Влез

View Full Version : влуди ме!

nika
06-21-2006, 14:09
Здрасти аз съм на 17г от София приятеля ми е на 18г и сме заедно от близо 1год. Скоро ходихме на диско в Ст.град близо до ДжиймБийм в една дискотека на два етажа името и няма да казвам.Ние бяхме на втория си кефихме на якият фолк и алкохолният градус беше в повече. Видях един страшен пич и от време на време си хвърляхме по някой поглед без да разбере приятеля ми. По-късно когато вече бях почти пията видях когато тръгна към WC и казах на приятеля ми, чи аз отивам до тоалетната и като го настигнах точно на вратата на мъжката тоалетна направо го вкарах в една кабинка като хала и още преди да каже неко му лапнах кура. Много се възбудих от това, че ни видяха други как влизаме двамата,от това, че му беше малко мек и можех да му го лапам целия. След 4-5мин, през които може би му направих страшна свирка той се изпразни в устата ми и аз глатнах всичко, огромна глътка сперма. посмуках му го още мъничко и без да кажа нищо излезнах и отидох при гаджето ми което си седеше и пиеше бира. И това беше, онзи се върна и видях, че ме гледа, но аз не му обърнах никакво внимание дори с поглед. Сега си мисля, че ако не бях пила нямаше да го направя, но искам да го направя и когато не съм пила. Вие пробвали ли се нещо подобно, защото на мен ми хареса риска и адреналина!!!

LiSiKa
06-21-2006, 14:25
Ето това се нари4а курвенска история !!! :evil:

06-21-2006, 14:28
Здрасти аз съм на 17г от София приятеля ми е на 18г и сме заедно от близо 1год. Скоро ходихме на диско в Ст.град близо до ДжиймБийм в една дискотека на два етажа името и няма да казвам.Ние бяхме на втория си кефихме на якият фолк и алкохолният градус беше в повече. Видях един страшен пич и от време на време си хвърляхме по някой поглед без да разбере приятеля ми. По-късно когато вече бях почти пията видях когато тръгна към WC и казах на приятеля ми, чи аз отивам до тоалетната и като го настигнах точно на вратата на мъжката тоалетна направо го вкарах в една кабинка като хала и още преди да каже неко му лапнах кура. Много се възбудих от това, че ни видяха други как влизаме двамата,от това, че му беше малко мек и можех да му го лапам целия. След 4-5мин, през които може би му направих страшна свирка той се изпразни в устата ми и аз глатнах всичко, огромна глътка сперма. посмуках му го още мъничко и без да кажа нищо излезнах и отидох при гаджето ми което си седеше и пиеше бира. И това беше, онзи се върна и видях, че ме гледа, но аз не му обърнах никакво внимание дори с поглед. Сега си мисля, че ако не бях пила нямаше да го направя, но искам да го направя и когато не съм пила. Вие пробвали ли се нещо подобно, защото на мен ми хареса риска и адреналина!!! Kvo da kaja osven 4e si bokluk

Nadelina
Napravo nqmam dumi! Nikoga ne bih go napravila.. Az svirki na gadjeto si ne pravq pak na nqkaf nepoznat.. Ujasssss :P

neutravlad
:twisted: :twisted: :twisted:
И после се събуди (под)мокрена, нали :)
Гълташ на друг и викаш, че гаджето ти не е усетил... [-X
Ако искаш адреналин скочи с парашут, но без да имаш парашут... ей това е адреналин: ”Дали ще ме съберат часовникарите долу!!!”

06-21-2006, 14:29
ТЪПА КУРВА

Помисли ли за приятеля си преди да го направиш? ОВЦА ПРОСТА

06-21-2006, 14:31
Браво точно такива жени харесвам мухахахха пък балъците дето изпитват чувства да си седят и да ги лъжат.

Е пила не пила все тая то по дискотеките е така.

Ice_Queen
06-21-2006, 14:35
ОМГ! :shock:

DitmataMC
06-21-2006, 14:35
ne na liubovta,ne na serioznite vryzki...

06-21-2006, 14:37
Абе ти си била бахти курвата ако толко искаш адреналин кажи каде да доида да ми лапаш кура шаврантия проста. Ти ако ми беше гадже щех те удава в сперма бе и кур немаше ти подам да излезеш от сперменото море пача проста лапа лапа и кат се сабуди даржеше прогнила краставица омазана с чекензис. За 5лв колко време ше ми го лапаш викам 1-2 дена.

