View Full Version : az sum nova tuk...
6te moje li da mi kajete kak da si sloja kartinka pod imeto prerovix celiq sait i nemojax da razbera??? :-k :cry:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
x-PeRiMenT
06-25-2006, 20:55
Пишеш: точния линк на картинката
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-26-2006, 13:12
a ako kartinkata ti e v kompa si q slagash tuk http://imageshack.us/ i posle natiskash host it i ot tam vzimash adresa..
ProstoAz
06-26-2006, 17:06
"Картинката под името" мисля, че е аватара!
Влизаш си в профила (от "Профил", горе, малко в дясно) и в празното поленце, където пише "Динамичен аватар" копираш URL-то (ctrl+v) на картинката, която си си харесала. (За да намериш адреса на картинката пък натискаш десния бутон в/у нея и избираш "Properties" от там копираш URL-то :wink: )
Или пък ако искаш пак от "Профил" можеш да влезнеш в галерията на форума и да си харесаш някоя аватарче от там.
Успех! :lol:
KaMiKaDzE
06-26-2006, 20:26
URL,ако не знае6 за к'во става въпрос,е...линка на картинката.Ако си хареса6 някоя от интеренет,цъка6 върху нея и си копира6 линка.Ако иска6 да си сложи6 някоя от компа,ка4и я в http://imageshack.us ,дава6 "host it" и копира6 полето,в което пи6е "direkt link".Пейства6 го в профила си,в полето "динами4ен аватар"
LoVe_RuSlAn
06-29-2006, 19:41
Ако картинаката ти е от google.com трябва да я отвориш и да копираш линка и след това си влизаш в профила тука в теенпроблем.net и най отдоул където пише динамичен аватар paste-ваш линка на картинката която си си харесала надявам се да успееш!
bulgarche
06-29-2006, 22:13
Най-лесно помоли някой да му я пратиш и да ти я оправи и само да пейстнеш каквото ти каже. Може и да дадеш паролата си и да го направи той/тя. Аз така съм правил на не един или двама които не разбират
olive_oil
07-01-2006, 20:57
Харесваш си някоя картинка,цъкаш с десен бутон Arrow своиства(Properties),маркираш url-то Arrow копираш Arrow влизаш си в профила и го пействаш там дето пише динамичен аватар.Тва е цялата философия.Бтв трябваше да ртаботиш с търсачката,щото има много теми по този въпрос Wink