Влез

View Full Version : OBI4AT LI ISTINSKI.........MOM4ETATA????????

___LOVE____
06-26-2006, 19:13
moje bi nekoi mom4eta 6te se obidqt no vse pak mislite li 4e vsi4ki mom4eta mogat da se vlubqt ISTINSKI i da se otdadat na edno momi4e ili{i molq vi ne pi6ete 4e mom4etata ne se razli4avat ot momi4etata 6ot povqrvaite mi tka si e}..........ne.............pi6ete PLSSSSSSSSSSSS

Devil*Rose
06-26-2006, 19:18
Всеки човек може да обича истински, но аз мисля, че (странно ще прозвучи) момчетата са по-склонни да обичат истински. По моите наблюдения е така. Дори много от тях да прехвръкват от цвят на цвят рано ли късно, както се казва, всеки си намира майстора.

06-26-2006, 19:21
Eто какво стана, когато тя ме заряза..ТЕМАТА (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39927&start=0).Сама прецени дали могат да обичат, защото аз така обичах..

alkobalko
06-26-2006, 19:23
I az smqtam, che momchetata mogat da obichat istinski. Znam go ot lichen opit. Do sebe si imam chovek, koito bi dal jivota si za men. Gotov e da napravi vsichko za men. I tova ne sa samo dumi. Toi mi go e dokazal. Napravil e za men neshto, koeto nadali drugo momche bi napravilo. I kogato go napravi az naistina povqrvah v lubovta. I znam, che i momchetata mogat da obichat istinski.

sexY_mackA90
06-26-2006, 19:30
Da mnoy qsno!az sum obi4ala istinski s cqloto si surce samo edin 4ofek i nz koga shte sreshtna pak takuf koito kakto ve4e nqkoi kaza bi dal jifota si za men...i tfa go e dokazval i na men...taka 4e...daje 4esnto da ti kaja pofe4eto momi4eta ot moq klas se flubfat f purfq gotin pi4 koito sreshnat...do kato mom4etata mogat da go priznafat samo vednuf no togafa e istinski :wink:

koalka
06-26-2006, 19:35
Ами виж сега има различни момчета.Да,някои могат да се отдадат само на едно момиче и да не се заглеждат и да ни пожелават никоя друга.Такъв е случая с моя приятел.Но има и такива,коита са с мамичетата само заради секса,заглеждат други без да ги интересува,че така нараняват човека до себе си.

piFka_LP
06-26-2006, 19:39
ами както има момичета които обичат истински и нек'ви които само се забавляват ..
така има и момчета които истиски обичат

06-26-2006, 19:39
ko ne e nahalno PLLLLLSSS pi6ete kak vi sa go dokazali!!!!!!!!PLLSSSSS!!!!!

Axxxel
06-26-2006, 19:46
Любовта не може да се докаже с ден-два...тя се доказва с времето...времето прекарано заедно.И да, момчетата могат да обичат много силно...

06-26-2006, 19:53
spored men mom4etata se privurazvat mn trydno no napravqt li go sa gotovi na vs za teb \:D/

alkobalko
06-26-2006, 19:54
Emi moq sluchai e sledniqt:Znachi na gadjeto mi mu se nalagashe da zamine za chujbina. I ne se znaeshe kolko vremetochno shte ostane tam. Togava az ne bqh istinski chovek. Ideshe mi da umra. Nemojeh da jiveq bez nego. I taka sled okolo 2 sedmici koi se pokazva v dvora na kushtata ni-TOI. Beshe se vurnal, zaradi men. Roditelite mu bqha tam, a toi se vurna zaradi men. Toi mi dokaza, che i momchetata obichat.

priti_kiti
06-26-2006, 19:54
"момчетата" са много общо понятие. всеки човек (както момче,така и момиче) е сам по себе си... и разбира се,че момчетата обичат истински.. кво като са МОМЧЕТА? :lol:

LP_girl_14
06-26-2006, 20:49
Всеки е строго индивидуален!И от момичетата и от момчетата има хора,които просто показват че са безчувствени,сменят си често гаджетата,не им пука с кой ходят,не обичат човека с който са и т.н.Но и от двата пола има хора,които са способни да обичат силно,да се отдават изцяло на половинката си и когато има чувства от двете страни се получава една сериозна връзка!Момчетата могат да обичат-стига да попаднат на момиче,което да им докаже това :wink:

x-PeRiMenT
06-26-2006, 21:07
Много жалко, че си задаваш този въпрос :? Както по-горе казаха всичко е индивидуално.Това, което за теб представлява истиинско влюбване, за други може да е само привличане, желание или друга емоция далеч от любовта.Не бъди така жестока да съдиш другите само от твоята гледна точка.Прекалено субективно е.