06-21-2006, 14:38
А най - смешното е, че това го е писало 100% момче, което се ебава и ви гледа сера. До автора - евалата, че толкова много хора ти се вързаха :mrgreen:

sexkiss
06-21-2006, 17:06
Браво миличка!Много ме изкефи :D Направо нямам думи...Може да е курвенско,ма пък е и много яко,хич не слушай тия дето ти викат че си била курва,живей си живота,прави си кефа и толоква ;)

Rion4FuN
06-21-2006, 17:30
ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.

alkobalko
06-21-2006, 17:51
Otnosno temata, povedenieto ti e napravo otvratitelno. Tova ne e postupka na normalno momiche, a na nqkakva ...........
A tik Rion4Fun, ne pochvai pak s tvoite izmislici.

NeSTa_86
06-21-2006, 18:09
tva ako e istina si golqma kurva!
HATE FUCKIN BITCHEZ LIKE YOU
FUCK YOU WHORE!

Dreamfall
06-21-2006, 18:13
hahahhahaxhxahxahxaxhaxhxahxahxaxhaxahxahxahxxahxh xaaa!!!!!!!!!!!!! Ako tva e istina ti si basi kurvata... ;) i kvo.... za kvo izob6to hdi6 s priqtel si kato izob6to ne ti puka za nego e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt011

TheGrimRipper
06-21-2006, 18:17
YooOOo Beatch alarm nqmam dumi OMFG :shock: :shock: :smt005

francheska_baby
06-21-2006, 18:18
Щом ти доставя удоволствие продължавай все така;) затова са мъжете

Овцата
06-21-2006, 18:20
ТЪПА КУРВА

Помисли ли за приятеля си преди да го направиш? ОВЦА ПРОСТА

Ей, не обиждай овцете ;)

Иначе, да замъкнеш някое момче в кенефа (стига да не ти става навик) може и да е вълнуващо преживяване. Но когато гаджето ти е на една крачка, е повече от отвратително.

`Death`Whore`
06-21-2006, 18:23
Дори не те е ебал...каква файда? Ако гаджето ми направи такова нещо в мое присъствие, ще го призная за курва.

honey91
06-21-2006, 20:22
tova mi zvu4i po-skoro kato fantaziq,a ne kato realna slu4ka

^KaSiDi^
06-21-2006, 20:37
awe opredeleno kakto v sluchaq e zameseno i gadjeto stava mn gadno,ama vse pak i mn zavisi kakvi sa chuvstvata kam priqtelq i,ako i e nqkoi poreden i i e vse vgyz za nego,nishto chudno,che go pravi....obache ako e seriozna rabotata MOMICHE,TI NQMASH AKYL!!!

a btw zamislih se,kva shteshe da e razlikata ako si nqmashe priqtel....? :roll:

`Death`Whore`
06-21-2006, 20:38
Ама и ти говориш глупости. В момента, в който е помислила да го направи, връзката И е престанала да е сериозна, дори да е била.

anichkaaa
06-21-2006, 20:40
Zna4i ne durji6 na priqtelq si.Tova moje6 i s nego da go napravi6 :!: :evil:

06-21-2006, 20:46
А бе,хора,оставете момичето на мира!Кат има желание нека си се ебе,нека си праи дудуци,к'во толкова....е да,малко гадно за приятеля,но пък нали за това казваме,че живота е гаден... :lol: :lol: :lol:

^KaSiDi^
06-21-2006, 20:46
Ама и ти говориш глупости. В момента, в който е помислила да го направи, връзката И е престанала да е сериозна, дори да е била.

offff az ko ti obesnqvam....awe kak da e :evil:

spokxy
06-21-2006, 21:26
Ебати Курвалака майна , чесно ако си ми приятелка и ако разбера ще ти скъсам .... УШИТЕ! :mrgreen: [-X [-X

R0lfc0pter
06-21-2006, 21:26
zaslujaa6 da doidat 3ma mangala na po 60 godini ili moje bi ne 3 negura o6te po zle sas par4e pot 20 30 sm i da ti razpori zadnika posle 6e glatka6 tolkova sperma se1 pikae v ustata ti

R0lfc0pter
06-21-2006, 21:28
Щом ти доставя удоволствие продължавай все така;) затова са мъжете
xaaxax ili moje bi e obratnoto moje bi jenite sa za tfa? da lapat samo

