.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

kakvo zna4i tova 4e az ne6to ne 4atnah

na4i bqhme s moq na kafe i nali mlqskame se a u i re6ih da go pogalq po 4lena (prez dankite...se pak bqhme na kafe) i mu be6e stanal i nali az prodaljih da go galq, ma4kam i t.n i po edno vreme moq se oblegna na separeto zatvori si o4ite za nqkolko sekundi (li4e6e si 4e mu e mn qko) i sled tva pak po4na da me celuna i sled malko pak se povtori sa6toto... no ne moga da si go obesnq. nqkva ideq kvo mu e stanalo

Guest
    Отдал се е на моментното удоволствие, как какво

Guest
    А кво е ти не само неможеш да си го обясниш ами неможеш и да го опишеш като хората никой неможе да разбере за какво говориш и какво точно трябва да си обясниш.

Повече от фен
    може да иска св*рка
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

a vazmojno li e da se e izpraznil kato se ima napredvid 4e ne go e pravil do sq

Мега фен
    Не се е изпразнил. Не е малоумен, за да оцапа дънките в кафе. Просто му е станало много хубаво.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Na veroqtno tolko si go vuzbudila , che 4oveka se e izpraznil qkooo

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Na veroqtno tolko si go vuzbudila , che 4oveka se e izpraznil qkooo
    misli6 li?

kajete nqkav trik da go podlludq o6te pove4e osven da mu go galq kogato sme na kafe imam napredvid

Guest
    Трик минаваш под масата и му сваляш панталоните и почваш да му духаш винаги върши работа ,но си носи кърпички да се почистиш после.

Guest
    абе не е свършил толкова ли сте прости. И мене като ме пипа приятелката и аз се облягам назаде и се отпускам защото и става хубаво, после я целувам по разгорещено и страстно

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Трик минаваш под масата и му сваляш панталоните и почваш да му духаш винаги върши работа ,но си носи кърпички да се почистиш после.
    nekvi drugi trikove bez da se nalaga da mu svalqm dankite

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    za6to sa ti 4ujdi trikove,badi estestvena i pravi tova koeto v momenta ti se iska a ne po plan!!!! moje da go vazbudi6 dori samo s celuvka stiga da znae6 koga i kak to4no da q podnese6!

da de qsno ama osven moite iskah da naprava ne6to razli4no no kakvo da e?

MeeTinG YoU Was FaTe, BeCoMinG YoU As A FriEnd WaS ChoIcE, BuT FaLLinG In LoVe With YoU WaS CoMpLeTeLy OuT Of My ConTroL!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emiiiiiiii to v kafeto ne moje da se pravi koi znae kvo tolkova....celuvai gadjeto si natiskaite se..gali mu tam 4lena i tva e za kafeto...pove4e vkushti

Град
    plovdiv we mainaa :P
    are be men puk mi e gadno kato vida nqkoi v kafe da se pipaat ...basi mnogo qsno celuvki-da ama da mu praa razni raboti v kafeto ...haahha mani mani

Може да се е облегнал така за да се сдържи, ако чак толкова си го възбудила, а и ако няма голем сексуален опит може да е бил пред свършване. Както го описваш за мен се е възпрял да свърши...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не се е изпразнил. Не е малоумен, за да оцапа дънките в кафе. Просто му е станало много хубаво.
    А,мноо му дреме на него

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от papapa
    da de qsno ama osven moite iskah da naprava ne6to razli4no no kakvo da e?
    Gali go po Patlaka I v su6totot vreme Mu 6epni nqkfi "Mrusni Dumi" na uhoto POvqrvai mi majete haresvat Mrusnite dumi A ako iska6 prosto bez da go dokosva6 oble4i se s edna mn kusa pola mokro bqlo potni4e i edna blizalka i si gotova
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    =D>
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от papapa
    kajete nqkav trik da go podlludq o6te pove4e osven da mu go galq kogato sme na kafe imam napredvid
    Pff ... ti podludi go oshte poveche na kafeto.. haha shto ne go napravite v kafeto a ?
    A inache po temata..
    1.Ne se e izpraznil..
    2.Prosto mu e bilo hubavo..
    Kfo tolkova ima za razbirane..

Guest
    Аз пък като ви чета мненията се удървих Явно фантазията е голямо нещо

Momcheto e iskalo da se nasladi na momenta zashto wsichki go podcqnqwate che e swyrshil ..?

Град
    Пловдив
    Горкото момче...натаковахте му роднината набързо... нищо му няма и не е свършил,просто си го подлудила много и браво затова - иначе за нещо още по-яко...слагаш къса пола без бельо - отивате в някое много тъмно кафе и сядаш в/у него да му "обесниш нещо" Няма как да не му хареса - иначе е гей
    В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си