-18-2006, 15:38
zavisi kolko sa...ako sa mn-protiv, a ako sa po malk-se1 mi e :roll:
Estestveno nai si me kefi kato e gladi4ko bez kosmi :wink:
много искам да впечетля едно момче но незнам как моля ви дайте ми съвет с гърди с косата с лицето с физиономии моляви спешно е много ви се моля помогнете ми. :smt010
Emii za men chesno kazano ne e tolkova vajno , no sushto mnogo se draznq kogata chuq izkazvaniq na momcheta che tva bilo pedalsko i nz si kvo oshte ...vsqko momche samo si precenq kak da poddurja svoq vunshen vid...
`Death`Whore`
07-19-2006, 08:28
Ясно е, че всеки преценява какво да прави с тялото си, но това не пречи на другите да му лепнат етикет заради външността. Всеки го прави.
SeXy_BaDeM_f
07-19-2006, 10:44
spored men ako si haresva6 ili daje obi4a6 mom4eto mn 6ti puka za kosmite!moq s tqh i bez tqh se 6te si go obi4am!za men naistina nqma zna4enie,no po temata mai s kosmi e po dobre-izglezda mi po mujestveno
Spored men nqma ni6to pederasko v tova edno mom4e da si maha kosmite na krakata,no vupreki tova smqtam,4e ako edno mom4e pritejava nqkakuv 4ar,nqma smisal da stiga do takiva krainosti.Li4no na men mi haresvat i dvata varqnta-stiga mom4eto naistina da e gotin. :wink:
Ясно е, че всеки преценява какво да прави с тялото си, но това не пречи на другите да му лепнат етикет заради външността. Всеки го прави. mi za sujalenie adski si prava,no prosto ponqkoga horata sa dosta povurhnostni v tva otnoshenie gledaiki samo vunshnosta i "lepvaiki etiketi" kakto ti kaza...
thirteen
07-19-2006, 14:24
Харесва ми такъв,какъвто си е...
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-19-2006, 16:50
hahaha po me kefi da sa s kosmi.. tai kato vidq mom4e s gladko izbrusnati kraka mi napomnq za....... momi4etata... i si mislq 4e 4oveka e gei sry moe mnenie za kosmite po krakata na mom4etata sum :D
piFka_LP
07-19-2006, 23:10
zavisi ot kosmite no mislq
4e nema po4ti nikfo zna4enie no
est po qko e bez kosmi spored mene
honey_reflection
07-20-2006, 10:19
Na men mi e vse 1, dali e s ili bez kosmi na krakata ! No ako ima mn shte e dobre da si gi mahne.. no inache ne mi prechi .
Li4no az predpo4itam kolkot kosmi si mu e dal gospod po krakata tolkos da si sedqt...ebahti sia nqa se srawnqwame koi e po gladak po krakata....moq maj sa6to si gi maha orewah my sweta ama da prai kot si iska....az sa6to ne wijdam ob6to mejdu higiena na krakata i laskawi majki geiski kra4enca :evil: deeba 6tom trqalo seki maj da e tolkos gladak ai kajete na ba6ta si da si obrasne krakata da widim kaf 6a my e otgowora :shock: :-D :-D :-D
Krem4eto
07-22-2006, 17:28
Нямам мнение...И за и против ;)
gata4eto`f
07-22-2006, 17:32
mom4e s gladki kraka-sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :smt007
Това, че не виждате връзка м/у обезкосмяването и хигиената е поради липса на запознатост с темата. Леля ми и калеко ми са доктори и са ми казва ли, че по време на премахването на косми е по-добре да сте в стая (че то къде другаде да си махнете), но след това не излизайте веднага (слд около 30-60 мин.), защото може да ви се появят пъпчици по краката (както се случва с 1 мой friend). Аз съм момче и мисля, че е по-добре да си ги махаме на краката - 1во- по-естетично е, 2ро- няма нищо гейско в това, 3то- не ви ли е по-добре да погалите някой гладичък крак, вместо гора от косми (пък ако са малко космите на момчето, няма проблем да си ги остави).
