View Full Version : Epilacia
linderot
06-27-2006, 12:40
F-4eta kefite li se na mom4eta obrasnati ot krasta na dolu izcqlo :?: :P :wink:
cvetiiii
06-27-2006, 12:58
da super mnogo! obojavam mom4etata i mujete da sa obezkosmeni za6toto mrazq kosmi i obi4am kogato galq priqtelqt si da e gladi4ko otkolkoto edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!! :) a nqkoi go mislqt za geisko i koe to4no mu e geiskoto 4e 4ovekut podurja dobra higiena?! vuob6te ne e geisko tova e moito mnenie! lek den na vsi4ki :) :)
Haresvam kogato mom4etata se obezkosmqvat navsqkade,bez krakata i racete \:D/
Все ми е едно. Стига да не е баш като горила, другото няма значение. Стига с тия косми, бе хора, важна е любовта, не космите! :| Иначе не би било зле една кола маска на ташаците. :lol:
Все ми е едно. Стига да не е баш като горила, другото няма значение. Стига с тия косми, бе хора, важна е любовта, не космите! :| Иначе не би било зле една кола маска на ташаците. :lol:
Пхаха :)
Обезкосмяването не е само до хигиена, просто така се казва -> клише :smt013
Да съм с момче с по-гладки крака от мен ?! Аз ли ще съм мъжа във връзката ? Как ли пък не ...
От кръста надолу ако изключваш краката, съм съгласна до някъде, иначе ... не много :x
`Death`Whore`
06-27-2006, 21:53
Приемам космат мъж да обезкосмява гърдите си, дори гърба, половите органи...но краката - не.
mravkata_z
06-27-2006, 22:00
pfu super bocka6to i adski nepriqtno- ne voup6te ne haresvam brasne6ti se maje! ako tolko vi e merak ima kola maska! no opredeleno predpo4itam naturalni kosmi otkolkoto brasnati- blqk
i az sam na sa6toto mnenie ...
само не и обезкосмени крака и ръце...навсякъде другаде може...
edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!!
Малее ти с какви момчета си била - със 20 сантиметрови метални косми по ръцете ли,че едвам си си провирала пръстите... :shock:
Luciferian
06-28-2006, 04:33
Не знам тук ебавате ли се с тая тема и всички, подобни на нея, или аз живея на друга планета. Не съм някакъв орангутан, но не си и махам космите от кръста на долу. Въпреки това нямам никакви проблеми с жените. Никоя досега не е казала "обръсни си го" или нещо такова, просто така ми се кефят. Та, само тук ли обичате обезкосмени мъже или наистина аз съм на някоя друга планета? Уж всяка сутрин се събуждам в София, уж имам доста experience ама знам ли...
anichkaaa
06-28-2006, 05:40
Za mene tova nqma zna4enie-vse pak ne sam s tozi 4ovek zaradi "po4isteni" kraka :!:
Delicious
06-28-2006, 08:22
Аз не мога без да се обезкосмя...макар,че доста хора са ме наричали гей не мисля,че поддръжката на мъжа трябва да е гейска...плюс това аз си оправям краката,мишниците,веждите, ицето и,разбира се, "Малкият" :P
Не знам тук ебавате ли се с тая тема и всички, подобни на нея, или аз живея на друга планета. Не съм някакъв орангутан, но не си и махам космите от кръста на долу. Въпреки това нямам никакви проблеми с жените. Никоя досега не е казала "обръсни си го" или нещо такова, просто така ми се кефят. Та, само тук ли обичате обезкосмени мъже или наистина аз съм на някоя друга планета? Уж всяка сутрин се събуждам в София, уж имам доста experience ама знам ли...
Ми пич не си на друга планета, но май си на друг контонент :)
Аз не мога без да се обезкосмя...макар,че доста хора са ме наричали гей не мисля,че поддръжката на мъжа трябва да е гейска...плюс това аз си оправям краката,мишниците,веждите, ицето и,разбира се, "Малкият" :P
НЕ ти не си гей, ти си комплексиран педерас/
I az sum na tova mnenie
Luciferian
06-28-2006, 23:07
Ми пич не си на друга планета, но май си на друг контонент :)
Споменах ли, че всяка сутрин се събуждам в София? Кой ти писа 3 по география?
намерило са кой да ме анализира... :-D
vikito_666
06-28-2006, 23:09
da super mnogo! obojavam mom4etata i mujete da sa obezkosmeni za6toto mrazq kosmi i obi4am kogato galq priqtelqt si da e gladi4ko otkolkoto edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!! :) a nqkoi go mislqt za geisko i koe to4no mu e geiskoto 4e 4ovekut podurja dobra higiena?! vuob6te ne e geisko tova e moito mnenie! lek den na vsi4ki :) :)
samo 4e leka no6t!!!ina4e si prava...