PDA

View Full Version : mn e banalno da kaja..POMOSHT NALI?

koteto__sf
06-24-2006, 15:33
hora...hodih s edno mom4e no ne6to ne se polu4avashe 6oto toi raboteshe i....skasahme...ili o6te ne sme de ama i toi i az iskame da kasame. ta kakto i da e . mina vreme i az ne bqh izlizala s tva gadje i se zabraihme..do tuk dobre no edin den brat mi dokara dvama negovi priqteli vkashti na gosti ii az mn si haresah ediniq no ni6to ne kazah sled vreme vidqh 4ovek v 4ata s sashtiq prqkor kato mom4eto koeto be6e vkashti i mu se vklu4ih..pisah mu i toi se seti koq sam...no toi e na 23 a az sam na 14 :( pishe mi 'kote,zaio,milo...' pishe mi 'obi4kam te' no kato mu kaja 'obi4kam te i az..no ne kato brat' i mu stava kofti i me pita 'mislish li 4e moje da stane ne6to mejdu nas?' ili '6te te vzema kato porasnesh' i nai gadnoto e 4e i mi zvani po tela i vika 'sladur4e kfo praish' i takiva ...i ponqkoga kato go vidq da govori s nqkoq negova priqtelka i go bazikna ne6to i toi vika '6to se izplashi taka kato me vidq?strashen li sam ili 6toto ti izneverqqm' i mi stana stranno ...a toi mi e sased :roll: i ne znam kakvo da pravqq...spored vas moje li da stane ne6to mejdu nas?kakvo da pravq??ima li 4uvstva toi kam men? i tolkova li e golqma razlikata v godinite ? :roll: :roll: :cry:

tc tc
06-24-2006, 16:01
awe dobre....tva forum li e?????momi4eto iska pomosht nikoi ne i q dava :evil: i az sam v podobna situaciq mila..re6enie ne sam namerila;( :shock:

PIt_OFFFFFF_SNAKES
06-24-2006, 16:09
qsno e 4e tc tc e gorniq 4ovek :P ako be6e drug 4oek 6te dade predlojenie :P

foulmist
06-24-2006, 16:18
moq savet e da ne se zanimava6 s po-golemi ot 5-6 godini ot teb [-X tva e to4ka :wink:

Nadelina
06-24-2006, 16:30
Za lubovta nqma granici.. Vqrno e che imate golemichka razlika ama pak mojete da tragnete.. Samo che az mislq che nqma da izkarate dalgo shtoto 14 godishna i 23 godishen nqmat mnogo obshti temi :P

abi_teen
06-24-2006, 17:12
А 30-годишния мъж в съседния апартамент не ти ли харесва?Вземи си намери някой на твоята възраст,14-15 годишен,пълно е с тийнейджъри!Няма смисъл да се занимаваш с онова момче,което междудругото вече е МЪЖ!На тази възраст никой нормален няма да се захване с хлапе на 14.Те си търсят сериозни гаджета,а не детска градина.Ясно е,че те привлича с нещо,вероятно се държи мило и т.н.,но сигурна ли си,че изобщо го харесваш или просто някой батко ти е обърнал малко повече внимание и от радост си мислиш,че го харесваш и че е единственият?А помисли само за всички момчета(на твоята възраст),които въздишат по теб и със сигурност имате много повече общи неща,отколкото с 23-годишния.
Ти си решаваш,но все пак помисли малко дали това е наистина което искаш

strawberry1988
06-24-2006, 18:13
zabravi go,vse pak teza razlika v godinite e mnogo i nqma da izleze ni6to dobro

koteto__sf
06-24-2006, 19:10
e da ama vseki den si lafim..sheguvme se..i az kato mu napisha obi4am te i toi pishi taka..:( kato mu pratq celuvka "{}" i toi sashto...no kato govorim za vruzka mejdu nas..toi kazva 4e ne iska da go vkarat v zatvora.... :evil: az mu kazvam 4e tva ne mi pre4i a toi mi kazva 4e na nego mu pre4i..:(((( hora kajete mi ima li 4uvstva kam men?? spored vas de..vie ne mojete da mi kajete kategori4no ..ne moje li nqkoi da me razbere?? :roll: :-s

06-24-2006, 20:36
Какво ви става бе да му ... Вие не сте у ред най-вече ония педофил за дето говориш!Докаде стигнахте няма ли момчета на твойта възраст?