06-26-2006, 22:02
много ясно, че могат. даже някой от тях когато те се влюбят обичат по-силно и по-всеотдайно от момичетата.

`Death`Whore`
06-26-2006, 22:05
Според мен всеки човек е способен да обича, стига да си намери майстора. Но пък някои хора не се променят - дори да обичат по свой начин, ако преди са изневерявали, ще изневеряват до край.

Седокс
06-26-2006, 22:09
Да могат мъжете да обичат истински.Аз поне мога!

sladkata_hilary
06-27-2006, 14:51
и аз мисля,че момчетата могат да обичат истински :wink:

zoben_pitbul
06-27-2006, 16:00
Ами какво да ви кажа,темата е доста уместна-днешните тийнейджъри и особено момчетата са ми малко странни(не че не съм и аз тийнейджър),но просто значението на понятието любов не им е ясно и в поне 90% от случаите го бъркат с харесването.Аз също съм правил тази грешка,но когато разбрах какво означава истинска любов вече осъзнах грешката си.Момче съм и смятам,че да,аз мога да обичам.И то адски,невероятно,безнадежд но силно.Обичам гаджето си(ако мога да нарека така любовта на живота си) до болка и въпреки,че дори някои,да не кажа повечето,дори женени мъже се заглеждат,аз просто не мога да ПОГЛЕДНА друга,за мен останалите момичета са просто...не искам да казвам предмети,защото ще прозвучи като полова дискриминация,но си е точно така.Сляп съм за абсолютно всяка друга,отдаден съм само на моето бебче :smt007 Не смятам,че любовта зависи от пола-нито силата й,нито отдадеността,нищо.Вече казах,че наистина днешните момчет
а си правят каквото си искат и рядко са така отдадени,но изключения винаги има и смея да кажа,че съм едно от тях.

Bisollini
06-27-2006, 16:10
I az smqtam, che momchetata mogat da obichat istinski. Znam go ot lichen opit. Do sebe si imam chovek, koito bi dal jivota si za men. Gotov e da napravi vsichko za men. I tova ne sa samo dumi. Toi mi go e dokazal. Napravil e za men neshto, koeto nadali drugo momche bi napravilo. I kogato go napravi az naistina povqrvah v lubovta. I znam, che i momchetata mogat da obichat istinski.
kakfo e napravil ako ne e Taina ?

rozovo_dupe
06-27-2006, 16:19
Всеки е строго индивидуален!И от момичетата и от момчетата има хора,които просто показват че са безчувствени,сменят си често гаджетата,не им пука с кой ходят,не обичат човека с който са и т.н.Но и от двата пола има хора,които са способни да обичат силно,да се отдават изцяло на половинката си и когато има чувства от двете страни се получава една сериозна връзка!Момчетата могат да обичат-стига да попаднат на момиче,което да им докаже това :wink:
i az sam na tova mnenie

Fancy^Man
06-27-2006, 16:31
разбира се че могат да обичат.всеки човек може да обича и да има чувства.дори в повечето случай момчетата обичат повече от момичетата и могат да се влюбят по лесно докато едно момиче може никога да не се влюби :)

I_love_dead_people
06-27-2006, 16:35
Разбира се,че могат! Всеки може!

CVETELLINA
06-27-2006, 17:17
амии защо пък да не могат?!Това зависи от човека дали може или не може,не от това дали е момиче или момче...Аз специално съм виждала страшно много момчета,които наистина са обичали истински.Пример за това е бившето ми гадже....Тва си е много индивидуално,зависи от самия човек,от начина му на мислене и на възприемане на света :wink:

elti
06-27-2006, 17:21
DA mom4etata mogat da obi4am istinski!!!moga da ti go kaja za6toto go znam ot li4en opit!mom4eta koito se vri4at samo na edna i to zavinagi v dnes6no vreme-tova zvu4i kato krasiva prikazka,v koqto dne6nite ma4ovci nqmat mqsto-no VSE O6TE IMA TAKIVA MOM4ETA!!!nadqvam se nqkoga da si otkrie6 i ti edno takova mom4e!!!USPEH :)

Night_lover
06-27-2006, 18:00
да ние обичаме по-силно (поне така аз мисля) , това съм го доказявал на доста момичета и когато дойде момента аз да сгафя (човешко е) те ми бият шута мн яко!
поздравявам ви с песента на Спенс-Любовта може да се купи!
та относно любовта - има различни хора секи обича различно! :P

Malko_kote
06-27-2006, 18:38
Obi4at, povqrvai mi!!! Sega edno mom4e ima tolkova silni 4uvstva kum men, 4e mi e jal da go skusam.

