View Full Version : Помощ!Истински проблем!
Svirka```
06-20-2006, 16:55
Един път се прибирах от даскало в обичайното време към един-два часа.Гаджето ме чакаше пред даскало, двамата изчакахме 30 мин. у тях да остане празно и започнахме да го правим.След като той свърши и отиде да си измие пенисът, се чу ужасява вик.Изтичах да видя какво е станало и се оказа, че презерватива е скъсан.Добре че гълтах противозачатъчни ок.Преди 2 дена се случи същото.Оттогава имам болки в корема и в интимните части (отвътре).Ходих на гинеколог, не съм бременна. Апетита ми изчезна.Тъй като е малко бая надарен (21 см), а първия който ме "изчука" беше със 17 санта пенис, възможно ли е да е развалил нещо вътре, не мога да спя!Ходя буквално като насрана, всички ме подозират!За щастие живея с още една приятелка на квартира, защото родителите ни заминаха за Щатите.Това не е поредния базик, може до сега да съм ви се струвала подозрителна, не искам това да ви плаши, просто ми трябваше време да привикна със ситуацията и да спра бъдещото поколение от подобни проблеми като моите!Някой има ли идея от какво може да ме боли?Случвало ли се е и на вас :|
BRAINIAC
06-20-2006, 17:06
Предполагам че ти е дошло много 21 см.Не виждам друга причина зашо те боли ако продължава така иди на гинеколог и поразпитай за проблема ти.
Svirka```
06-20-2006, 17:12
Предполагам че ти е дошло много 21 см.Не виждам друга причина зашо те боли ако продължава така иди на гинеколог и поразпитай за проблема ти.
Това е проблема, ходих и ми каза че ще се оправя до 1 ден.А днес болките като че ли са по-силни.Да не би да имам вътрешна травма?Иначе го вкарваше без проблеми и двамата изпитахме голямо удоволствие :smt008 И още нещо - с това момче не ми беше за първи път, просто миналия път акта свърши след половин час, тъй като неговите му звънаха че се прибират по-рано.
Ami da ti kaja i az imah po4ti su6tiq problem predi nqkoko dni, bqh spala spala s edno mom4e dosta debel penis i dosta vreme pravihme sex i sled tova 1-2 dni mn me bolq , no posle mi mina.S tova iskam da kaja , 4e mojebi si po tqsna i toi s negoviq golqm ... ti e razkazal igrata i zatova te boli
p.p ama ti da ne im gi merish s liniika :smt016
Svirka```
06-20-2006, 17:19
Ami da ti kaja i az imah po4ti su6tiq problem predi nqkoko dni, bqh spala spala s edno mom4e dosta debel penis i dosta vreme pravihme sex i sled tova 1-2 dni mn me bolq , no posle mi mina.S tova iskam da kaja , 4e mojebi si po tqsna i toi s negoviq golqm ... ti e razkazal igrata i zatova te boli
p.p ama ti da ne im gi merish s liniika :smt016
Хахахаха не разбира се!Просто момчетата споделят с мен, някой път при среща се случва такъв въпрос: Колко ти е голям и те ми отговарят!прекалено съм любопитна ;) знам.
firesnake
06-21-2006, 10:51
Macka samo moga da ti kaja 4e 6te se opravi6 no ne trqbva da vduga6 tejko i ne trqbva da go pravi6 pone 7 dni ne amo sex kakvoto ida e sexualno draznenie. za da moje da se vustanovi tukanta i da spadne poduvaneto koeto ne vijda6 za6toto e dulboko tova e kato naturtvane no na drugo nivo.
Миличка извинявай че ти 5азказах играта сори плс :|
просто известно време трябва да се въздържаш според мен! не е страшно! хубаво е че си отишла на лекар! :)
Земи си наръгай един 60-см кур и после се 4уди 6то те боли...
ЪЪЪ баси нищоне разбрах ма си ходила на гинеколог щом е така значи знаеш какво ти има и просто си пишеш тъпотиите.
Svirka```
06-21-2006, 13:08
ЪЪЪ баси нищоне разбрах ма си ходила на гинеколог щом е така значи знаеш какво ти има и просто си пишеш тъпотиите.
Неее офф ходих, той каза че ще се оправя, но болките не спряха, трябваше още вчера да ми няма нищо!!!Та питах дали ви се е случвало подобно нещо и да не е от някаква вътрешна рана 8-[ исках съвет, не съм искала нищо повече...
bulgarche
06-21-2006, 13:56
Щях да пиша и своето ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ама няма смисъл. Никой не е наясно за какво става дума.