View Full Version : Zashto stava taka?
anonimcheto
06-19-2006, 11:55
Zdraveite, az sum pochti na 15 godini (sled 2 meseca gi navurshvam) i mai sum se zaburkala v dosta golqma kasha. Problema e v tova, che sum vlubena v po-golqmo momche....da de, to si e napravo muj. Toi e na 38 godini i e syuchenik na maika mi. S nego mnogo se obichame i az lichno sum napulno udovletvorena ot vruzkata ni-i psihicheski i sexualno. Toi e lubovta na moq jivot i sum gotova da sum vinagi s nego. Problemut e v tova, che nashte razbraha i mnogo se qdosaha. Zabraniha ni da s vijdame, a bashta mi kaza, che e sposoben da go ubie. Tova moje bi stana, zashtoto edin den te vlqzoha v staqta mi, dokato si praveh test za bremennost. Naistina sum mnogo pritesnena. Ne znam kakvo moje d stane. Strah me e, kakto za moqta lubov, taka i za bashta mi. Zashtoto priqtelqt mi e dosta nabitichuk i kato nishto moje da nabie tati. Molq vi, daite mi suvet. Kakvo da kaja na roditelite si, che da priemat vruzkata ni. Molq vi pomognete mi, zashtoto mnogo go obicham i ne moga da izdurjam veche i minuta bez da go vidq. Blagodarq vi predvaritelno.
`Death`Whore`
06-19-2006, 11:56
Ти не би ли се ядосала, ако твоя съученичка се ебе с баща ти?????
anonimcheto
06-19-2006, 11:58
Ima razlika mejdu tova da se ebesh i da pravish lubov. A nie s moeto bebche pravim lubov.
`Death`Whore`
06-19-2006, 11:59
Няма значение. Ти си неоълнолетна, той е пълнолетен. Правите секс. Всеки може да каже, че прави любов, но това не прави връзката по-морална.
[-( [-( [-( ne vqrvam na o4ite si.. ti normalna li si be.. ne si palnoletna.. samo na 15 toi na 38 i moji da ima lubov..pri tova sau4enik na maika ti.. ne znam v kav svqt jivee6 neznam dali naistina go love kolkoto tvardi6 no tova ne e normalnoo.. ako moita da6terq se zakarka s tolkova vazrasten 4ovek.. takaf boi 6e i metna a za nego da si kopae groba [-X zarazvaiu go be momi4e.. tolkova si malka o6te kade si tragnala ..izob6to ne znai6 kade sa zabarkva6.. 6te sajelqva6 nqkoi pat pomni mi dumite #-o
Victorya
06-19-2006, 12:14
искаш да приемат връзката ви?!абе ти чуваш ли се!я се замисли ако твойта дъщеря ти беше врътнала тва номерче!боже божееее!той може да ти е баща!почти на 40 е!след 20 години ще си вдовица и ще си търсиш ново мужле!тоя път гледай да е поне на 70 че иначе не става!ти не си нормална мойто момиче!моя съвет е да идеш на психолог и да си поговорите щото твойто приятелче ако го сгащат с тебе или ваште се оплачат в "милицията" ще го приберат за педофилия!бая годинки ще му лепнат а ти понеже си дрисла още и никой нема да ти верва че той не те е накарл насила да си му любовница!боже ти не само себе си но и ваште и него и целия ти свят е забъркан в една пълна каша!на твое място бих се застреляла! :smt011 :smt011
anonimcheto
06-19-2006, 12:23
Hora ne razbirate li, che az naisitna go obicham. Toi e edinstvenata mi i istinska lubov, ne moga da jiveq bez nego. V kraina smeka jivota si e mi. Ne moga da razbera zashto roditelite mi se burkat. Tolkova li ne mogat da razberat, che istinski go obicham. Znam, che tova, koeto pravq ne e mnogo redno, no vse pak ne moga da zapovqdam na surceto si da go zabravi. Mislq, che nai-dobroto, koeto moga da napravq v momenta e da napusna doma si i da otida pri nego. Taka pone nqma da sum v tejest na roditelite si.
neutravlad
06-19-2006, 12:24
Много ясно, че е нормално :evil:
Егати но можа ли да намериш некой поне кам 25.... пак е много де ама поне е по-близо.