Абе с косми като чели по-ми харесва.Не говоря чак като маймуна да бъде..Но Все пак аз съм момичето нали?! :lol:
sOutH^pArk
08-11-2006, 03:12
момче без косми - :smt078
protiv kosmite,ako sa prekaleno mnogo,ako ima6 malko i ne se vijdat po biva,ama nqkva gora.. [-X :mrgreen:
az predpo4itam na krakata da imat,po majestveno e!
Значи преди една седмица се върнах от морето и нали ми правеше впечатление окосмяването по краката на момчетата.Имаше едно момче,което имаше адски много косми по краката,то си беше направо гора.Ето в такъв случай смятам,че трябва да се обезкосмяват,но момчета,при които окосмяването е нормално-твърдо против съм да ги махат :wink:
DarkSanctuary
08-13-2006, 16:36
ЗА! :lol:
Ебахти тъпия въпрос, честно! Защо сте решили, че трябва във всяка тема да присъстват въпросните 'за' и 'против', не знам, но е малоумно. Още малко ще направите тема "За и против чили соса", ако вече не сте, де!
Супер смотана гледка са гладките мъжки крака. Остава само и да си говорим с младежа за бръснене, кола маски и тем подобни простотии, и да гледаме на кой са по-гладки краката...чудно! :-s
DaHuTyYyY
08-13-2006, 17:03
Определено е по-добре без косми, но нямам нищо против ако има малко
luda`flirtajika
08-14-2006, 16:54
bez kosmi e mn po dobre,no i da e sus...az nqmam protiv :) { }
teenage_drama_queen
08-14-2006, 18:31
smqtam 4e e normalno mom4etata da ne si mahat kosmite ama ako sa mnojko stava gadno ama ina4e na men mi izglejda mn sme6no mom4e s epilirani kraka :wink:
christina_aguilera
08-14-2006, 20:12
нямам предпо4итания,но ако един мъж пък е супер гладък,би ми изглеждало малко геиско,макар 4е не е :wink:
Juicy_Lucy
08-14-2006, 20:50
За За За!
cMeTaHka
08-14-2006, 21:16
:!:
зависи от количествотопък и от самото момче. :)
ako sa super dulgi i tumni,tvurdo za mahaneto!dobre e ako ne hodqt na kola,pone s ma6inka za podstrigvane da gi mahat mom4etata.
B@By_Sp0Rt
08-16-2006, 11:32
mi zavisi kolko sa ako sa dosta po dobre e da gi nqma no ako sa po malko da si stoqt :lol: ..no 4esno kaznao pove4e mi haresvat da nqmat
krem4et0
08-16-2006, 12:12
Не ме бъркат,ама хич.По-скоро ЗА.
Ами това си е въпрос на избор и според мен не е от голямо значение дали ще е с косми или без
cherinka
08-16-2006, 18:59
ами на мен ми е много яко когато гледам някое момче по шорти и с едни такива рунтави косми. симпатично ми е някво. иначе ако окосмяването е в повече, няма нищо лошо космите да се махнат. така мисла аз :Р
BLUE~ANGEL~
08-16-2006, 20:25
emi predpo4itam s kosmi za6toto izglejda mn po mujestveno,no ako ima prekaleno mn po dobre da si gi maxne za6toto izglejda otvratitelno :smt102
Malko_kote
08-17-2006, 09:33
Protiv.Mn po-seksi i krasivo sedi kojata kogato e obezkosmena dori i kato stava vupros za mom4eta.
NaDuFcHe
08-17-2006, 09:34
I az neznam chestno akzno..nqkak si nevurvi gadjeto mi da e s po-gladki kracheta ot moite hahah ma kakto i da e..Lichno na moito bebe az sum mu gi mahala i mnogo si me kefi taka...
Elektra_x
08-17-2006, 09:53
Да бе точно :evil:Много се нервя когато някой каже че щом едно момче си бръсне краката той е гей.Тва е въпрос на личен избор...но е много по хубаво момчето да е без косми...по приятно е и до допир.Така че твърдо съм ЗА!