Beyonce
06-21-2006, 21:31
genialno

Депутатска Щерка
06-21-2006, 22:31
Просто си пораснала, знаеш как да си доставяш удоволствие, което може само да се аплодира. Ако имаш чувства към приятеля си, това не е проблем, не е изневяра, не е нищо. Просто кеф и разнообразие.
Но все пак трябва да знаеш, че и приятелят ти има право на това, в което няма нищо лошо...

iskamTe_vednaga
06-21-2006, 22:37
4esno kazano te sajelqvam! mn si izpadnala! ako taka ispitva6 adrenalin nz kakvo da ti kaja......

summer_04
06-22-2006, 08:02
ne bih go napravli tova,oba4e vseki si ima razlil4ni ideali,nqkoi nqmat vuob6te....

`Death`Whore`
06-22-2006, 08:13
Просто си пораснала, знаеш как да си доставяш удоволствие, което може само да се аплодира. Ако имаш чувства към приятеля си, това не е проблем, не е изневяра, не е нищо. Просто кеф и разнообразие.
Но все пак трябва да знаеш, че и приятелят ти има право на това, в което няма нищо лошо...
Не може да има чувства към приятеля си и да духа на всеки срещнат. Да не говорим, че не се замисля колко болести може да предаде на приятеля си.

06-22-2006, 08:16
Не може да има чувства към приятеля си и да духа на всеки срещнат. Да не говорим, че не се замисля колко болести може да предаде на приятеля си.
И не само на него.

P.S.Мисля че темата е ебавка!

k0tencet0
06-22-2006, 08:54
i az misla 4e e ebavka ili e ebavka ili taq e nekva ebati kurvata

ObiChLiFk0
06-22-2006, 09:24
Ебахти КУРВАТА ! Другия пат опитай с 3-ма или 4-ма един след друг че поне да се напиеш стабилно и да си утолиш жаждата малко ! Жалко за авера ти ! Отчайващ случай си ! [-(

Комбал
06-22-2006, 09:26
Ебете се на ред и си биите по един комбал от време на време в тиквите прости

the_o.c_girl
06-22-2006, 09:39
1 во какъв е тоя речник
2 ро на това му се вика курва!!!!!!!!!
и сега какво искаш от нас ,а
малко за приятеля ти не ти ли е кофти,че как да ти е кофти
http://img213.imageshack.us/img213/1707/untitled4vg1.jpg (http://imageshack.us)

niki7o
06-22-2006, 09:41
podkrepqm te :!:

the_o.c_girl
06-22-2006, 09:41
Не може да има чувства към приятеля си и да духа на всеки срещнат. Да не говорим, че не се замисля колко болести може да предаде на приятеля си.напълно вярноhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/0/guillotine.gif

06-22-2006, 10:49
другия път като тръгнеш да полапаш "мекия" щото можело целия кажи на приателя ти да иде и тои в съседната кабинка да му духне някоя непозната кат тебе поне да не е валат .

П.С. Не само "мекия" може да го лапаш цял ... в темата за свирките побликувах статия от една софийска кака ка се прави.

artilerista_vlad
06-22-2006, 10:51
ako ti be6e moqta priqtelka 6tqh da vi hvana dvamata, da ti navra edin vibrator mejdu krakata i da te nakaram da mu go lapa6 dokato i dvamata ne izgubite syznanie
TVA E EBATI GROZNOTO NE6TO [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

tech_noir
06-22-2006, 11:14

това се нарича поп-фолк :wink:

He3HauKa
06-22-2006, 21:20
Posle shto na jenite im izlizalo losho ime ... Kurvi kolkoto iskash ... ako ti mila prodaljavash taka shte si poredniq bokluk koito debeli chichkofchi go ebat v kenefite s maznite si pishki.....Chesno kazano ti si za sajalenie... a priqtelq ti .... gorkoto momche !

06-22-2006, 21:23
1 во какъв е тоя речник
2 ро на това му се вика курва!!!!!!!!!
и сега какво искаш от нас ,а
малко за приятеля ти не ти ли е кофти,че как да ти е кофти
http://img213.imageshack.us/img213/1707/untitled4vg1.jpg (http://imageshack.us)

АХААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААХХХХХХХХХХХАХАХАХ АХАХАХХАХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХААААААААААААААААААААА ААААААХАХАХАХАХХХАХХХХХХХ ХХХХХХХАХАХАХА...................... ..............................После що тия дето гледали O.C. са тъпи?Ми,СКЪПА,пише се DEL,a не DELL!!!