Ти как би се почувствала ако някой съученик ”прави любов” с майка ти !!!
Пък и тоя си е чист педофил, момиче под 18-20 години си е аПсолютно дете, както и да го гледаш, то аз не бих се хванал с 15 годишна... :smt018
П.П. Какво ли правя в този форум? Забавлявам се, много от темите са несериозни :mrgreen:
IKisseDAGirL
06-19-2006, 12:30
божее ти ся си се хванала с някъв 40-годишен, пък кво остава като станеш на 20-25 и се наложи да се омъжваш :? тогава сигурно в старческия дом ще ходиш да си избираш мъж :smt005
абе я се стегни малко и си намери някво младо свежо момченце, кво се занимаваш с тоя?? той само те използва за секса, нищо повече - убедена съм в това! май е време и ти да го приемеш :wink: щото ти си на 15 и си витаеш още в облаците, ама един чичка на 40 години едва ли таи такива невинни розовки фантазии :roll:
ех деца, деца... :P 8)
P.S. не не не
не мога да повярвам накъде върви тоя нашия свят :-# (тва сигурно го казвам за 10-ти път вече, но просто темите на някои не спират да ме учудват :?)
ami vij prosto otiva6 pri va6te i im se izvinqva6,razkazva6 za situaciqta i moli6 za savet..... naprao go zarqzvai vednaga i obe6tai na roditelite si 4e niama da se zabarkva6 v takiva ka6i drug pat!
Ходи се гръмни бе дете.Ти си болна тъпа и още какво ли не.38 той може да ти е баща.
pd_gotin
06-19-2006, 13:19
Ще си си в пълното право да му казваш "татенце"... В ТАЯ ГЛАВА ИМА ЛИ НЕЩО ? И не ми говори за любов на 14 че откачам направо... земи ходи легни, наспи се, земи си студен душ и помисли пак. А баща ти... много е прав, и аз на негово място бих се узлобил така и май не само аз, а 99% от хората тук... !
Едит: не се заяждам, просто казвам...
`Death`Whore`
06-19-2006, 13:21
Hora ne razbirate li, che az naisitna go obicham. Toi e edinstvenata mi i istinska lubov, ne moga da jiveq bez nego. V kraina smeka jivota si e mi. Ne moga da razbera zashto roditelite mi se burkat. Tolkova li ne mogat da razberat, che istinski go obicham. Znam, che tova, koeto pravq ne e mnogo redno, no vse pak ne moga da zapovqdam na surceto si da go zabravi. Mislq, che nai-dobroto, koeto moga da napravq v momenta e da napusna doma si i da otida pri nego. Taka pone nqma da sum v tejest na roditelite si.
Ти не си пълнолетна и родителите ти имат пълна власт над теб, затова се бъркат. Те са ти настойници до 18 годишна възраст.
Sisityyyy{P}
06-19-2006, 13:33
твоето приятел4е много е загазило...според закона при секс с непълнолетна от 5-20 год без право на обжалване и 50 000 лв. глоба ! не му завиждам !
Предложи на ва6те да си направите групов с ония,38-годиния и на тях 6е им мине...
abe,hora nedeite taka..daite malko po spokoino kym neq.ne q opravdavam ama vse pak.a ti naistina se zamisli 4e si na 15 a pr ti e na 38.az sy6to sym na 15,no pr mi e na 18 (mislq 4e e napylno normalno) ispored men trqbva da go zareje6,da go zabravi6 i da si nameri6 pritel na tvoqta vyzrast..ili nqkolko godini po golqma ot teb (ako razbira se ne iska6 da e po-malak ot teb ) tova e ot men,neznam kakvo drugo da ti kaja..osven da go zareje6!!!
Ми аз напълно подкрепям вашите... Тва не е нормално! Правиш грешка и то голяма... Послушай ги, вероятно ще ти е трудно, ама си удари спирачките и ги послушай! Не се притеснявай за баща ти, че може да бъде набит! Притеснявай се за твоя възлюбен и за баща ти, че може да убие....... Тва е ужасно! Нищо, че приятелят ти е "набитичък"... Това няма особено значение, поради простата причина, че малко хора убибат с бой..... УЖАС!!! Спри да се срещаш с приятеля си и повече не си прави тестове за бременност в стаята ти-има бани и тоалетни за тея работи!
