PDA

View Full Version : Моля ви помогнете.............

StronHoldd
06-26-2006, 14:12
Инетересува ме една работа.
Може да ви се стори малко смешно но искам да го направим с приятелката ми обаче тя е девствена както и аз, и моля ви ако можете да ми кажете как да я отпуша по наи лесен и приятен начин. Мерси предварително.

Black_Witch
06-26-2006, 14:18
Може да ви се стори малко смешно но искам да го направим с приятелката ми обаче тя е девствена както и аз, и моля ви ако можете да ми кажете как да я отпуша по наи лесен и приятен начин. Мерси предварително.

Отново повтаряме едни и същи неща по 100 пъти.Ще ти кажа с няколко думи кое е най-важното,а ако искаш повече инфо-разгледай по-внимателно форумите.Има много информация.
Като за начало трябва да си убеден,че и тя наистина го иска.Иначе ше и оставиш гаден спомен за цял живот.Бъди нежен,когато ти каже да спреш-спри.Пробвай да си направиш място с пръсти първо,но само когато усетиш,че е възбудена и влажна,иначе ще и причиниш болка.А ако не е-може да я полижеш малко примерно.Направи всичко,за да я накараш да се отпусне.Ако се стяга-нищо няма да направите.Тва е в общи линии.И не я карай да прави нещо,което не иска.

StronHoldd
06-26-2006, 14:19
I vse pak mersi mnogo :)

06-26-2006, 14:46

кое може да са стори смешно бе ахахахаха ти си смешен.

^KaSiDi^
06-26-2006, 14:49

aide porazrovichkai se malko de,temi za pyrviq pyt bol,prosto gi nameri i procheti i si gotov :P

koalka
06-26-2006, 16:09
Просто трябва да я предразположиш максимално като удължите любовната игра.Говори и и така ще я успокоиш.Трябва да е възбудена и влажна.Ами дано е от тези,които не ги боли,но болката е почти неизбежна.Но не се притеснявайте!

06-26-2006, 16:13
Ами не мисли да я "отпушваш", че може и да не се справиш. Мисли, че тя е Жената и я искаш с цялото си същество и ще се получи.

NeSTa_86
06-26-2006, 16:55
Може да ви се стори малко смешно но искам да го направим с приятелката ми обаче тя е девствена както и аз, и моля ви ако можете да ми кажете как да я отпуша по наи лесен и приятен начин. Мерси предварително.с тръба....

Dreamfall
06-26-2006, 17:55
offfffffffffffffffff 437547697973753 poredna povtarq6ta se tema ....

Black_Witch
06-26-2006, 20:05
Може да ви се стори малко смешно но искам да го направим с приятелката ми обаче тя е девствена както и аз, и моля ви ако можете да ми кажете как да я отпуша по наи лесен и приятен начин. Мерси предварително.с тръба....

На теб така ли ти го направиха ? :lol: \:D/ :smt016