RaDiTy
06-27-2006, 18:47
Много ясно че могат и то толкова истински :smt007

kAdrOkoSkA
06-27-2006, 19:05
Mogat razbira se! Po-trudno stava, zashtoto ne sa tolkova vlubchivi po priroda. Obache az imam jivi primeri na istinska lubov, koqto ostavq traini sled... daje prekaleno traini... edinstvenata razlika s momciehtata e che po-trudno se vlubvat, a silata na lubovta e sushatata... :?

Bisollini
06-27-2006, 19:45
Ako Mom4eto E plakalo Za Momi4eto nqma Mqsto za Sumnenir No Az bih kazal 4e vsqko edno Mom4e obi4a vaprosa oba4e opira do tova 4e v surceto na mom4eto ima mqsto za malko momi4eta . nie se vlubvame mnogo po rqdko ot momi4etata no za smetka na tova obi4ame 3-puti pove4e ot tqh dokolkoto edno momi4e moje tazi sedmica da obi4a edin drugata drug :S Zatova ako edno momi4e e spe4elilo surceto na edno mom4e moje da bude sigorno 4e ot tam skoro nqma da izleze nezavisimo iska ili ne Tova vaji pone za men .
http://www.myjanee.com/tuts/hearts/browngold.jpg

alkobalko
06-27-2006, 19:53
Bisollini tova e moqta istoriq, koqto veche napisah:

Emi moq sluchai e sledniqt:Znachi na gadjeto mi mu se nalagashe da zamine za chujbina. I ne se znaeshe kolko vremetochno shte ostane tam. Togava az ne bqh istinski chovek. Ideshe mi da umra. Nemojeh da jiveq bez nego. I taka sled okolo 2 sedmici koi se pokazva v dvora na kushtata ni-TOI. Beshe se vurnal, zaradi men. Roditelite mu bqha tam, a toi se vurna zaradi men. Toi mi dokaza, che i momchetata obichat.

ziky
06-27-2006, 20:51
Аз не искам да се хваля но ако обичам момиче съм с него до край..можеби преди съм бил с момиче и съм харесвал друго но ввече далеч не е така..преди не съм мислил какво правя...плакал съм за момиче имам белези по ръцете съсипвал съм се дори.....и сичко само и само заради едно момиче.....файда.......аз съм си аз и не ми пука кой какво мисли за мен...дис ис ми....

lost_girl
06-28-2006, 12:39
vseki moje da se vlubi istinski,no momi4etata po 4esto se vlubvat istinski(mom4eta ne se obijdaite)doakto mom4etata se vlubvat 1-2 prez jivota si i to ako ne e spodelena lubovta po4vat da naranqvat momi4ettata koito sa vlubeni v tqh zada si vurnat tova 4e si bili naraneni ot nqkoq bezsarde4ka ku4ka(sry za izraza)

NeSTa_86
06-28-2006, 12:54
Всеки човек като срещне половинката си се влюбва и е верен.... Това, че Вие жените се правите влюбени във всяко момче, с което сте си е друг въпрос. Повярвай ми...в живота има само една любов...всичко друго е заблуда, че е любов.

ludamacka
06-28-2006, 17:10
ami po princip mujkoto surce e kato avtobus-vinagi ima mqsto za o6te 1.no vsqko pravilo ima izklu4eniq,zavisi oba4e i ot momi4eto :D tva mi e napravilo vpe4atlenie

Bisollini
06-28-2006, 17:58
Аз не искам да се хваля но ако обичам момиче съм с него до край..можеби преди съм бил с момиче и съм харесвал друго но ввече далеч не е така..преди не съм мислил какво правя...плакал съм за момиче имам белези по ръцете съсипвал съм се дори.....и сичко само и само заради едно момиче.....файда.......аз съм си аз и не ми пука кой какво мисли за мен...дис ис ми....

Off Omruzna mi ziky da e naistina Prav ;) :-D zna4i to4no taka e I az v momenta imam napisano na rakata jensko ime i to e beleg no ne sajalqvam mnogo sam reval za neq i mn si q obi4am prosto nqma mqsto za sumnenie . rqdko mom4etata se vlubvat za6toto te si padat pove4e po momi4etat s koito 6te izleze6 i 6te gi naebe6 edva li ne no kogato to se vlubi (pak kazvam stava rqdko) prosto momi4eot mu e jivota . obi4am te tedi :* {p}

Angel_Girl
06-28-2006, 18:01
DA MOGAT DA OBI4AT

sladkoto_neli
06-28-2006, 18:51
ами аз мисля че момчетата могат да обичат.незвисимо какви са сега или какви ще бъдат те рано или късно разбират че от любовта не може да се избяда.намира се някое момиче което да ги подлуди и те разбират че не са толкова недостапни на каквито с еправят и че не са толкова груби и нахакани за каквито се представят.даже мисля че някой момчета могат да обичат по силно дори от момичетата.

ziky
06-28-2006, 18:58

Off Omruzna mi ziky da e naistina Prav ;) :-D zna4i to4no taka e I az v momenta imam napisano na rakata jensko ime i to e beleg no ne sajalqvam mnogo sam reval za neq i mn si q obi4am prosto nqma mqsto za sumnenie . rqdko mom4etata se vlubvat za6toto te si padat pove4e po momi4etat s koito 6te izleze6 i 6te gi naebe6 edva li ne no kogato to se vlubi (pak kazvam stava rqdko) prosto momi4eot mu e jivota . obi4am te tedi :* {p}

Има и друго....доста често иситнската ти любов не осъзнава че друг като тебе няма разбираш ли смисал че ако се е чуствала така както ти си се чуствал с нея няма да има такъв като теб....а обикновен о това не се случва....за жалост когто скъсате се някой е крив и е виновен за сичко случило се и какво ли още не....се някой е направил нещо или е дал повод за скъсване...почти никога след като си казвате каквото и да се случи ще си останем приятели това нещо не се случва....напротив се 1 не сте се познавали а като се засечвете дори не се и поглеждате..... :cry:

06-28-2006, 20:26
maj da obi4a...tctc magare i kosmos :smt011

ziky
06-28-2006, 20:58
maj da obi4a...tctc magare i kosmos :smt011

хехе това че не си попаднала на такъв не значи че немогат????

Tancheto_^
06-28-2006, 21:15
Всички момичета казваме , че момчетата са еднакви - не е така . Има много различия в тях. На 18 год. съм и много са ми се заклевали в любов , а знаете ли на колко вярвам - само на един , момчето с което сам сега , поне го доказва . Сега е в казармата и не мисли за това как ше е там , а само за това дали ще го чакам да се прибере при мене. Не вярвай на този , който ти казва обичам те , а на този който те моли " Обичай ме "

ziky
06-28-2006, 21:17
Всички момичета казваме , че момчетата са еднакви - не е така . Има много различия в тях. На 18 год. съм и много са ми се заклевали в любов , а знаете ли на колко вярвам - само на един , момчето с което сам сега , поне го доказва . Сега е в казармата и не мисли за това как ше е там , а само за това дали ще го чакам да се прибере при мене. Не вярвай на този , който ти казва обичам те , а на този който те моли " Обичай ме "

Ето една жена мечта :)

R0lfc0pter
06-29-2006, 06:23
moje bi nekoi mom4eta 6te se obidqt no vse pak mislite li 4e vsi4ki mom4eta mogat da se vlubqt ISTINSKI i da se otdadat na edno momi4e ili{i molq vi ne pi6ete 4e mom4etata ne se razli4avat ot momi4etata 6ot povqrvaite mi tka si e}..........ne.............pi6ete PLSSSSSSSSSSSS
opredeleno vaprosa e dali momi4etata mogat :? ili sa zaeti da se praat na gazeta i da gleat otgore na si4ko

ycMuBkaTa
06-29-2006, 08:05
Могат да обичат естествено, дори си мисля, че когато едно момче се влюби и хлътне наистина това е много по-трайно и истинско отколкото при едно момиче. Според мен те са по-постоянни от нас в чувствата си.

cvety_i_bebeto
06-29-2006, 08:18
неискам да обидя никое момиче,но според мен момчетата не само,че обичат истински...но и обчат по-искренно,и се привързват повече (е разбира се има си и изклучения,глупавите коиот мислят само за секс,които не ценят жената...т.н.) ... :smt007

ReconnEcT
06-29-2006, 10:46
spored men tova "koi moje da obi4a istinski" ne zavisi ot pola ,a ot samiq 4ovek ;) ima i mom4eta koito ne mogat,ima i momi4eta no opredeleno nemoje opredelq6t faktor za tova "koi obi4a istinski" da e pola na edin 4ovek !

teenkopele
06-29-2006, 11:22
"момчетата" са много общо понятие. всеки човек (както момче,така и момиче) е сам по себе си... и разбира се,че момчетата обичат истински.. кво като са МОМЧЕТА? :lol:

Аз съм на същото мнение. :wink:

francheska_baby
06-29-2006, 11:25
Могат разбира се!!! Всеки човек може да се влюби

fresh4e
06-29-2006, 12:30
ами както има момичета които обичат истински и нек'ви които само се забавляват ..
така има и момчета които истиски обичат

Krem4eto
07-03-2006, 15:45
Ами странно ще прозвучи но според мен те обичат "от ден до пладне"!