Nadelina
06-20-2006, 10:19
Be ti mozyk imash li ? Olele maiko..
ХАх ако се базикаш браво привлече доста хора,ако не верно си зле.
Замислисе той кво може да намери в една тинейджърка...здрав разум?
събеседник(за кво си говорите за Britney ли)?или пък си мн добра в леглото на 15 хаха леле тва трябваше да е майтап ;)
Тоя човечец верно си е педофил като толкова те харесва да е тръгнал с майикати на времето може и да си приличате.
Ако бях на мястото на бащата нямаше да заплашвам ами направо под ножа ама и той си е виновен голямо възпитание ти е дръпнал..
Аз ако бях на твоя човек щях да на*ба и майкати и бащтати.А сега сериозно.
Ще ти кажа само едно твоя "fr" е пълен педофил!
И ще е добре някой да го заколи!!! :twisted:
alkobalko
06-20-2006, 16:55
Sorry, ama tva toito ne e normalno. Kak mojesh da ochakvash roditelite ti da priemat vruzkata vi. V kraina smetka, pomisli malko. Ti kak bi reagirala na tqhno mqsto? Na dali bi se zaradvala. Ti vse oshte si malka i tova naistina e golqma greshka. Po-dobre se spri sega, zashtoto ne se znae kakvo moje da stane za vbudeshte.
Az ako sum na mqstoto na bashtati , 6te go pri4akam posredniosht da se pribere shte vzema kalashnika i :smt067 :smt068 :smt071 :smt070 :smt072 tova bih mu napravila, izvinqvai no toi e e*ahti pedofila mi se hvane s nqkakvo momi4ence na 15 godini deto ima o6te mlqko po ustata (ne se ubijdai) , a i da si naqsno , 4e toi nqma seriozni namereniq kum tebe , q se pozamisli malko ako ste se taka zaedno i v edin moment imate deca ti 6te si na 20 toi na 43 i kakvo kato stanat decata ti na po 30 bashta im 6te e na 73 godini a to na 40 ,bahti qkoto , ei momi4e q pomisli malko s taq glava.Moje i da se obichate ,no v edna vruzka trqbva da ima pone malko razum
Svirka```
06-20-2006, 17:31
Може би проблема е във възрастта ти.Аз имах подобен проблем, малко интересно се получи!Бачках в едно диско (няма да казвам кое да не стане реклама), барманка на смени (не съм пълнолетна).Една вечер на бара седна едно 12-13 годишно момиче с което се запознах.Изглежда се беше понапило а GSM-a му не спря цяла вечер.Към 1 часа в диското влезе един мъж-мечта.Бащата на това момиче, аз мигновено се влюбих в него.Тогава си имах приятел на всичкото отгоре ](*,) Момичето изглежда живееше близко до мен, а си беше забравила телефона на бара.Реших да й го занеса на другия, но ми отвори този мъж, гледахме се около 5 мин. и след това започнахме страстно да се целуваме и правихме секс цяла вечер.На другия ден се събудих в прегръдките на този мъж. :mrgreen: Странно, събудих се от тропота на врата и познайте кой беше на вратата - един мой бивш приятел.Момичето помислило, че баща му получава астма заради крясъците хехе, бяхме заключили вратата и викнало браточед си (бившото ми).Историята няма гаден край, правихме 3-ка, аз, гаджето и мъжа. :mrgreen: Ето гадната част: след като си тръгнахме, с този човек повече не се видяхме.Изглежда някаква съседка ни беше видяла (тъй като те живееха в къща) и викнала полицията, защото си помислила че той ни изнасилва!Сега този мъж е в затвора и щом се качваше в патрулката повтаряше думите: щом излезна от затвора ще ви изнасиля наистина и ще ви убия, малки копелета!А дъщерята отиде в поправителен дом, жена нямал.И за празниците я пускат, ходи ми звъни по вратата с нож и иска пари, аз разбира се й давам.Каква съм глупачка!