06-24-2006, 20:52
Choveka prosto se gavri s teb v chata... Sorry!

siska_f
06-24-2006, 21:06
sheguvme se..i az kato mu napisha obi4am te i toi pishi taka..:( kato mu pratq celuvka "{}" i toi sashto...no kato govorim za vruzka mejdu nas..toi kazva 4e ne iska da go vkarat v zatvora.... :evil: az mu kazvam 4e tva ne mi pre4i a toi mi kazva 4e na nego mu pre4i..:(((( hora kajete mi ima li 4uvstva kam men?? spored vas de..vie ne mojete da mi kajete kategori4no ..ne moje li nqkoi da me razbere?? :roll: :-s[/quote]

Sorry ,ama neshto ne shvanah vinagi li ti my pishesh purva, che go obichash? Da ti kaja mislia ,che nishto seriozno ne izpitva kum teb,shtom ne iska da govorite za vruzkata vi ,predpolagam ,che go kefi kompaniata ti .Pomisli si hybavo i sama shte razberesh,a ako ne mojesh govori s nego za da si naiasno.

He3HauKa
06-24-2006, 21:10
abe da ti kaja na takiva ,,batkovci'' ne im vqrvai.. po dobre go zaebi zashtoto inache shte stane kofti za teb.. i ne mu se vrazvai !

koteto__sf
06-24-2006, 21:48
ne ne vinagi az parva mu go kazvam.. i toi ponqkoga parvi mi go kazva:( a i ne mislq 4e e ot oneq deto 6e te zaebat ...prosto ne e takaf...izlizali sme i izob6to ne e spomenal sex razbirate li a vie si mislite 4e e samo zaradi tova;( :cry: :cry:

koteto__sf
06-24-2006, 21:50
ne ne vinagi az parva mu go kazvam.. i toi ponqkoga parvi mi go kazva:( a i ne mislq 4e e ot oneq deto 6e te zaebat ...prosto ne e takaf...izlizali sme i izob6to ne e spomenal sex razbirate li a vie si mislite 4e e samo zaradi tova;( :cry: :cry:

faith girl
06-24-2006, 22:07
macka 6to ni moli6 za pomo6t pak si zapanala krakata kato magare i nie kato ti kajem ne6to otri4a6 ai stiga mola te svar6ili mom4etata ogledai se naokolo za kvo ti e tolkova golqm kade moje da idete zaedno vav kakva kompaniq trqbva da se sabirate...offf abe ostai ti sq si si re6ila 4e s nego trqbva da si ama NE SI ZASLUJAVA!!!

Matik
06-24-2006, 22:08
e da ama vseki den si lafim..sheguvme se..i az kato mu napisha obi4am te i toi pishi taka..:( kato mu pratq celuvka "{}" i toi sashto...no kato govorim za vruzka mejdu nas..toi kazva 4e ne iska da go vkarat v zatvora.... :evil: az mu kazvam 4e tva ne mi pre4i a toi mi kazva 4e na nego mu pre4i..:(((( hora kajete mi ima li 4uvstva kam men?? spored vas de..vie ne mojete da mi kajete kategori4no ..ne moje li nqkoi da me razbere?? :roll: :-s
Май искаш да ти кажем това което ти искаш да чуеш, но не мога да разбера какво точно е то.

Няма смисъл да се занимаваш с онова момче,което междудругото вече е МЪЖ!

Много точно казано =D> и според мен само се задява с тебе защото си му симпатична и едва ли има нещо повече. Защо стана модерно прохождащите теен-ове (особено момичетата) да си падат по "момчета" с 9-12 год по големи от тях ...

Sarabi
06-25-2006, 13:42
Абе мацка,човека е прав!Ти можеш да му докараш мноо проблеми!Не знаеш ли,че ако мъж на или над 18 се занимава по-интимно с момиче под 18 се смята за педофилия!Наистина може да го вкарат в затвора!
А и за какво ти е тоя?За мене си е направо дъртак :lol: Той извинявай,ама след 2-3 години може да поиска семействовече!Какво,ти ли ще му го дадеш?Намери си някой на твоята възраст!Ако не можеш да се занимаваш с такива на 14,намери си някой 10 клас,те са вече поотраснали,но не са дърти.Ти си момиче и трябва да си намериш момче,а не мъж.