А,и още нещо.Как ще се локне като се делне?Виж ако се локне и после се делне,да...може би си мислиш че ти си по-умна от нас и не знаем разместителното свойство...знаем го бе! :wink:

vikito_666
06-22-2006, 21:26
MALE MACKA STRA6NA SI...NE BIH POSMQLA (MOJE BI)
:mrgreen: [-X :mrgreen:

06-22-2006, 22:49
Здрасти аз съм на 17г от София приятеля ми е на 18г и сме заедно от близо 1год. Скоро ходихме на диско в Ст.град близо до ДжиймБийм в една дискотека на два етажа името и няма да казвам.Ние бяхме на втория си кефихме на якият фолк и алкохолният градус беше в повече. Видях един страшен пич и от време на време си хвърляхме по някой поглед без да разбере приятеля ми. По-късно когато вече бях почти пията видях когато тръгна към WC и казах на приятеля ми, чи аз отивам до тоалетната и като го настигнах точно на вратата на мъжката тоалетна направо го вкарах в една кабинка като хала и още преди да каже неко му лапнах кура. Много се възбудих от това, че ни видяха други как влизаме двамата,от това, че му беше малко мек и можех да му го лапам целия. След 4-5мин, през които може би му направих страшна свирка той се изпразни в устата ми и аз глатнах всичко, огромна глътка сперма. посмуках му го още мъничко и без да кажа нищо излезнах и отидох при гаджето ми което си седеше и пиеше бира. И това беше, онзи се върна и видях, че ме гледа, но аз не му обърнах никакво внимание дори с поглед. Сега си мисля, че ако не бях пила нямаше да го направя, но искам да го направя и когато не съм пила. Вие пробвали ли се нещо подобно, защото на мен ми хареса риска и адреналина!!!
Курва

Sleeps well with others
06-22-2006, 23:13
Сладурано айде аз да ти натроша главата за адреналин..а?

NINJASTORM
06-23-2006, 15:28
bravo skapa super si prodaljavai v sashtiq duh...... [-X

NINJASTORM
06-23-2006, 15:37
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

babi_girl
06-23-2006, 15:57
Ето това се нари4а курвенска история !!! :evil: opredeleno #-o

06-23-2006, 22:31
hahahah az pyk onq den hodih na diskoteka i imashe edin deto hodeshe s super typa kurva.i toi si sedeshe sam shtoto gadjeto mu lapashe na edin v toaletnata i reshih dokato q 4aka da mu vratna az na nego 1 svirka,estestveno glytnah vsi4ko,a posle kuhata mu priqtelka ni6to ne razbra i se radvashe 4e ima kakvo da razpravq na horata v edin forum.hahahahha

miri
06-23-2006, 22:53
kvai taq glupost
edno normalno momi4e koet obi4a gajeto si nqma da go naprai
tvoi si problem
qvno nqkoi hora nqmat nikav moral [-X

mocinka
06-23-2006, 23:02
Това ме разби баси курвенската работа аз никога не бих го направила :-)

cherinka
06-23-2006, 23:13
ахахаха голям смях тука :) кви курви говорите бе, кви болести, ква любов към незнам си къв нейн приятел, кво говорите и за отношенията й с приятеля й, за кви свирки стаа навапрос в незнам си кви кенефи по незнам си кви дискотеки.. ахахаха нали знаиете все пак - Когато един човек е под жуздействието на алкохола незнае кво върши!!!!! туй си е! ма и няма лошо, ся тука ша й прайте проблем за една свирка.. аа и някой се беше исказал "и за тва после на жените им излизат лоши имена" ахаха пълни глупости.Между другото оралната любов е много полезна.. и доставя много повече удоволствие на един мъж отколкото секса . ххаха та така. сичко ОКей. Не е грях да лапаш нали?Прелюбодействието е грях.. тъй тъй

California
06-23-2006, 23:28
Когато един човек е под жуздействието на алкохола незнае кво върши!!!!!
Ъм... тва с алкохола си го спести! Като не може да носи на алкохол и няма мярка няма да пие! Точка по въпроса!....
Но мен ако питате темата е няква ебавка...
А ако не е просто не знам кво да кажа...

sameone
06-23-2006, 23:37
Spored men tova ne e istina,a ako e ne vijdam smisala da e vav foroma.. .

ProstoAz
06-24-2006, 12:08
11 точка от правилника!
Благодаря!