PDA

View Full Version : pomognete mi.... :((

06-22-2006, 07:30
Zna4i istoriq mi e slednata....
Ve4e mi zakusnqva 9-10 dni i 6te poludeq...v4era si napravih test za bremennost i se okaza otricatelen(1 4erti4ka).Naskoro ne sum spala s priqtelq mi,tai kato se slu4iha nqkoi ujasni ne6ta i ne ni e bilo do tova(dori da zvu4i malko tupo),a i pokrai izpitite mi.... i mislq 4e nqma veroqtsnost da sum bremenna,no vse pak se pritesnqvam....Po princip do sega mi e bil gore dolu normalen cikula vse pak sum o6te na 18 i mislq 4e sega e vremeto kogato se normalizira...
Iskam da popitam po-opitnite momi4eta,koito sa si pravili testove (surechek) ot golqmo zna4enie li e kolko kapki 6te slojite v otvora,tai kato bqh mnogo 6a6nata kato si go praveh testa(za pruv put mi be6e) i uj slojih 3-4 kapki,no i dnes ne mi idva i me e strah da ne sum go napravila nepravilno...
Nadqvam se da ne e ne6to seriozno,a da e zaradi tova 4e bqh i na more,a i mi se slu4iha ujasni ne6ta sled tova i si mislq da ne e ot klimata i stresa,no puk 10 dni zakusnenie,sa6to mai ne e normalno...Vie kak mislite???
Ima li nqkukuv na4in(hap4eta) da predizvikam cikula....

the_destiny
06-22-2006, 07:45
Виж, не е ненормално да закъснее или дори да пропусне един месец. Независимо колко ти е редовен цикъла, винаги може да се получи този пропуск. А особено щом става дума за смяна на климата, може би наистина ти закъснява. Не се притеснявай и на мен ми се е случвало.

А колкото до теста 3-4 капки е нормално, но както днаеш винаги може да се получи грешка, така че по-добре го повтори, или направо отиди на лекар - с направление от личния е безплатно.

Айде успех от мен :D

summer_04
06-22-2006, 07:57
za po-sigurno otidi na ginekolog!

LoRinSeR
06-22-2006, 08:01
Виж, не е ненормално да закъснее или дори да пропусне един месец. Независимо колко ти е редовен цикъла, винаги може да се получи този пропуск. А особено щом става дума за смяна на климата, може би наистина ти закъснява. Не се притеснявай и на мен ми се е случвало.

А колкото до теста 3-4 капки е нормално, но както днаеш винаги може да се получи грешка, така че по-добре го повтори, или направо отиди на лекар - с направление от личния е безплатно.

Айде успех от мен :D

Няма безплатно никъде. Накрая измислят, че трябва някаква си такса и пак си плащаш. По темата, не се притеснявай, като не си правила секс не може да си бременна. Повтори теста, нищо повече.

06-22-2006, 08:22
Ne se pritesnqvai,i na men tozi mesec mi zakysnq sys sedem dena,a kogato mi doide mi te4e dosta po-malko v sravnenie s normalnoto mi te4enie.Az syhto si pravih Surechek-3-4 kapki sa napylno dostaty4ni.Ako iskash povtori testa,za tvoe si uspokoenie.Vremeto e takova,4e mai-ami na mn momi4eta tezi meseci ne im e nared cikyla.A shtomkazvash,4e si imala i dopylnitelni stresove-togava syvsem...Nai-vajnoto-ne misli neprekysnato za tova,zashtoto smao ot pritesnenieto,4e ne ti idva moje da ne ti doide skoro:)Jelaq ti kysmet i stiskam palci vs da e nared:)

alkobalko
06-22-2006, 18:33
Normalno e da ti zakusnee. Ti samata kaza, che e imalo nqkoi neshta, koito moje i da sa prichina da ti zakusnee. Shtom ne si pravila sex, nqma nachin da si bremenna. No za tvoe uspokoenie si napravi oshte edin test. A otnosno SureCheck 3-4 kapki sa napulno dostatuchni.

SuN4o_F
06-22-2006, 23:08
baby moq savet e o6te 1 test4e surecheck sa dobri ,ako ne ti doide do 2 3 dni hodi na ginekolog tam ne hapqt

STORU
06-22-2006, 23:50
za po-sigurno otidi na ginekolog!zemi idi na zidaromaza4 nekoi... mn qsno 4e ne ginekolog 6e ide we na zubolekar li iska6?

kakyra
06-23-2006, 01:33
За кво са тия паники. на бившата ми приятелка цикала се пропусна 2 пъти. Не може да не ти се случи. Все пак 10 дни не са много.. пробваи пак с тестове след 2-3 дена и виш кво ще ти покаже. Ако е отрицателен ходи виш за кво ти закаснява да не е нещо болест или подобно .. ;)

06-23-2006, 06:42
И на мен ми се случва същото не съм правила секс от един месец някъде, направих си тест и е отрицателен и ми закъснява с почти една седмица вече.Като гледам и други теми във форума виждам, че на много момичета тоя месец не им е наред цикъла и може да е от рязката смяна на климата пък и от притеснение..