Влез

View Full Version : Дали аз съм тъпанара? :(

The_Caress
06-22-2006, 19:10
Имам един много гаден проблем.
Едно момиче от моя клас си ме харесва от зимата някъде ,но аз нея не.
Тя доста напъваше тогава,т.е. все ми се усмихваше и т.н.,аз се държах добре,но нищо повече-само бъзици.Такааа, и гледайте сега какво става 6 месеца след като тя ме харесва,т.е. от зимата.
Аз започнах да я виждам по-често и се виждахме на кафета,но бяхме винаги в компания-имаше или нейна приятелка,или мой приятел.Аз започнах да се бъзикам много здраво и да й подмятам,че я харесвам,но тя само ми се усмихваше и мълчеше.Пред мен много не говори,но постоянно се усмихва и чака аз да приказвам.И сега се чудя дали аз не съм сгрешил някъде,щото отношенията доста ни се влушиха и се чудя дали да и се извиня,въпреки че го направих преди 2 дена,но пак оплесках заради гадни бъзици от моя страна ...
Та се чудя дали не се прецаках сам,защото излизахме няколко пъти с нея и я изпращах до тях(много пъти),но нищо.А последния път нещо говорехме и тя ми каза "и какво X"(оффф сигурно чака аз да я сваля и да започна да я хва6там за р1ката,некви такива,но не знам как,а и тя все си мисли че се бъзикам,въпреки че и казах че не е така ,но тя не ми вярва май...
много сложно,знам
днес не съм ходил на даскало и не съм я виждал и утре се чудя какво да правя-да се извинявам ли,какво ли.... Тя може би си има някакво достоинство,но просто съм мн объркан. :smt009
дълго е, знам.ако не ви мързи ми помогнете щото е мн гадно и само затова мисля :smt009 :smt009

brain_stew
06-22-2006, 19:31
поговори с нея!Простоя дръпни в един ъгъл и й кажи че намеренията ти са сериозни!

Dharma
06-22-2006, 19:31
emiiii ne si igrai s 4uvstvata i! Ako q haresva6-napravi ne6to po vuprosa, ako li ne-prestani da q zalugva6! ako pita6 men i ti ne znae6 kakvo iska6 i kakvo izpitva6 :roll: taka li e? dobre si pomisli..
Uspeh!

R0lfc0pter
06-22-2006, 19:34
а така погожори с нея !

raz_lichnata_1
06-22-2006, 19:36
pokaji i po niakakv po interesen na4in 4e se interesuva6 ot neia,4e ia ceni6 i 4e si seriozno mom4e taka 100%6te se zaribi o6te pove4e po teb

faith girl
06-22-2006, 19:36
momi4etata se radvame na malkite jestove:P podari i edno cvete naprimer i prosto i se usmihni

brain_stew
06-22-2006, 19:42
momi4etata se radvame na malkite jestove:P podari i edno cvete naprimer i prosto i se usmihni

вярно е!Дори понякога да и отвориш врата е един мил жест!А между другото ти на колко си от къде си?

The_Caress
06-22-2006, 19:47
На 17 съм,а ти? :)
Все си мисля обаче,че тя няма да обърне внимание на това с вратата или други подобни действия, трябва да и кажа нещо като обяснение в любов,но не знам какво точно,а и тя ако тръгне да ми се смее и на мен ще ми стане хем смешно,хем гадно...

He3HauKa
06-22-2006, 20:00
Dokaji i che ne se bazikash , gushni siq ,pogovori s neq,kaji i che neshtata sa se promenili,kupi i cvete,badi mil .. Ima hilqdi nachini da pokajesh na nqkoi che imash seriozni namereniq kam nego :wink:

ziky
06-22-2006, 20:21
а така погожори с нея !

А така само че с "В" :)

06-22-2006, 20:26
pi4 vi6 verno triabva da ostanete nasa me i da i obiasni6 4e ia haresva6 naistinada i obiasni6 obstoiatelstvata probvai na mnogo hora sam pomognala

IKisseDAGirL
06-23-2006, 09:07
говори още веднъж с нея, но тоя път без тия гадни "бъэици" щото мен лично леко ме дразнят.. ако разбира се се сещам за същото :roll: кажи й, че наистина искаш да се получи нещо м/у вас, че си напълно сериозен и че ако вече не иска да е с теб поради държанието ти, ще я разбереш :wink: в зависимост от реакцията й и това, което ще ти каже, иби се отдръпваш и си оставате приятели, или я хващаш и й лепваш една страстна целувка, така че да й се завърти главичката :P O:)

The_Caress
06-23-2006, 12:30
говори още веднъж с нея, но тоя път без тия гадни "бъэици" щото мен лично леко ме дразнят.. ако разбира се се сещам за същото :roll: кажи й, че наистина искаш да се получи нещо м/у вас, че си напълно сериозен и че ако вече не иска да е с теб поради държанието ти, ще я разбереш :wink: в зависимост от реакцията й и това, което ще ти каже, иби се отдръпваш и си оставате приятели, или я хващаш и й лепваш една страстна целувка, така че да й се завърти главичката :P O:)

Много хубав съвет,мерси!!!
Преди малко и написах sms,с който я моля да ми даде възможност да й се извиня и да й призная ,че съм се държал лошо на моменти... да и кажа някои неща,но ще видим дали ще има някаква реакция... :(