- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
Нека чуя мненията ви.Въпроса е адски лесен За или протов космите по краката на момчетата![]()
Зависи колко ще са ...
Смисъл ако е нормално не бих имала нещо против ...
Обаче ако не се вижда крака от космите определено см против![]()
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastkoNqma nishto losho
v tva edin maj da se poddarja.
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Еми и аз смятам, че е много по - добре без косми и много уважавам момчетата, които се поддържат!! И не мисля, че има нещо гейско в това, напротив, прави ги по - привлекателни. Но това си е лично мое мнение!![]()
Аз пък не се възбуждам от гладки мъжки крака.
predpo4itam bez kosmi
mi nqmam ni6to protiv kosmite po krakata na mom4etata pravi gi po mujestveni
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски
zavisi ako se vijdat mn da se mahnat a ako ne en mi pre4i
Naposledak vse poveche i poveche moi priqteli(Momcheta)Si mahat kosmite na krakata...MNOgo e sexi i e priqtno pri dokosvane...osobeno ako krakata sa im hubavi (kakvito sa na moite friends) i oshte neshto mislia 4e tova si e do li4na higiena i vseki ima mnenie no v nikakav sluchai ne sum si pomisliala nqkoga 4e e pederastko kakto tvardqt mnogo hora....DAJE E MNOGO po-priqtno sexyyy i kakto iskate go narichaite))
ми ако излезе някъде навън по къси гащи много ясно, че съм против, ама ся ако случайно има мъничко няма да оревем света![]()
не съм кой знае ква маниячка в тва отношение
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
против - предпочитам да е гладичък
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Аз не харесвам мъже, които носят къси панталонки...явно вие - да. Педали всякакви.
Не виждам нищо общо с хигиената и обезкосмяването на краката. Който както иска да си ходи, ама мен тва нещо не ме кефи и е просто излишно за момчетата.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
i az nemoga da razbera za6to nqkoi smqtat 4e e pederastko tova.no vseki si ima mnenie.Първоначално написано от ~KUCHKATA~
Първоначално написано от The Goodbye Girl...
=D> Много добре казано
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Специално за краката - Против.
На мен ми е все тая.
Нямам нищо против момчетата да се обезкосмяват.Приятно ми е,че се поддържат даже.
Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko Nqma nishto losho v tva edin maj da se poddarja.
и аз съм на същото мнение
Първоначално написано от niki7o
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
СъгласнаПървоначално написано от valantain_love
![]()
И моето мнение е същото...Първоначално написано от The Goodbye Girl...
2000 такива теми ще има сигурно . На мен много повече ми харесват обезкосмените.
т. 2, 9