View Full Version : pomognete mi
molqvi se pomognetemi ve4e ne ispitvam nikakvi 4uvstva kam priqtelq si i kogato sam samo si kazvam az 6te skasam s nego samo da go vida,a koto go vida nemoga da go otreja i nz kakvo da pravq no ve4e ne go xaresvam.POMOGNETE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crazy_teen4e`f
06-23-2006, 11:53
Ами определено трябва да говориш с него.Събери смелост,но в никакъф случай не късай с него по чата или чрез смс.
Успех.
Кажи си му в лицето ще те разбере ако те обича може и да му е малко кофти ,но ще те разбере.
anichkaaa
06-23-2006, 13:28
Edinstveniq na4in e da govori6 s nego i go napravi lice v lice.Vse pak si bila s tozi 4ovek izvestno vreme i nai-malkoto,koeto zaslujava e da bade6 4estna s nego.Uspeh :roll:
Edinstveniq na4in e da govori6 s nego i go napravi lice v lice.Vse pak si bila s tozi 4ovek izvestno vreme i nai-malkoto,koeto zaslujava e da bade6 4estna s nego.Uspeh :roll:
:smt023 USPEH i ot mene
Ситуацията е подходяща да напомня че няма любов, а някво скапано физическо привличане ... което омразва с времето ...
колко е скапан света !!!!!
Ситуацията е подходяща да напомня че няма любов, а някво скапано физическо привличане ... което омразва с времето ...
Така си е ... скапана история ...
Вземи си смали картинките баси една две предупреждения и да земеш гризнеш дръвцето.
Matik вярно брат смали ги малко.
babi_girl
06-23-2006, 14:52
Kaji mu, 4e prosto ve4e ne izpitva6 ni6to kym nego, no se nadqva6 da ostanete priqteli.
LP_girl_14
06-23-2006, 15:14
Там е работата,че вероятно вече си свикнала с него и затова ти е трудно да скъсаш с него.Но щом чувствата ги няма,няма й защо да сте заедно.По-добре събери сили и му го кажи в очите,отколкото да ходиш с момче,което не харесваш.Сигурна съм четой няма да се зарадва особено,но ще реагира още по-зле ако разбере че ходиш с него,защото нямаш сили да му признаеш че вече нямаш чувства към него.Така,че тва е неизбежно!Кажи му го колкото можеш по-бързо.Няма смисъл да протакваш нещата,защото ще стане още по-мъчително
molqvi se pomognetemi ve4e ne ispitvam nikakvi 4uvstva kam priqtelq si i kogato sam samo si kazvam az 6te skasam s nego samo da go vida,a koto go vida nemoga da go otreja i nz kakvo da pravq no ve4e ne go xaresvam.POMOGNETE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
как да ти помогна.....отиваш зимаш една ножица (шегувам се :) 0 събираш смелост и отивашш и му го казваш или на кафе закуска или каквото искате...просто казваш така..знаеш ли мисля че вече е време да ти призная нещо което одаван е така....искам да знаеш не искам да те лъжа...просот чуствата ни са непосделени смисал вече към теб испитвам нищо повече от приятелски чуства....и от нататъка вече ти си знаеш какво да правиш.....мисля че не си толко глупава ако че си жена :roll:
Пък каквото стане....направи го на риск...иначе нищо па няма да стане и то изобщщо...се ше се измъчваш че немоеж да му го кажш в окото...пробвай...колкото и да го нараниш.... O:) 8-[ =P~ :roll:
s3xy_d0ll
06-23-2006, 15:48
kuraj mila :wink: ili ako 6ti e po lesno napravi taka 4e toi da skasa s teb..
Вземи си смали картинките баси една две предупреждения и да земеш гризнеш дръвцето.
Бааах тва МУ цела България зарази....
strawberry1988
06-23-2006, 17:28
nai-dobre nameri sili i pogovori s nego,za6toto vruzkata vi e stanala po navik,a tova e mn lo6o
ти и мнението на един изтрадал човек.като казвам изтрадал Изпитах същото което искаш да направиш с приятеля си.Първо истината е най-важна
Второ-сигурна ли си че не го Обичаш
и трето-това може да е най-голямата ти грешка!
А относно Любовта ти към него,тоест променената ти "обич'то е нормално!Само ще ти кажа че любовта прераства,прераства в доверие!Както и в вяра!Незнам от колко време сте заедно,но повярваи ми колкото и да смяташ че не изпитваш Обич към него ще се осъзнаеш!Но Късно!
Първо премисли нещатата много добре,или ако искаш направи както моята приятелка:Помоли ме да и дам извесно време(2 седмици)за да разбере какво иска!
Ако той те обича ще те разбере!Ако искаш още нещо пиши ми!
summer_04
06-23-2006, 18:57
emi spored men e po-dobre da mu go kaje6 lice v lice ne 4rez sms
Добре,че е било само харесване и дано и той само да те харесва,защото ако се обичахте щеше да е 100 пъти по-зле.Просто събери смелост и говори с него и му кажи истината.
lost_girl
06-23-2006, 20:55
mi ako ne moje6 da mu go kaje6 li4no mu go kaji po dr na4in(sms net-a)makar 4e taka e nai gadno,no na teb moje da ti e po lesno
awe ne go haresvash.mai ne znaesh kakvo iskash. :mrgreen:
thirteen
06-23-2006, 21:16
kuraj mila :wink: ili ako 6ti e po lesno napravi taka 4e toi da skasa s teb..
:roll: И така става.