Влез

View Full Version : ...daite da se uredim :PpPpp

jadna_za_lubov
06-19-2006, 21:29
zdraveite ...ako nqkoi iska da si podredi jivota dori i 4rez internet neka punse neshto kato svoqta obqva kvo iska ot polovinkata si i da se oredite :)))))
P.P izvinqvam se ao vi se strori tupo no na men mi se stryva qko da si imash nqkoi Net fr:)

ziky
06-19-2006, 21:32
Здравейте.Казвам се Цветан.....приятелите ми викат Цецо,ziky Цеко или кой как му падне......разбирасе не възразявам.....Роден съм 3 Май(телец) 1991 година в София.Сега живея в банкя със семейството ми...Занимавам се с компютри...макар и начинаещ в тази област,намирам най-голяма утеха в компютрите..Преди обичах да играя игри и да вися по клубове...но с времето осъзнах,че човек трябва да има цели в живот и да има полза от него.Именно за това позарязах игрите и реших да се занимавам с нещо по-полезно като преинсталиране на уиндолси,правене на HTML-чета и други....вярно не се искарват кой знае колко много пари но си заслужава...с течение на времето съвсем зарязах игрите и започнах по осърдно да се занимавам с тези неща и ей ме на..
Принципно,аз съм малко по различен тип характер от другите на мойта възраст...Веднага давам пример:
-повечето момчета и не само момчета,а и момичета на тази възраст обичат да ходят по дискотеки,барове,клубове,з ведения,да пилеят пари за щяло и нещяло..аз не съм такъв...предпочитам да кисна пред ПЦ-то и да си щракам това унова,от колкото родителите ми да треперят къде съм и какво с кой правя...
Относно дискотеките:да,съгласен съм емоция си е,но нито обичам да излизам до късно нито мога да танцувам сувес нито има с кой да се ходи по дискотеки...плюс това дискотеките да бяха дискотеки а не места,където неволно да бутнеш някой и вече той е най-великия и може да те направи на каквото си иска и от там тръгват разправиите от типа:"знаеш ли кой съм аз.." или "стой тука е са ше видиш кой ше викна.."....да именно това са хората на бъдещето...
-друга основна черта която имам е да помагам в къщи.Това ще рече:миене на чинии,чистене,бърсане на прах,белене на картофи,простиране,пазарув ане и какво ли още не.....обичам да се занимавам с ток ел инатслации уредби и муз.устройства и най-вече да ги разглабям...именно тези неща ме правят по обикновен от другите....по това мога да съдя че не обичам нафуканите мамини куклички с руси коси,които се мислят за голямата работа и че света се върти около тях и че Бог работи за тях...От страна на момчетата пък не понасям покрай мене да минават "истинските мъже" а именно:руса коса,обица,дънки по тялото,загащени крачоли в БОТУШИТЕ,коса,стърчаща на сяка една възможна посока,с цвете зад ухото,гушнали се един с другимо и пейки "мила родино"....Просто незнам какво толкова им харесват момичетата...Но нали знаете,всеки си има вкус и право на свой личен живот....
-много съм против секса за малолетни и особенно връзките от типа:"аз съм на 13,а той е на 22"....пълна измислица...а на въпроса защо момичетата правят това ,смисал че ходят с "ГОЛЕМИ батковци" те коментират следното:"Те са сладки и имат повече акъл..".....да да.....може наиситна....но ето как ще коментирам аз:-или тези големи батковци са прекалено малоумни,или наиситна могат да се чустват педофили,защото ако наиситна имаха акъл,щяха да се сетят за факта,че са вече зрели хора,предстои им казарма,деца,женитба и какво ли не....какво правят изобщо с тези момичета.....е да де то е ясно....Но нека не засягаме повече тези двойки...те си имат мозък и знаят най-добре какво правят ;)
-последната отличителна черта ми е това,че обичам кучета,обичам да си хапвам,обичам си компа и сички останали които са ми в стаята,обичам да се интересувам от непознати за мен неща и най-много обичам думата обичам....
Сега какво не обичам:не обичам да гледам телевизия,защото дават глупави и повтарящи се неща от типа на:"О,Карло,порфамор....",не обичам да ме лъжат,не обичам парите защото ги нямам и защото не са нищо,не обичам да съм навън до късно и да ходя по дискотеки,не обичам изневярата,не обичам да си лягам рано,не обичам да нямам нет и компа ми да е далеч от мен.....
Ето няколко други важни неща:
-не пуша;
-пия само в ограничени количества и само когато ми е кеф;
-имам снимки,въпреки че не обичам да се снимам,защото не излизам както трябва (снимките са на този адрес (http://193.24.242.39/me/pics/pics.html)) ;
-не чета книги,както и не обичам да уча;
-не ходя по кафета дискотеки и др подобни;....
-имам зелени очи;
-постриган съм много ама супер късо;
-около 170 и нещо съм :)

Мисля че за мен стига толкова... :)

Контакти:
E-mail:ziky@abv.bg

Това съм аз и почти сичко около мене...който го интерресува да пише :)

bibonka
06-19-2006, 21:33
Tumna kosa po vyzmojnost mnogo kyso podstrigan - pyrvi nomer :P
Kafqvi ili pustri ochi..
Visok nad 1.80
okolo 70-85kg :P

Am...harakter...zabaven,ymereno ligav,mil,nejen,da znae kakvo e lubov i da ne lyje i da ne licemernichi :)))

forrzi
06-19-2006, 21:55
хаха
стига бре хора,стига
защо търсите запознанства чрез интернет???
толкова ли нямате познати и приятели?
жалко
и бибонке-мисля,че 1 изстрел ще бъде достатъчен!!!

ziky
06-19-2006, 22:16
1 Въпрос! Не ти ли писна да си вреш косата във очите?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D

IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 22:43
zdraveite ...ako nqkoi iska da si podredi jivota dori i 4rez internet neka punse neshto kato svoqta obqva kvo iska ot polovinkata si i da se oredite :)))))
P.P izvinqvam se ao vi se strori tupo no na men mi se stryva qko da si imash nqkoi Net fr:)

:D
az nqmam takava a i ne mi trqbv :d

bibonka
06-20-2006, 14:47
forrzi zashto edin da mi e dostatychen..na mene mi trqbvat okolo 5-6 za da se otyrve chovek ot mene :PPPppPPPppPPP