Влез

View Full Version : Momcheta,kakfo shte naprafite,ako...

sexy_macka
06-27-2006, 09:08
Kakfo shte napravite,ako vidite nqkoe hubafo momiche na plaja :lol:

brain_stew
06-27-2006, 09:10

ХАХАХАХАХХАХАХА!
Ес тига сега всеки може да прави грешки!"К" да бъркаш с "Г", "У: със "Ю" и т.н.!човешко е!

brain_stew
06-27-2006, 09:10

ХАХАХАХАХХАХАХА!
Ес тига сега всеки може да прави грешки!"К" да бъркаш с "Г", "У: със "Ю" и т.н.!човешко е!
па може и да фъфли един Бог знае! :lol: :lol:

BeBencEto
06-27-2006, 09:15
abeee hora q stiga.....ima si horica deto si pishat taka az puk primerno pishesh NeshtoU HubaVu sichko s u nakraq..ama to ot tiq forumi i skyp-eto +daje i irc ot predi..ae mo4mencata deistvaite temi4kata e hubava..az ako bqh na vashe mqsto shtqh da ida pri mackata i da q zagovorq :D

JiMiTo
06-27-2006, 09:25
Ще си затворя очите ! :smt091 И ще преброя до десет, ако е там ще продължа да я гледам нахално, ако я няма начи просто съм слънчасал :-D

brain_stew
06-27-2006, 09:50
Ще си затворя очите ! :smt091 И ще преброя до десет, ако е там ще продължа да я гледам нахално, ако я няма начи просто съм слънчасал :-D

ЕЕЕ!Кефиш ме!

Master_88
06-27-2006, 09:50
Ако я видя пак на плажа,може да я заговоря или нещо такова,но още от първия път едва ли

sexy_macka
06-27-2006, 09:51
brain_stew Пуснато на: 27.06.2 Заглавие: Re: Momcheta,kakfo shte naprafite,ako...

--------------------------------------------------------------------------------

brain_stew написа:
sexy_macka написа:
Kakfo shte napravite,ako vidite nqkoe hubafo momiche na plaja

ХАХАХАХАХХАХАХА!

па може и да фъфли един Бог знае!

Mnogou si glupaf !!! taka pisha f chata i po forumi we..Fufli baba ti !

sexy_macka
06-27-2006, 09:52
kolkoto do tesi koito dadohte otg..blagodarq
Blagodarq i na BeBencEto

brain_stew
06-27-2006, 09:58
brain_stew Пуснато на: 27.06.2 Заглавие: Re: Momcheta,kakfo shte naprafite,ako...

--------------------------------------------------------------------------------

brain_stew написа:
sexy_macka написа:
Kakfo shte napravite,ako vidite nqkoe hubafo momiche na plaja

ХАХАХАХАХХАХАХА!

па може и да фъфли един Бог знае!

Mnogou si glupaf !!! taka pisha f chata i po forumi we..Fufli baba ti !

Е ти па ся ми се впрягаш!Аз се бъзикам бе!И ен съм "глупав" а съм глупава!Все още не съм заприличала на момче (верно си е)!Иначе не се сърди!Аз само се бъзикам!Извинявай!

x-PeRiMenT
06-27-2006, 10:37
d) Ще я гледам и ако видя, че и тя ме гледа ще се опитам да я заговоря и така...

korabokroshenec
06-27-2006, 12:11
az bih q poglejdal 4at pat i da i se usmihvam :) ako ima ne6to podobno ot neina strana bih oti6ul da se zapoznaq ama ina4e nebih se natrapval O:)

Absconding
06-27-2006, 13:26
Аз направо съм потресена... 60% отговарят, че само ще гледат!?!?!?
Абе момци, я се вземете в ръце! Вие мъже ли сте или лукови глави!
:smt081 :smt081 :smt081

LoVe_RuSlAn
06-27-2006, 14:25
Хахаха само щяли да гледат да да ама някой друг път

MiRaCuLiXbb
06-27-2006, 15:21
Тая па, ми къв ми е зора да заговарям някого на плажа?? Са кат сме момчета и дай да сваляме всяка 2-ра?

06-27-2006, 15:28
По-принцип първото.Но зависи от стимула ако се фана на бас за 5 лв ,че няма да ме изфърли кат мръсно коте от хавлията си мухахахха ще отида да я питам нещо.

Просто трябва стимул иначе красиви момичета на плажа бол и изобщо защо тази да е повече от другите яллялялял.

