View Full Version : Moderated: Презерватива се скъса. Дали съм бременна?
Zna4i s priqtelq mi go pravihme posle sled kato se izprazni vidqhme 4e prezervativa se s skasal.Da li sam bremenna 6tot sledpet dena mi te4e ot dolu.Tova ne e bazik molq vi kajete :oops:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Кво ти тече бе?Цикъл ли кво оточнавай се!Искаш да ти помогнем,а нищо не казваш.Само ще те питам след като видя,че презерватива се е скъсал и той е свършил в теб купи ли си хапчета?
{sweet4e}
06-22-2006, 11:28
Направи си тест най-добре.А какво ти тече всъщност???
Тече лимонада , биите комбала и се небойте
100% sum siguren 4e si izmislq6
alkobalko
06-22-2006, 18:48
Ako si pila Prostinot Duo nqma risk da si bremenna. Ako ne si veche zavisi. Kazvash, che neshto ti e teklo. Otochni se kakvo. Ako si bila v menstruaciq, oznachava, che ne si bremenna. Ako ne si kupi test za bremennost i si go napravi, za da razberesh sus sigurnost.
Tz tz tz... Tva nevejestvoto e stra6no ne6to !!! Posle 6to bili pylni domovete za siraci... :smt011 :smt011 :smt011
Zna4i s priqtelq mi go pravihme posle sled kato se izprazni vidqhme 4e prezervativa se s skasal.Da li sam bremenna 6tot sledpet dena mi te4e ot dolu.Tova ne e bazik molq vi kajete :oops:
Ох...тук тооолкова често се четат такива постове! ](*,)
Това само ни убеждава колко е ниска сексуалната култура на българскиде деца! защото ние сме си абсолютни деца! а къде сме тръгнали да се е**** ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ох...тук тооолкова често се четат такива постове! ](*,)
Това само ни убеждава колко е ниска сексуалната култура на българскиде деца! защото ние сме си абсолютни деца! а къде сме тръгнали да се е**** ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
mili4ka da taka e i az im se qdosvam no kakvo da gi pravish... ta avtorkata na temata pls da se oto4ni kakvo i e teklo :!:
Какво ти е текло бе момиче?!?!?!?!? :smt013
`Death`Whore`
06-23-2006, 09:11
След свършване във вагината се пие Постинор задължително!
anichkaaa
06-23-2006, 13:00
Taka ne mojem da ti pomognem :smt018
`Death`Whore`
06-24-2006, 09:29
Кажи поне кога е датата за сватбата.
sexY_mackA90
06-25-2006, 10:08
are we momicheeeeee...kfo ti e teklo ebasiiiiiii.....a i xorata sa absolutno pravi: awe kude ste trugnali da se ebete kato seksualnata vi kultura e ravna na krugla 0...pone si napravi test...-.-...
IvanIvanov
06-25-2006, 10:13
Предполагам, че част от мозъка й е изтекъл и за тва сега не може да ни отговори на въпросите, жалко за момичето .. :cry:
Предполагам, че част от мозъка й е изтекъл и за тва сега не може да ни отговори на въпросите, жалко за момичето .. :cry:
Знаеш ли и аз мисля така тя тая уш не се базика пък май май гъз* я боли!