View Full Version : незнам какво да правя :(
fly_away
06-22-2006, 20:45
Гаджето ми с което ходя от половин година наскоро ми спомена, че все още не може да забрави бившето си гадже, с което въобще не иска да се занимава повече през живота си. Аз тогава нищо не му казах. Не мога да реша какво да правя...да поговоря ли с него затова. Страх ме е да не се разделим след този разговор :cry:
Гаджето ми с което ходя от половин година наскоро ми спомена, че все още не може да забрави бившето си гадже, с което въобще не иска да се занимава повече през живота си. Аз тогава нищо не му казах. Не мога да реша какво да правя...да поговоря ли с него затова. Страх ме е да не се разделим след този разговор :cry:
Познато...пробвай...нищо не ти коства! :) от опит глава не боли? :)
sheherezada
06-22-2006, 20:55
Боли и още как :smt010
Боли и още как :smt010
е да...спомена за първтата ти любов е много тежък...но знаеш ли....след време се забравя,стига да има кой и как да го направи.....мисля че не са малко 5 месеца и след това с нов човек за който наиситха си заслужава и мисля че достатъчно съм я забравил...стига да има начин се забравя...и аз си мислех че повече няма да си фана гадже и света е свършил....но от опит знам че любовта е най малко където очакваш....дори в съседата врата ;) (Ако живеят пенсионери не се счита :P )
s3xy_d0ll
06-22-2006, 21:04
vij ako tva e bila 1-vata mu lubov naistina ne se zabraqv lesno no tova ne zna4i 4e ne si obi4ka teb puk i ako e taka edvali 6a hoite ve4e polovin godina hubavo 6a e ako si pogovorite za tova 6toto v edna vrazka govoreneto,spodelqneto mu e maikata prosto mu kaji kvo te trevoji no ne go karai da se 4ustva vinoven za tva... spoks si4ko 6a si e ok :D
Petinka``
06-23-2006, 11:09
i da ne moje da q zabrawi trqbwa da si prodylji na pred bez neq .. a s drugo momche i toi e izbral tebe .. a i naistina 6 meseca ne sa malko wreme .. taka che znachi si te obichka apyk i shtom ti go e spodelil znachi dyrji na teb