Tesinka
07-03-2006, 16:32
Mnogo qsno 4e mogat da se vlubqt istinski!Prosto mom4etata sa po razli4ni ot momi4etata i se interesuvat samo ot avanturi,a momi4etata iskat mom4etata da se otdadat samo na tqh!tova e!:)
Vseki e sposoben da se vlubi istinski nezavisimo kude,koga i kak :D

PLAMENKO
07-03-2006, 19:50
аз лично да....

Angel_eyes
07-03-2006, 20:17
Не може да сложим всички момчета под общ знаменател в дадената тема,те са различни...едни обичат истински и се отдават на момичето до себе си,а други са само за флирта.Даже момчетата могат да обичат по-силно от момичетата,нооооо това си зависи вече от самото момче. :wink: [/b][/i][/u]

beb4o_bu
07-03-2006, 22:23
Като прочетох темата ти се замислих по въпроса. Не може да се отрече, че двата пола се различават по мисленето си. Има все пак някои неща индивидуални и за двата пола. Така мисля аз. Но замислих се...как обича едно истински влюбено момиче и едно истински влюбено момче? Чета теми из форума и виждам, че има момчета, истински влюбени, споделящи и най-личното, изливащи душата си...едва ли не. Но, като че ли са малко тези момчета... От наблюденията си съм забелязала друго. Повечето имат някакви чувства, но когато се стигне до споделяне или някаква по-романтична ситуация, като че ли почват да се стряскат и да се мъчат да прикриват каквото и да било като чувства...Може би от там тръгва и заблудата, че момчетата не се влюбват истински.

bluby
07-03-2006, 22:30
em ne e kato da ne mogat samo detu tva ne znachi che se vlubvat v povecheto f-ta smi ne e zadalojkitelno da se vlubvat v povecheto f-ta

Spider_Web
07-04-2006, 08:40
da naistina mom4etata se razli4avat momi4ata i dobre 4e e taka za6toto protivopolojnostite se privli4at znam go ot priqtelkata mi da ti kaja vseki 4ovek e sam po sebe si razli4en ot vseki drug i zatova ne moje nikoi da kaje dali vsi4ki mogat istinski da obi4at,no znam edno,kogato nameri6 istinskata lubov to tq ostava za cql jivot

dark^girl
07-04-2006, 10:25
еми нз можеби е възможно да обичат :lol: ама се пак са момчета може да обичат или не 8)

^HyPoCRiSy^
07-04-2006, 10:31
Рабира се, че могат!

SickBoy
07-04-2006, 10:54
Хахха,дали обичат истински момчетата!?Да,и много по-истински от мометата смея да твърдя.Ако влезеш под кожата на некое момче,трудно ще излезеш оттам,докато момичетата...абе повечето са курви,кво да ви кажа.....

black_dimond
07-04-2006, 11:49
da mogat vupreki che nqkoi se vlubvat po trudno ot drugi no vse pak mogat naprimer imam edno poznato momche koeto e sviknalo samo da broika momichetata no kogato se zapozna s edno momicha se vlubi v neq i ela da vidish kak e promeni

kristini4ka
07-04-2006, 15:24
Че могат-могат, но не знам защо не го правят много често...

fashion_f
07-04-2006, 15:31
Любовта не може да се докаже с ден-два...тя се доказва с времето...времето прекарано заедно.И да, момчетата могат да обичат много силно...
http://smilies.sofrayt.com/%5E/y/2inlove.gif

viki91
07-04-2006, 15:51
Могат разбира се...дори има момчета които са по-влюбчиви и от момичетата...но някой примерно тея пуберите не се влюбват лесно...те си мислят само за оная работа...

6emet4e
07-04-2006, 15:57
така има и момчета които истиски обичат и аз съм на тва мнение

Greedy
07-05-2006, 12:10
Не.

anichkaaa
07-05-2006, 12:15
Opredeleno mom4etata mogat da obi4at istinski.Razbira se ima i takiva,koito ne go pokazvat,a moje bi ima i izklu4enie,koito ne mogat da obi4at tolkova silno,no mislq 4e vseki 4ovek moje da obi4a taka :-k

FaTaLn0t0_LaDy
07-05-2006, 12:46
4estno kazano i spored mene mom4etata zarazlika ot momi4etata obi4at istinski..6toto pofe4eto momi4eta neznaqt kakfo iskat a sa krasifi i furtqt mom4etata na prusta si..a mom4etata sa dosta pritesnitelni f tfa otno6enie...makar 4e ima takifa PLAYBOY koito sa ujasno krasifi i si4ki momi4eta gi obojavat no i te neznaqt kakfo iskat...mnogo gadn0 se polu4ava taka kogato obi4a6 edin PLAYBOY no vinagi ima nadejda.....:P