CVETELLINA
06-25-2006, 13:58
Против съм м/у двамата да има такава голяма разлика,сорка това си е лично мое мнение!

sometimes_
06-25-2006, 16:44
И от къде разбра, че той е "различен"? До колкото разбирам ти едва го познаваш?! По-добре не се занимавай с него и, както казаха другите-намери си някой на твоята възраст, защото мъж на 23 години едва ли ще бъде с теб само, за да си те гледа... Така че излез за малко от детските фантазии и се опомни. Избора си е твой, само гледай след време да не пишеш тема "Спа с мен и ме заряза".

ne6i4
06-25-2006, 17:04
ami nz kakvo da ti kaja!az sym na syshtiq haos ama nz i az kakvo da pravq!vse oshte ne sym namerila reshenie!
ama... m/u mene i nego razlikata e daje po golqma!syshto si chatim i si pishem takiva neshta...ama... za...da ne te...lyja....po -dobre go zabravi!nqma da stane neshtu m/u vas!pone taka mislq! :(sorry ako te razocharovama ama...tva e istinata...
Ogeldai se za nqkoi tvoi vrystnik...ima gi mnogo....no vse oshte ne si namerila podhodqshtiq!!!
ama ako mislish che si gotova za neshto poiche(seshtai se za kvo govorq)deistvai!!!
uspex
nadqvam se da sym bila ot pomosht

06-26-2006, 12:19
az lichno sum na mnenie che za da poluchish nqkoi trqbva da se borish za nego..vij razliakta v godinite e golqma..no mislq 4e tova mom4e e svestno zashtoto ako turseshe sex-a samo ot tebe do sa da ste trugnali hiqlda puti...ima slu4ai v koito ..pone taka mislq 4e e negoviq de...mom4eto ne iska dadenata macka no dobre razbira 4e tq ima 4uvstva kum nego po edna ili druga pri4ina ...no makar da ne q iska za sebe si ne iska da q ima i nikoi drug..az sum na tva mnenie...moje bi za tova ti govori taka..ili pone ne si go obqsnqvam po drug na4in..

koalka
06-26-2006, 13:06
Само не мога да разбера как така ви омагьосват батковците и чичковците?Какво толкова намирате в тях?Разбирам,че повечето момчета на 15-16 не са толкова зрели,но поне не са курвари.И какво повечето искат само секс и после ви захвърлят.Ти си на 14, а той на 23.Какви общи теми можете да имате за Бога?Той вече работи,а ти си 8-ми или 9-ти клас.Имам наблюдения,че някои момичета са с някой само,защото има пари.И в замяна на дрешки или ботушки,ваште чичковци и батковци получават от вас просто секс.И другото е,че сериозна връзка с толкова голяма разлика във възрастта между 14 и 23-26 не може да има.Има и друг случай-ти се влюбваш адски много,а за него си просто поредната бройка.Тогава какво?И не мога да разбера с какво ви привличат?Казал ти е в чата,че те обича,а мислиш ли,че може да е така като нищо не предприема,за да сте заедно?Казал ти е 2 думи и ти вече си в краката му.Обаче наистина батковците са доста изобретателни като въпрос за вечерното шибане!Но естествено има изключения,но като гледам ти не си от тези.Просто като ти е казал,че ще те чака да пораснеш просто се е ебавал с теб или не си му интересна.Но какво да се прави,че се занимавате с отракани батковци,които ви лъжат.

sexY_mackA90
06-26-2006, 21:56
macka 6to ni moli6 za pomo6t pak si zapanala krakata kato magare i nie kato ti kajem ne6to otri4a6 ai stiga mola te svar6ili mom4etata ogledai se naokolo za kvo ti e tolkova golqm kade moje da idete zaedno vav kakva kompaniq trqbva da se sabirate...offf abe ostai ti sq si si re6ila 4e s nego trqbva da si ama NE SI ZASLUJAVA!!!

absolutno sum suglasna!!!ti ni iskash suvet nie ti go dafame i ti go otri4ash...ne ve razbiram ot freme na freme!