Влез

View Full Version : Дали да й направя подарък в знак на любов

The_Caress
06-27-2006, 10:59
Харесвам едно момиче от моя клас,обясних й, че искам да бъдем повече от приятели,започнах да я опознавам-3 години учим вече заедно.Тя също ми каза,че й харесвам много,но просто сега не може да стане нищо,тъй като тя няма да е в града цяла ваканция.Трябвало е да й кажа по-рано,т.е. не сега вкрая на годината.И сега се стъписах просто и не знам какво да правя-иначе се държи много добре с мен,иска да й обръщам внимание,ходим заедно насам-натам,интересува се от мнението ми.Тя не е от тези надутите момичета,но просто иска аз да действам и не знам дали това беше извинение за ваканцията...забелязах че при нея не става номера с хващането на ръката,тя иска да й се открия,както и направих вече.Или пък иска като започнем връзка да не сме далеч един от друг?
Като я попитах "кога трябваше да ти кажа,че много ми харесваш",тя отговори"ами зависи колко си искал да си с мен".Сигурно времето ще покаже, т.е. след ваканцията,но се чудя как да я омая още за да мисли за мен,просто всичко и признах.Мислех да и купя някакво мече или нещо подобно,за да се увери,но искам да се посъветвам и с вас.
Надявам се,че ще ми помогнете,както винаги!
Благодаря за вниманието !

BeBencEto
06-27-2006, 11:10
az mislq che sled kato tq ima chuvstva kum teb ili pone taka tvurdi si q omaql i nqma kakvo pove4e da napravish..za men trqbva da si sebe si tq tva haresva..uspeh!

The_Caress
06-27-2006, 11:21
проблема е,че ваканцията ни разделя и не знам какво може да стане след 2 месеца :(

Tesinka
06-27-2006, 11:26
Ami spored men 6te e hubavo da i napravish nqkakvo podary4e v znak na lubovta si kym neq!Naistina 6te bude mnogo trognata i polaskana.Predi da stanem pove4e ot priqteli s gadjeto mi toi mi podarqvashe podaraci i se durjeshe tolkova milo,4e nqmashe kak da ne se vlubq i az v nego :)-moje da sledvash primera mu :)! Na neq moje bi i trqbva vreme-ako e taka - da i go!Taka moje da se polu4i neshto naistina,makar i da otneme vreme !Jelaq ti uspeh i se nadqvam da izleze neshto polojitelno ;)

BeBencEto
06-27-2006, 11:34
emiii vij ako naistina durji na tebe prez tezi nqkolko meseca opredeleno nishto nqma da se promeni..no i s podaruk i bez pdoaruk...tq ako si e naumila neshto...nie momi4etata sme mn slojno misleshti sushtestva..i ne znam verno mnogo shte e trognata..prosto trqbva da se borish i da deistvash sms-i ala bala ne i pozvolqvai da te zabravq v tiq nqkolko meseca...za da ne stradash posle!

The_Caress
06-27-2006, 11:35
Ami spored men 6te e hubavo da i napravish nqkakvo podary4e v znak na lubovta si kym neq!Naistina 6te bude mnogo trognata i polaskana.Predi da stanem pove4e ot priqteli s gadjeto mi toi mi podarqvashe podaraci i se durjeshe tolkova milo,4e nqmashe kak da ne se vlubq i az v nego :)-moje da sledvash primera mu :)! Na neq moje bi i trqbva vreme-ako e taka - da i go!Taka moje da se polu4i neshto naistina,makar i da otneme vreme !Jelaq ti uspeh i se nadqvam da izleze neshto polojitelno ;)
Мерси,много си мила :)
Добре,понеже нямам на представа какво ще й хареса-дайте,вие момичета,някакъв съвет какво да й взема,тамън в четвъртък има имен ден.

djigi
06-27-2006, 11:53
Подари й нещо, което да е уж като подарък за края на учебната година и същевременно да е с нея и да й напомня за теб през ваканцията.

Купи й нещо, което ще й хареса. Ние не знаем какъв човек е тя и можеш да получиш отговори като класическите плюшени мечета, бижу и подобни. Всъщност една гривна, която да носи цяло лято, че чак да й остане очертание като си изпече ръката - хех, ти решаваш. А за именния ден едно цвете е страхотен жест, само да не се окаже, че тя не обича цветя.
Успех с Петето.

Slipped Away
06-27-2006, 12:05
Аз съм момиче и много би ми харесало момчето да ми подари нещо малко,но да е от сърце!Например и купи шоколадови бонбони в кутийка сърце,заедно с червена роза и картичка!/Стига тази,която харесваш да не е маниачка по тема диета!/

BeBencEto
06-27-2006, 12:11
daaa tova s bonbonite e mnogo dobra ideq evala macka..az predlagam oba4e edna pliushena igra4ka..sqko edno momi4e se radva super mnogo na takuv podaruk nezavisimo godinite si :) a i shte i ostane spomen za vinagi..moje i nqkvo kulie ..kusmett

06-27-2006, 20:25
Видях я днес и се побърках,усетих,че вече има други приятелки и компания и аз не съм и много интересен.Един приятел ми каза,че чул 2 момичета да си приказват,че когато едно момче отхвърли едно момиче,което го оби4а и след време момчето се влюби в момичето(на нея вече й е безразличен,както момичето на момчето преди)то тя се сеща за онази болка,която и е била причинена от момчето преди(аз не съм я отрязвал,но преди ми беше безразлична) и затова не допуска момчето-в случая мен за гадже поне засега.Направо превъртях и не знам вече дали да я питам дали изобщо имам шанс и как да си я върна изобщо :cry: :cry: :cry:

The_Caress
06-27-2006, 20:26
Видях я днес и се побърках,усетих,че вече има други приятелки и компания и аз не съм и много интересен.Един приятел ми каза,че чул 2 момичета да си приказват,че когато едно момче отхвърли едно момиче,което го оби4а и след време момчето се влюби в момичето(на нея вече й е безразличен,както момичето на момчето преди)то тя се сеща за онази болка,която и е била причинена от момчето преди(аз не съм я отрязвал,но преди ми беше безразлична) и затова не допуска момчето-в случая мен за гадже поне засега.Направо превъртях и не знам вече дали да я питам дали изобщо имам шанс и как да си я върна изобщо :cry: :cry: :cry:
забравих да се регна

ziky
06-27-2006, 20:29
Аз съм момиче и много би ми харесало момчето да ми подари нещо малко,но да е от сърце!Например и купи шоколадови бонбони в кутийка сърце,заедно с червена роза и картичка!/Стига тази,която харесваш да не е маниачка по тема диета!/

Бе не съм момиче ма мисля също както това момиче :?

White_Shadow
06-28-2006, 12:27

Да,това е чудесна идея.Или има едни супер сладки плюшени сърчица,които казват:"Ай лов ю,обичам те,обичам те" или "Обичам те тооооолкова много".Мен много ме зарадваха с такъв подарък :))))

djigi
06-28-2006, 12:54
Ако едно момиче се прави на интересна и се надува пред някого само, защото преди това тя е била безразлична на този човек - има ли смисъл да се занимаваш с такова момиче.

Обаче твоята история не е ли друга? Това, че си има приятелки какво ти пречи. Не бъди егоист като искаш да прекарва цялото си време с теб. Утре отиваш, поздравяваш я за именния ден, подаряваш й цветя, пък после да разкажеш какво се е случило.

The_Caress
06-28-2006, 14:14
Ако едно момиче се прави на интересна и се надува пред някого само, защото преди това тя е била безразлична на този човек - има ли смисъл да се занимаваш с такова момиче.

Обаче твоята история не е ли друга? Това, че си има приятелки какво ти пречи. Не бъди егоист като искаш да прекарва цялото си време с теб. Утре отиваш, поздравяваш я за именния ден, подаряваш й цветя, пък после да разкажеш какво се е случило.

Оффф,мерси за подкрепата!
:( Обаче ще я викна следобед само нея и ще й го подаря,щото на даскало ми е неудобно.
М/у другото тва,че съм егоист спрямо нея е така.
А утре след като й подаря подаръка,вечерта ще бъдем на заведение за края на годината и не знам какво да правя ако ме викне да танцуваме,щото не танцувам,а и пред много хора ми е неспокойно да я ухажам.Дано поне се зарадва на жеста.
Да й купя ли цвете,какво да е ?

RockMan
06-28-2006, 14:30

Оффф,мерси за подкрепата!
:( Обаче ще я викна следобед само нея и ще й го подаря,щото на даскало ми е неудобно.
М/у другото тва,че съм егоист спрямо нея е така.
А утре след като й подаря подаръка,вечерта ще бъдем на заведение за края на годината и не знам какво да правя ако ме викне да танцуваме,щото не танцувам,а и пред много хора ми е неспокойно да я ухажам.Дано поне се зарадва на жеста.
Да й купя ли цвете,какво да е ?

Купи й цвете,всяко момиче би оценило този жест.Една червена роза просто е класика :wink:
А иначе пич аз съм в същото положение,накрая на годината се сближих много с едно момиче,вече вървим хванати за ръка,прегръщаме се и т.н. но и аз няма да я виждам цяла ваканция щото ще е на селото си.Когато я питах дали иска да стане нещо по сериозно да стане между нас тя ми отговори:"Времето ще покаже".Така че подари и едно цвете,някаква плюшена играчка например и мисля че другата година всичко ще се нареди ОК :)

djigi
06-28-2006, 14:45
Въобще не чакай тя да те покани на танц - покани я ти. Не е задължително танцът да е от онези, прегърнати и се въртите около себе си (тъй наречения блус). Позабавлявайте се и въобще не се притеснявай от околните. Не се ли замисляш, че като не си показваш никакъв интерес към нея публично може да си помисли, че те е срам от нея (това е хипотетично)

За цветето не съм съгласна, според мен трябва да й го подариш като й честитиш именния ден т.е. в училище. А самото цвете, може и да не е едно - някакъв букет. Вярно че розата е класика и точно заради това мен ме дразни, а и много бързо увяхват тези рози. Не го мисли толкова, отиваш в магазина и взимаш, нали се бориш за жеста.

Подаръкът даже по-добре насаме, така можеш да й кажеш нещо. Наистина ще е по-приятно на някое по-спокойно място, вместо в училищния коридор, докато всички викат.

White_Shadow
06-28-2006, 15:05
Подари й бяла калия.
Една орхидея или лилиум биха я накарали да се чувства по-специална.
Щото ако й подариш рози няма да е нищо толкова специално.
Успех! :mrgreen: :mrgreen: