View Full Version : kakvo zna4i tova 4e az ne6to ne 4atnah
na4i bqhme s moq na kafe i nali mlqskame se a u i re6ih da go pogalq po 4lena (prez dankite...se pak bqhme na kafe) i mu be6e stanal i nali az prodaljih da go galq, ma4kam i t.n i po edno vreme moq se oblegna na separeto zatvori si o4ite za nqkolko sekundi (li4e6e si 4e mu e mn qko) i sled tva pak po4na da me celuna i sled malko pak se povtori sa6toto... no ne moga da si go obesnq. nqkva ideq kvo mu e stanalo :) :oops: :smt017
Отдал се е на моментното удоволствие, как какво :)
А кво е ти не само неможеш да си го обясниш ами неможеш и да го опишеш като хората никой неможе да разбере за какво говориш и какво точно трябва да си обясниш.
pickpocket
06-27-2006, 11:00
може да иска св*рка
a vazmojno li e da se e izpraznil kato se ima napredvid 4e ne go e pravil do sq :smt017
`Death`Whore`
06-27-2006, 11:04
Не се е изпразнил. Не е малоумен, за да оцапа дънките в кафе. Просто му е станало много хубаво.
cecko_boy
06-27-2006, 11:05
Na veroqtno tolko si go vuzbudila , che 4oveka se e izpraznil qkooo
misli6 li?
kajete nqkav trik da go podlludq o6te pove4e osven da mu go galq :smt017 kogato sme na kafe imam napredvid
Трик минаваш под масата и му сваляш панталоните и почваш да му духаш винаги върши работа ,но си носи кърпички да се почистиш после.
абе не е свършил толкова ли сте прости. И мене като ме пипа приятелката и аз се облягам назаде и се отпускам защото и става хубаво, после я целувам по разгорещено и страстно
Трик минаваш под масата и му сваляш панталоните и почваш да му духаш винаги върши работа ,но си носи кърпички да се почистиш после.
nekvi drugi trikove bez da se nalaga da mu svalqm dankite [-(
za6to sa ti 4ujdi trikove,badi estestvena i pravi tova koeto v momenta ti se iska a ne po plan!!!! moje da go vazbudi6 dori samo s celuvka stiga da znae6 koga i kak to4no da q podnese6!
da de qsno ama osven moite iskah da naprava ne6to razli4no no kakvo da e? :roll:
:smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
BeBencEto
06-27-2006, 11:46
emiiiiiiii to v kafeto ne moje da se pravi koi znae kvo tolkova....celuvai gadjeto si natiskaite se..gali mu tam 4lena i tva e za kafeto...pove4e vkushti :lol:
are be men puk mi e gadno kato vida nqkoi v kafe da se pipaat ...basi mnogo qsno celuvki-da ama da mu praa razni raboti v kafeto ...haahha mani mani
Може да се е облегнал така за да се сдържи, ако чак толкова си го възбудила, а и ако няма голем сексуален опит може да е бил пред свършване. Както го описваш за мен се е възпрял да свърши...
KaMiKaDzE
06-27-2006, 13:16
Не се е изпразнил. Не е малоумен, за да оцапа дънките в кафе. Просто му е станало много хубаво.
А,мноо му дреме на него
Bisollini
06-27-2006, 17:26
da de qsno ama osven moite iskah da naprava ne6to razli4no no kakvo da e? :roll: Gali go po Patlaka I v su6totot vreme Mu 6epni nqkfi "Mrusni Dumi" na uhoto POvqrvai mi majete haresvat Mrusnite dumi :-D A ako iska6 prosto bez da go dokosva6 oble4i se s edna mn kusa pola mokro bqlo potni4e i edna blizalka i si gotova 8-[
Black_Witch
06-27-2006, 17:38
=D>
Nadelina
06-27-2006, 17:42
kajete nqkav trik da go podlludq o6te pove4e osven da mu go galq :smt017 kogato sme na kafe imam napredvid
Pff ... ti podludi go oshte poveche na kafeto.. haha shto ne go napravite v kafeto a ?
A inache po temata..
1.Ne se e izpraznil..
2.Prosto mu e bilo hubavo..
Kfo tolkova ima za razbirane..
Аз пък като ви чета мненията се удървих :) Явно фантазията е голямо нещо :)
Petinka``
06-27-2006, 22:20
Momcheto e iskalo da se nasladi na momenta zashto wsichki go podcqnqwate che e swyrshil ..?
