View Full Version : Kade, koga, kak ?
MI az...
06-19-2006, 21:12
Dobre de hora... s priqtelkata mi mn se obi4ame i mislq 4e skoro 6te go napravim. I na dvamata 6te ni e za purvi put i iskam za neq tova da e ne6to nezabravimo i se 4udq kade, koga i kak da go napravim... daite nqkvi idei koito oba4e da ne sa neosu6testvimi... xax :D
kudravoto
06-19-2006, 21:13
mi moje vuv vas ili v tqh kogato re6ite
Az se 4udeh ne6to podobno...sega 6te po4vam rabota lqtoto i mai 6te e vseki den.Nqma da e problem da se vijdame ve4er,no togava i u nas i u tqh ima nqkoi i ne znam mnogo gadno se polu4ava ](*,)
Stiga da imash dobroto jelanie mojesh da podgotvish edna priqtna obstanovka i slychkaat da ostane kato priqten spomen i u dvamata! TRqbva samo da imash malko jelanie i vuobrajenie. Principno ne e mn xubavo tezi neshta da se planirat mn mn, zashtoto ne se poluchavat.. moje bi trqbva da bude iznenada sprqmo tvoita pr. Nqkoq vecher, kogato si sam u vas i q pokani..sloji sveshti, vino i nqkakvi taki romantichni detaili i tq shte bude pr iznenadana. TRqbva da budesh vnimatelen i vsichko shte e ok!
e tozi problem go ima po4ti vseki teen ... nz kak da ti pomogna ...ina4e parviq pat ne go misli tolkova prosto se slu4va O:)
s0s0LidkiD`f
06-19-2006, 21:48
ima hoteli be deca ;) ili pa napravete go u nqkoi va6i priqteli .. :-k 8) a ina4e da ne e hubavo mn da se planira 6ttoo mn 4esto se precakva i e super gadnu slu4valo mi se e .. :?
osemenitelia
06-20-2006, 00:27
ima hoteli be deca ;) ili pa napravete go u nqkoi va6i priqteli .. :-k 8) a ina4e da ne e hubavo mn da se planira 6ttoo mn 4esto se precakva i e super gadnu slu4valo mi se e .. :?ебаси тъпото исказване "има хотели бе деца" ... представи си го на по 15 години (предполагам) две лапета отиват и си наемат хотелска стая... бреййййй