07-05-2006, 13:16
=D> =D> =D> Типично момиче-защо не се влюбват много често ли? :smt005 :smt005 Влюбват се точно толкова често,колкото и момичетата-веднъж в живота.За сметка на това обаче не се залъгват,или поне повечето,че ОБИЧАТ при положение,че само харесват.Мислиш си,че си обичала някого-искала ли си да прекараш живота си с него?Искала ли си душите ви да се слеят завинаги,кънтяло ли е цялото ти същество от желанието ДА СЕ СЪБЕРЕШ С ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ СОБСТВЕНАТА ТИ ДУША?ЕТО ТОВА Е ЛЮБОВ,не вашето "видях го два пъти,обичам го,как да тръгнем" БЛА БЛА.Любовта е за цял живот ако е истинска.

zoben_pitbul
07-05-2006, 13:17
^Това бях аз.

kristini4ka
07-05-2006, 13:23
=D> =D> =D> Типично момиче-защо не се влюбват много често ли? :smt005 :smt005 Влюбват се точно толкова често,колкото и момичетата-веднъж в живота.За сметка на това обаче не се залъгват,или поне повечето,че ОБИЧАТ при положение,че само харесват.Мислиш си,че си обичала някого-искала ли си да прекараш живота си с него?Искала ли си душите ви да се слеят завинаги,кънтяло ли е цялото ти същество от желанието ДА СЕ СЪБЕРЕШ С ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ СОБСТВЕНАТА ТИ ДУША?ЕТО ТОВА Е ЛЮБОВ,не вашето "видях го два пъти,обичам го,как да тръгнем" БЛА БЛА.Любовта е за цял живот ако е истинска.
Добре, но тогава да не би ти да си обичал че да можеш да кажеш какво е любовта...

^HyPoCRiSy^
07-05-2006, 14:50
Мисля, че щом беше толкова обстоятелствен, явно е обичал ;-)

zoben_pitbul
07-05-2006, 19:03
Мисля, че щом беше толкова обстоятелствен, явно е обичал ;-)
:smt023 Определено обичам момичето,с което съм в момента-ето това е моята любов,с времето разбрах,че тя е единствена в живота ми :smt007

IvicHkA
07-05-2006, 19:37
Аууу, чак ме е жал за всички, които си мислят, че тези същества от друга планета имат някакви истински чувства. Не казвам, че нямат, все пак и те живеят, а в живота без любов за къде. Ама ако говорим за ИСТИНСКИ просто ноу уей! Секс и приятна компания, готино момиче за хвалба пред приятелите ДА, ама чувства в никакъв случай. ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ...

Пича
07-05-2006, 19:41
ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ..

Радвай се,че не си жена във ВЧЕРАШНИЯ СВЯТ,без право на глас,пред печката и с легена в ръка,вечерта се прибира мъжо ти пиян и според кефа си - или правите секс 1,5 минути или те бие :mrgreen:

Forslor
07-05-2006, 19:44
Аууу, чак ме е жал за всички, които си мислят, че тези същества от друга планета имат някакви истински чувства. Не казвам, че нямат, все пак и те живеят, а в живота без любов за къде. Ама ако говорим за ИСТИНСКИ просто ноу уей! Секс и приятна компания, готино момиче за хвалба пред приятелите ДА, ама чувства в никакъв случай. ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ...
Ц ц ц напрао ви съжалих момичетата ,чакай да фърля една сълза тука да не мислиш ,че сме безчувствени :smt022 Явно не си била обичана истински и затова правиш такива феминистки изказвания. =;

IvicHkA
07-05-2006, 20:49
Е, вярно и някога не е било много по-добре да си жена, ама и днеска не правим изключение. Съвсем не са ми феминистки изказванията, ама наистина съм много насясно с тея неща, имам предостатъчно приятели мъже и достатъчно връзки в живота си, за да си направя що годе точни изводи. Вие не сте безчуствени, ама сте много заблудени в това отношение. Сами не можете да разберете какво ви е в сърцето ](*,), мислите спрямо момичетата са ви каша. И само искам да допълня, че това се случва и с мнооого от момичетата за нещастие ама така е - всичко е по хората

07-05-2006, 20:54
vsi4ko zavisi ot 4oveka :)

^HyPoCRiSy^
07-05-2006, 22:10
IvicHkA, живееш в голяма заблуда!!! Аз самата съм момиче, но мога да ти кажа, че когато едно момче плаче е от сърце, докато при някои кучки плачът е начин да оплетат някого в мрежите си! Момчетата са много по - стойностни, отколкото момичетата си мислят!Докато едно момче може да обича безкористно едно така да се каже бедно момиченце, много малко момичета биха обикнали момче, което няма много пари...това за мен е курвенска работа...така че преди някое момиче да плюе по мъжката част от обществото трябва да си помисли : ' Ами жените какви са в крайна сметка?'