ами по хубаво да си ги махат!а и не мисля че е гейско или нещо такова-просто е по-яко според мен
Аз съм против.Направо ми е отвратително като видя някой избръснат.Бляяяяяк,никой не го изисква от тях,така както от жените .Предпочитам рунтавите крака :mrgreen: По-мъжествено ми изглежда.По възможност и брада да ходи с косматите крака 8-[
naistina e taka
mil4eto_
08-20-2006, 17:19
Зависи.Ако са прекалено много&по-добре е да си ги маха,но ако не се забелязват много не ми пречат!
lunnoto_momi4e
09-09-2006, 22:01
mnogo pove4e mi haresvat mom4etata bez kosmi po krakata.
Белязана_с_името_ти
09-09-2006, 22:28
аз ли4но харесвам пове4е мом4ета с обезкосмени крака и въобше не мисля,4е е педераско :smt018 даже мн ме кефи
Предпочитам косматите мъжки крака. 1...2...3... *брои си на ум* Сега ме застреляйте!Едно на ръка, че това е признак за мъжественост. Просто едно от нещата, които харесвам най-много в момчетата, това е техният естествен вид - без намацани с гел коси и прически, без обезкосмявания по крайниците.
GLeZoRanA
09-09-2006, 23:24
Зависи колко ще са ...
malko mace
09-10-2006, 09:46
Predpochitam momcheto da e okosmeno,zachtoto opredeleno mi izglejda po-majestveno!Ako niama nikakvi kosmi,tova oznachava,che e malak,bavnorazvivacht se ili pederas.E,razbira se,ima i metero seksualni momcheta,koito ne sa geyove,a se grijat za vanchnia si vid,no pod tova imam predvid da si slagat gelove na kosata i da se majat s losioni i kremove,za da mirichat po-priatno i da ne sa celite papchasali!Osven tova mnozinstvoto go praviat imenno za da se haresvat na nas-momichetata!No pak veche momche da se epilira...tova go namiram za chista pederachtina!!!E,razbira se,ako ima problem s okosmiavaneto i celiat ne se vijda ot gasta kozina,kakto i ako kosmite zadarjat nepriatna mirizma,moje da gi otstraniava ot vreme na vreme,no po princip...Ne bih iskala dokato az si epiliram krakata naprimer gadjeto mi da pravi sachtoto do men i da mi iska modni saveti i saveti za krasota,zachtoto uj nagled nevinnoto epilirane moje da prerasne v nechto mnogo po-seriozno,taka che otpraviam edno kratko poslanie kam momchetata-ne se epilirayte,ako ne iskate da zagubite svoiata otlichitelna cherta,koiato pokazva,che ste momcheta!Tova e vse edno da vi otrejat onaia rabota,a kak bihte se chuvstvali togava? :smt018
_HellGirl_
09-22-2006, 20:55
И аз така мисля =D>
Kimberly
09-24-2006, 11:42
Аз съм "ЗА" , защото според мен е нормално мъжа да е с косми,независимо малко или много. :-k
ABSOLUTme
09-24-2006, 12:52
](*,) Разбира се,че ЗА космалаците(при мъжете де :lol: )!!иначе имам чувството,че си лягам с пубер..
olive_oil
09-27-2006, 15:12
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женскимда
Mimka_sweet
09-27-2006, 18:35
#-o Blqhhhhhh mom4eta s kosmi po krakata tva UBIVA romantikata i si4koto mu tam ujs ujs ujs :smt011 :smt012 :smt011 :smt012 :smt011 :smt012 :smt078
.:Marissa:.
09-27-2006, 19:24
Ако космите не са много,нямам против,но ако прилича на УРУНГЕЛ няма да стане!!!Макар че по-добре с косми по краката отколкото с косми подмишниците или по гърдите и гърба-ОТВРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt078
morsheeba
09-29-2006, 20:30
mi nz za mene ne e gadno no moito gadje tvurdo i uporito si gi maha brat4e!!!az ako bqh mom4e i mojeh da si hoda s kosmati kraka...ebati kefa a te si uslojnqvat dopulnitelno jivota!e vij ako e kato runo... moje ama ina4e ne e ne6to koeto mi e protivno po skoro sa gadni ako imat kosmi po gurba blqk!!!
Ако са малко може,но иначе абсурд. [-(
animalita
10-01-2006, 09:44
Пфу..хич не ти е лесен въпроса. Колкото мъже толкова и видове окосмяване. Определено не обичам мъже с гладки крака, но и не бих понесла някоя горила:) Нещо средно!:)