П.П баси жегата тоя климатик изобщо не замръзява бе.

One-In-This-World
06-27-2006, 16:04
abeee hora q stiga.....ima si horica deto si pishat taka az puk primerno pishesh NeshtoU HubaVu sichko s u nakraq..ama to ot tiq forumi i skyp-eto +daje i irc ot predi..ae mo4mencata deistvaite temi4kata e hubava..az ako bqh na vashe mqsto shtqh da ida pri mackata i da q zagovorq :D
а аЗ Ф чАта пИшА "ф" вМеСтО "в" иЛи "МнОгО" ПиШа "МнОу ИЛи МнОЛ"
хИхИх :) Иии ТакА.. :) мнОЛ таКиФа НеЩа ... нО По ФоРуМитЕ гЛеДаМ Да ПиШа КаТ хОраТа,чЕ Да нЕ мЕ ПоМИсЛяТ За нЯкоЯ дЕт И иМетО нЕмоИ Си нАпИшЕ бЕз Да СбъРка .. :)

brain_stew
06-27-2006, 17:07
а аЗ Ф чАта пИшА "ф" вМеСтО "в" иЛи "МнОгО" ПиШа "МнОу ИЛи МнОЛ"
хИхИх :) Иии ТакА.. :) мнОЛ таКиФа НеЩа ... нО По ФоРуМитЕ гЛеДаМ Да ПиШа КаТ хОраТа,чЕ Да нЕ мЕ ПоМИсЛяТ За нЯкоЯ дЕт И иМетО нЕмоИ Си нАпИшЕ бЕз Да СбъРка .. :)

e то всички се бъзикахме тука в началото, па то мацето взе че се обиди!Абе няма значение ето човек който не се впряга!Иначе като те гледам и ти си добре с граматиката, знаеш къде се слага клавната буква! :wink: (ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ ДА СЕ БЪГНЕШ ТУКА ЧЕ ВЕЧЕ ШЕ СТАНЕ КОФТИ!)

One-In-This-World
06-27-2006, 17:11
e то всички се бъзикахме тука в началото, па то мацето взе че се обиди!Абе няма значение ето човек който не се впряга!Иначе като те гледам и ти си добре с граматиката, знаеш къде се слага клавната буква! :wink: (ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ ДА СЕ БЪГНЕШ ТУКА ЧЕ ВЕЧЕ ШЕ СТАНЕ КОФТИ!)[/quote]

ХИхИхх :) мИ разБира сЕ,чЕ нЕ сЕ фПрЯгаМ :) Има Ли ЗаЩоО?!? ТаКа дЕ .. КаКтО мИ ХаРесФа ТаЙ Ще ПиШа .. :) :D :D :D :D :D

Absconding
06-27-2006, 18:41
Тая па, ми къв ми е зора да заговарям някого на плажа?? Са кат сме момчета и дай да сваляме всяка 2-ра?

Ти явно нещо лично се засегна. Ти може да си от 60-те процента по свои си съображения, но определено по-голямата част от момчетата няма да я заговорят по глупави причини от типа на срам и т.н. Плюс това явно не си усетил, че това, което написах беше в кръга на шегата.. така че можеше да минеш и без "тая па"... Човек да не каже нещо и веднага ще го изкритикуват. Не съм казала, че трябва всяка втора да сваляш.. Пак казвам.. това си беше в кръга на шегата, съжалявам ако нещо съм те засегнала (а очевидно съм). :)

MiRaCuLiXbb
06-27-2006, 18:48
Напротив, не си. Никога не бих се засегнал от каквото и да било online и то от хора, които не познавам. "Тая па" беше заради луковите глави и щот тъй ми е кеф да си пиша.
Иначе тва да те е срам в днешно време не е никак гот. Трябва си нахален и напорист, никой не го оспорва.
И аз съжалявам ако нещо съм те засегнал.

ziky
06-27-2006, 21:07
Принципно аз лично не ходя сам на плаж и за това като видя някое маце започчвам да се пръскам с тоя дето е с мене и да я обикалям той застава от едната и страна а аз от другата и се пръскаме...така пръскаме и нея и започва едно стига дееее и започва мене да ме пръска и аз нея и така...после се следиме...след като излезне да се попече се заговаряме...после като влезне пак почваме пак да се пръскаме или да си говорим и така ако ми допадне каот си тръгва и искам телефона под пртекст "да имаме връзка...може някой път пак да дойдеме заедно на плаж.." и така в телефона ми половината номера са зорлем набавени и нямат стройност :D