IvicHkA
07-05-2006, 22:21
^HyPoCRiSy^ за момичетата съм съгласна, аз и по - горе казах, че и на тях се случва, а и ние сме си много сложна ситуация. Аз също честно казано страшно много мразя курвенски истории и крокодилски сълзи. Ама разберете ме, прекалено много търся стойностните неща и вече все по-рядко ги намирам във който и да е от двата пола.

^HyPoCRiSy^
07-05-2006, 22:29
прекалено много търся стойностните неща и вече все по-рядко ги намирам във който и да е от двата пола
За съжаление няма перфектни хора, но поне трябва да преценим дали качествата са повече от недостатъците, или обратното. Ако е първото...смятам, че някои неща могат да бъдат преглътнати ;-) Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти :)

IvicHkA
07-05-2006, 22:35
Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти :)

В момента съм с момче, което страшно се различава от идеала ми, ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него :) Само, че имам проблема да се съмнявам в чувствата му непрекъснато, точно зарадо това ми мнение за момчешките чувства, което имам и на моменти това много ни пречи :(

^HyPoCRiSy^
07-05-2006, 22:41
Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти :)

В момента съм с момче, което страшно се различава от идеала ми, ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него :) Само, че имам проблема да се съмнявам в чувствата му непрекъснато, точно зарадо това ми мнение за момчешките чувства, което имам и на моменти това много ни пречи :(
Ами спри да се съмняваш, а се радвай на това, което имаш :)

ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него :)
Тогава не виждам къде е проблемът ;-) Вярвай му малко повече и нещата ще си дойдат на мястото :-)

IvicHkA
07-05-2006, 22:45
Слушам сър :mrgreen: Мерси много :)

^HyPoCRiSy^
07-05-2006, 22:46
Слушам сър :mrgreen: Мерси много :)
Пак заповядай :)

ani13
07-09-2006, 16:53
da razbira se vseki zaslujava da obi4a i da bude obi4an no vseki go pokazva po razli4en na4in edni sa romanti4ni drugi ne

raychu
07-09-2006, 19:52
Mom4etata obi4at,mogat da obi4at i iskat da obi4at,no prosto ne go pokazvat kato nas,momi4etata!

BroKeN^DreAmZ`f
07-09-2006, 22:11
Къв е тоя тъп въпрос мноо ясно,че могат да обичат те да не са някви кукли случайно ,че няма да могта,както ние можем така и те...в крайна сметка всички сме хора и си имаме чувства....и стиа вече с тва момичета и момчета,всичко си е индивидуално и пола няма значение :!:

Ice
07-09-2006, 22:26
Dryn-dryn mogat li da obichat momchetata mogat razbira se ... ne sa napraveni ot stomana nali taka prosto ne go pokazvat kato nas momichetata , e moje i da go pokazvat no po svoi sobstven nachin :lol:

Eclipse_bb
07-09-2006, 22:40
Зависи от човека...
За мен, например, е много трудно (почти невъзможно) да се привържа емоционално.

skunks
07-09-2006, 22:42
Tva e i moito mnenie i mislq che e nai tochno i nai pravilno ...Zavisi si edinstveno ot choveka dali moje da obicha istinski ili ne a ne ot pola.

limubai
07-09-2006, 22:48
Ами да, можем да обичаме истински. Лошото е, че много често ние сме нараняваните. Но поради факта, че сме мъже просто не го показваме. В последно време като че ли момичетата предпочитата да се правят на многострадалните и не виждат, че и ние също имаме достойнство не обичаме да си играят с нас. Вярно е също така, че и ние много лесно преодоляваме раздялата. Така че, всеки може да обича истински, въпроса е обаче как го показва.

Da_Bitch
07-09-2006, 23:38
Много мнения , много нещо .. аз ще кажа само , че могат , но не всички..

santRi
07-10-2006, 07:37
и аз съм на мнение че момчетата обичат много по-силно и трайно от момичетата.. просто защото са МОМЧЕТА. наистина момчетата по трудно се привързват, свикват с някого.. но заобичат ли някоя са способни да я обичат много време. макар и устроени с платоническо търсене у другия пол, когато момчето обича не става дума вече за секс или поне не само за секс...а това че се доверяват трудно е обяснимо, момичетата напоследак са толкова повърхностни и както каза Bissolini "лягам сам и знам че сам пак ще бъда сътринта, кажи ми щом не знам какво е как да вярвам в любовта.. НЕ знам, ако си до мен сърцето ще си дам, но все по малко търсят него, трябва с джоб да си голям.."