Delicious
06-27-2006, 22:33
Горкото момче...натаковахте му роднината набързо... нищо му няма и не е свършил,просто си го подлудила много и браво затова - иначе за нещо още по-яко...слагаш къса пола без бельо - отивате в някое много тъмно кафе и сядаш в/у него да му "обесниш нещо" :lol: Няма как да не му хареса - иначе е гей
payner4eto
06-27-2006, 22:47
значи така натискайте се целувай го гали го за патката и му говори мръсни неща на ушенце, особено за свирки, защото то е ясно че обожаваме свиркитем но особено когато "не може" голям дразнител е примерно- мм много е хубав искам да го лапам
и т.н.
гаранция ще го подлуди
bilo mu e qko no ne e svarshil!
вкарай си ръката под дънките му и действаи
i kak po to4no...? da vzemat da ni izgonat ot kafeto ... plus tova vinagi sqda v moio dqsno a az s lqva raka kvo da naprava
are we mom4eta kajete kakvo vi podludqva
XAXAXAXAXAXAXAXXAAXXA
06-28-2006, 16:23
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA XAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAX AXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX AXAXXAXAXAXAXAXXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA XAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAX AXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX AXAXXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAX AXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAX
Delicious
06-29-2006, 05:46
Какво ме подлудява ли... "Пич искам да ме чукаш като животно" :D
Ами заведи го у вас или у тях както решите .
Ко спецялно искаш у кафенето пък ти да правиш ?!
То просто малко е еднообразно във кафе
А ако искаш сред природата .. на някое по закътаничко място и сичко можеш да правиш
mi prosto osyshtestvete polov AKT ... tova e pove4e ot dostaty4no.. ili govori s nego.. razberi koq e erogennata mu zona i deistvai po neq... govori s partniora si :)
Обливали са го въни от кеф :) изтръпнал е даже предполагам но ако искаш нещо по така работи по ушите, гърба :)
axxaax
ami na men nai mi haresva da me galiat po 4lena a s16to me podludiava da kogato gadjeto si vkara r1kata v djoba mi i po4ne da pipa
!!unikalno eeeeee!!! i kogato ti govori na u6oto kak iska da go blije i lapa!!
WOOOW momi4eta tva e unikalnoooo
krem4et0
07-01-2006, 12:21
В кафене малко неща можеш да направиш за жалост.Дори галенето по члена е доста брутално-все пак там има сякакви хора и не се знае какво ще си помислят.По-добре излезте навън седнете на някоя пейка дето няма хора-ти в него с лице един към друг и се понатискйте-повярвай ми дори само позата подлудява мъжете.Целувай го по меката част на ухото и долната част на врата-ако не се побърка от кеф,занчи не е добре.Абе понякога може и с по-секси вид да успееш да го подлудиш-от теб зависи.
сети се кой е ТОНИ
10-03-2006, 05:49
are we mom4eta kajete kakvo vi podludqva
Ми деда знам, може би ако му купиш playboi :) (joke).А иначе сериозно, не мисля че трябва да го възбуждаш, ненамирам смисъл в тва.НЕзнам той ли те е помолил нещо или кво?Тва го недоумявам.
Дишай му в ушите буквално, и го целувай зад тях
sexy_tigar4e_MM
10-03-2006, 16:14
na4i bqhme s moq na kafe i nali mlqskame se a u i re6ih da go pogalq po 4lena (prez dankite...se pak bqhme na kafe) i mu be6e stanal i nali az prodaljih da go galq, ma4kam i t.n i po edno vreme moq se oblegna na separeto zatvori si o4ite za nqkolko sekundi (li4e6e si 4e mu e mn qko) i sled tva pak po4na da me celuna i sled malko pak se povtori sa6toto... no ne moga da si go obesnq. nqkva ideq kvo mu e stanalo :) :oops: :smt017
awe taq tem e mn.stara
:twisted: :twisted: :twisted: луд си брато :twisted: :twisted: :twisted:
i kak po to4no...? da vzemat da ni izgonat ot kafeto ... plus tova vinagi sqda v moio dqsno a az s lqva raka kvo da naprava
eh ehех .... обещавам като те видя няма да се смея като побъркана !! :) няма обещавам ....
папапапапа .... водиш го в вас за макс 1 4ас .... и двамата сте щастливи ......... ня кво да мислиш !