View Full Version : Съвет!
Здравейте! Аз съм на 16 години и все още съм девствен! Също така имам и голям проблем - пишката ми не е права, а крива! Около 16 см ми е и е доста изкривен надолу! Това ще бъде ли проблем като правя секс!
ne mislq che ima problem,chuvala sam che pri dosta momcheta e taka
shadowflare
06-23-2006, 22:43
доктор :mrgreen:
shadow4e
06-23-2006, 22:44
не, няма да има проблем, даже на някои момичета им е по-готиво, като ви е изкривен :D за мен няма никакво значение
cherinka
06-23-2006, 22:45
къф доктор уе ахаха , ма нормално, просто сигурно щото още не си израснал за тва ти е крива ахаха оф бъзик,. нормално си е. ама на къде ти е крива ? - КЪм корема или към..... (другото)
te negledat te te nakacvat kat si svali6 ga6tite i negi intertesuva ni6to dr
Това не е никакъв проблем,но все пак ако толкова държиш да ти е прав,взимай един чук и почвай да го изправяш :lol:
NeSTa_86
06-24-2006, 12:07
Em...ne e suvsem normalno da ti e kriva nadolu, no tova e...takuv si ne mojesh da se promenish. A i ne mislq,che 6te e problem
Еми надявам се наистина да не е проблем!
Иначе е крив надолу и е някакси ето така _)_ !
sexY_mackA90
06-25-2006, 10:13
awe...nqma problemi spox;)...ne se pritesnqfai a i kakto nqkoi veche kaza, momicheto shte te nakacne naprafo nqma da gleda dali ti e izkrifena ili prafa!!!
Размеръ ти е напълно нормален и това,от което се притесняваш е нормално.
hollaback_girl
06-25-2006, 20:00
da ti ima 4ovek problemite....
na si4ki im e kriv, moq e nagore malko se pada, ama ne e rqzko e e to4no kato skoba ) nekak si idva, ili ne6to podobno, znam edin na koito sa mi kazvali 4e mu e kriv nastrani
taka 4e tva si e suvsem normalno spoko, i razmera si e extra
IvanIvanov
06-25-2006, 20:24
Моя сочи на запад и досега никоя не ме е зарязала точно заради това :lol:
Направо го режеш и нямаш проблеми :D .