whatthe
07-10-2006, 07:52

Имаш човек до себе си! НО не забравяй че винаги може да показва обичта си към тебе, но това да не бъде истина! да не се заглежда по други, да излиза постоянно с теб да ви е приятно! НО в един прекрасен момент да го запознаят с друго момиче по което да хлътне! Чесно да ви кажа на тези кодини трудно се намира истинска любов! Леля ми и вуйчо ми бяха заедно от детските си години, но осъзнаха че са заедно заради децата си ! след 20 годишен брак и около 5 години като гажета те се разделиха ! е да мирно беше и сега пак се виждат защото малкия ми брачед е на 10 години за разлика от големия който е на 18.
Много относително понятие е любовта !

LoVe_RuSlAn
07-10-2006, 15:18
vseki moje da obi4a no ne 4ovek si opredelq koi kogo i koga da se vliubi a negovoto syrtze

kudravoto
07-10-2006, 15:24
da ima priqtelqt mi e takuv primer

B*I*A*N*K*A
07-10-2006, 15:25
ПРЕДИ НЕ ВЯРВАХ,ЧЕ МОМЧЕТАТА МОГАТ ДА ОБИЧАТ, НО СЕГА Е РАЗЛИЧНО. С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ВЗЕХ ДА СЕ ОБЕЖДАВАМ, ЧЕ МОМЧЕТАТА ОБИЧАТ ПО-СИЛНО ОТ НАС.

sherry
07-10-2006, 15:26
Всеки може да обича...Няма значение дали е мъж или жена...Това е чувство,от което не можеш да избягаш.Не си мисли,че всички момчета са идиоти,има много,които са свестни,просто явно не си имала късмет,за да срещнеш някой от тях ;-)

ANGEL4E
07-10-2006, 15:59
DALI MOM4ETATA OBI4AT ISTINSKI?.....
Tova e edin mn tryden vapros. Az sam edno momi4e na 15 godini. V momenta imam priqtal s koito hodq ve4e po4ti 2 meseca. Strannoto v na6ata vrazka e 4e to o6te na 2rata sedmica mi kaza 4e me obi4a.
Az go haresvam ot 8 meseca i naistina go obi4am!
koftito e 4e toi ne propuska slu4ai da se zabie s nqkoe momi4e.
az mu kazvam 4e na mi puka no v sa6nost e mn boleznano.
ne znam kakvo da pravq!?...
molq vi daite mi savet... ](*,)

theraven_nz
07-10-2006, 23:36
DALI MOM4ETATA OBI4AT ISTINSKI?.....
Tova e edin mn tryden vapros. Az sam edno momi4e na 15 godini. V momenta imam priqtal s koito hodq ve4e po4ti 2 meseca. Strannoto v na6ata vrazka e 4e to o6te na 2rata sedmica mi kaza 4e me obi4a.
Az go haresvam ot 8 meseca i naistina go obi4am!
koftito e 4e toi ne propuska slu4ai da se zabie s nqkoe momi4e.
az mu kazvam 4e na mi puka no v sa6nost e mn boleznano.
ne znam kakvo da pravq!?...
molq vi daite mi savet... ](*,)

аз на това му викам лицемерие... ако на едно нещо съм се научил - недей да криеш това, което ти е на сърцето...

а по темата - обичаме! силно, дълбоко, болезнено....

dEnIsTy
07-11-2006, 07:44
МнОгО ЯсНоО,дори според мен момчетата са по-склонни да се влюбят истински..незнам защо:)...но пък това,че те обичат не пречи да изневерят!:)

maraia
07-11-2006, 12:58
да момчетата могат да обичат истински в това съм сигурна.но лошото е че са и по-склонни към изневяра.дори някое момче да те обича до полуда пак може да ти изневери, което ме нерви много ](*,) ](*,) ](*,)

Master_88
07-11-2006, 14:20
Разбира се,че и момчетата обичат истински

DeSsY`
07-11-2006, 14:46
Всеки намира любовта един ден. Естествено, че могат. Не са с нищо по различни от момичетата. Когато намериш точния човек ти сам усещаш, че това е той.http://smilies.sofrayt.com/aiw/smile.gif

PleasureSeeker
07-11-2006, 15:03
аз лично...до сега само 1 път сам обичал...ама обичах адски мн...и кво..накрая страдах от това,че обичах....мн боли от любовта...донякъде вече ме е страх да се привързвам

piece0Fchocolate
07-11-2006, 15:06
"Нарани един мъж за да станеш жената на живота му!"
:wink: